تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در مورد ال سی دی با شما موافق نیستم.چون خودمم هر دو را دیدم و به این نتیجه رسیدم که ایکس1 بسیار خوبه و مثلش ندیدم.همان طور که دوستان دیگه به این نتیجه رسیدن.
    در مورد اینکه میگین هر دو در یک سطح هستن هم مخالفم چون کسی که کیبرد لازم داشته باشه موضوع فرق میکنه.......
    انتخاب گوشی بیشتر به نیاز افراد بستگی داره.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من فقط یه نکته در مورد کیفیت ال سی دی امنیا با x1 بگم
    امروز بر حسب اتفاق یکی از دوستام که تازه x1 گرفته بود رو دیدم
    صفحه نمایشش رو که با گوشی خودم(امنیا) مقایسه کردم زیاد فرقی با هم نمیکرد,شاید اگه زیاد ریز بین باشی و دقیق تر نگاه کنی x1 فقط چند درصد از امنیا صفحه نمایشش بهتره اما باور کنی اصلا برتری کیفیت صفحه نمایش x1 نسبت به امنیا محسوس نیست,به نظر من که فرق چندانی ندارن
    در کل به نظر من هردوشون نسبت به معایب و مزایایی که دارن در یک سطح هستن
    در مورد ال سی دی با شما موافق نیستم.چون خودمم هر دو را دیدم و به این نتیجه رسیدم که ایکس1 بسیار خوبه و مثلش ندیدم.همان طور که دوستان دیگه به این نتیجه رسیدن.
    در مورد اینکه میگین هر دو در یک سطح هستن هم مخالفم چون کسی که کیبرد لازم داشته باشه موضوع فرق میکنه.......
    انتخاب گوشی بیشتر به نیاز افراد بستگی داره.

سلام.

از نظر کیفیت تصویر صفحه نمایش x1 بهتره(من خودم هر دو رو دارم).اما اینکه فرمودید هر دو در یک سطح هستن رو منم مخالفم چطور میتونید بگید هر دو در یک سطح هستن وقتی امنیا g سنسور داره x1 نداره یا 16 گیگ مموری داخلی رو با هیچی چطور شما مساوی فرض کردید؟یا سی پس یوی قوی تر امنیا رو چطور نادیده گرفتید؟ یا بزرگتر بودن صفحه نمایش امنیا رو با چی شما یکی کردید که اینا در یک سطح قرار بگیرن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

از نظر کیفیت تصویر صفحه نمایش x1 بهتره(من خودم هر دو رو دارم).اما اینکه فرمودید هر دو در یک سطح هستن رو منم مخالفم چطور میتونید بگید هر دو در یک سطح هستن وقتی امنیا g سنسور داره x1 نداره یا 16 گیگ مموری داخلی رو با هیچی چطور شما مساوی فرض کردید؟یا سی پس یوی قوی تر امنیا رو چطور نادیده گرفتید؟ یا بزرگتر بودن صفحه نمایش امنیا رو با چی شما یکی کردید که اینا در یک سطح قرار بگیرن؟
    بنظر من یکی از مهمترین فاکتورهای یه ppc خوب رم گوشیه که در اومنیا یه نقص بزرگه . . وقتی اکسپریا دوبرابر اومنیا رم داره پس بدون تردید دارای سرعت بیشتر و کرش کمتر در عملکردشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بنظر من یکی از مهمترین فاکتورهای یه ppc خوب رم گوشیه که در اومنیا یه نقص بزرگه . . وقتی اکسپریا دوبرابر اومنیا رم داره پس بدون تردید دارای سرعت بیشتر و کرش کمتر در عملکردشه .
    این موردی که شما فرمودید در مورد امنیا و کلا" پاکت پی سی ها صدق نمیکنه.شما در کامپیوتر نرم افزار رو روی هرد نصب میکنی در صورتی که در پاکت پی سی روی رام یا مموری کارت و امنیا با داشتن اینترنال مموری 8 یا 16 گیگ طبعا" در هنگام نصب برنامه سرعتش از نصب برنامه بر روی مموری کارت در x1 بیشتره .
    در کل من خودم هر دو گوشی رو دارم (بچه های فروم میدونن) و من با داشتن هر دو مقایسه میکنم. ضمن اینکه در این رای گیری من کلا" رای ندادم میتونید مراجعه به نتیجه ارا کنید و ببینید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این موردی که شما فرمودید در مورد امنیا و کلا" پاکت پی سی ها صدق نمیکنه.شما در کامپیوتر نرم افزار رو روی هرد نصب میکنی در صورتی که در پاکت پی سی روی رام یا مموری کارت و امنیا با داشتن اینترنال مموری 8 یا 16 گیگ طبعا" در هنگام نصب برنامه سرعتش از نصب برنامه بر روی مموری کارت در x1 بیشتره .
    در کل من خودم هر دو گوشی رو دارم (بچه های فروم میدونن) و من با داشتن هر دو مقایسه میکنم. ضمن اینکه در این رای گیری من کلا" رای ندادم میتونید مراجعه به نتیجه ارا کنید و ببینید.
    ببخشید ولی یا من بد توضیح دادم یا شما متوجه نشدید . منظور من رم موقت گوشیه . شما با داشتن رم کافی میتونید برنامه های سنگین رو بدون اینکه فشار زیادی به cpu و سخت افزار گوشی بیاد و باعث بشه گوشی هنگ کنه اجرا کنید در حالی که وقتی رم پایین باشه بطبع سرعت اجرای برنامه و کارکرد گوشی پایین میاد .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببخشید ولی یا من بد توضیح دادم یا شما متوجه نشدید . منظور من رم موقت گوشیه . شما با داشتن رم کافی میتونید برنامه های سنگین رو بدون اینکه فشار زیادی به cpu و سخت افزار گوشی بیاد و باعث بشه گوشی هنگ کنه اجرا کنید در حالی که وقتی رم پایین باشه بطبع سرعت اجرای برنامه و کارکرد گوشی پایین میاد .
    سلام.

خواهش میکنم ولی مثل اینکه منم نتونستم درست منظورم رو برسونم .بله بنده متوجه فرمایش شما شدم.اما عرض کردم تو ویندوز موبایل این قضیه به این شدت به صورتی که میفرمایید نیست.شما با داشتن اینترنال مموری این مشکلتون حل میشه و بخاطر همین قضیه هست که اگر دقت کنید تمام پاکت پی سی های دارای اینترنال مموری بالا دارای رم و رام پایینی هستند یعنی نیازی به داشتن رم و رام بالا به اون شدت که فکر میکنید ندارن.الان یک بررسی بفرمایید میبینید که: HTC Advantage X7510 دارای 16 گیگ اینترنال مموری هست در عوض رم ورام 128 و 256 مگ. HTC Touch Diamond دارای 4 گیگ مموری و رم و رام 192 و 256 مگ یا HTC MAX 4G که هنوز نیومده دارای 8 گیگ مموری و رم و رام 288 و 256 مگ خواهد بود اما در دایموند 2 چون مموری داخلی رو حذف کردن رم و رام رو به 288 و 512 ارتقا دادن.و به همین ترتیب موارد دیگه.در مورد امنیا هم این قضیه صدق میکنه که با داشتن 16 گیگ مموری 128 , 256 مگ در نظر گرفته شده که کاملا" جوابگو میباشد.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

خواهش میکنم ولی مثل اینکه منم نتونستم درست منظورم رو برسونم .بله بنده متوجه فرمایش شما شدم.اما عرض کردم تو ویندوز موبایل این قضیه به این شدت به صورتی که میفرمایید نیست.شما با داشتن اینترنال مموری این مشکلتون حل میشه و بخاطر همین قضیه هست که اگر دقت کنید تمام پاکت پی سی های دارای اینترنال مموری بالا دارای رم و رام پایینی هستند یعنی نیازی به داشتن رم و رام بالا به اون شدت که فکر میکنید ندارن.الان یک بررسی بفرمایید میبینید که: Htc advantage x7510 دارای 16 گیگ اینترنال مموری هست در عوض رم ورام 128 و 256 مگ. Htc touch diamond دارای 4 گیگ مموری و رم و رام 192 و 256 مگ یا htc max 4g که هنوز نیومده دارای 8 گیگ مموری و رم و رام 288 و 256 مگ خواهد بود اما در دایموند 2 چون مموری داخلی رو حذف کردن رم و رام رو به 288 و 512 ارتقا دادن.و به همین ترتیب موارد دیگه.در مورد امنیا هم این قضیه صدق میکنه که با داشتن 16 گیگ مموری 128 , 256 مگ در نظر گرفته شده که کاملا" جوابگو میباشد.
    ولی نظر من کاملا مخالف نظر شماست . واسه اجرای هر برنامه و یا هر دستوری که به گوشی و یا کامپیوتر داده میشه مسلما این دستور به پردازنده میرسه و از روی هارد که بقول شما سرعت و حجم اون مهمه (یادتون باشه مهمترین فاکتور در سرعت فراخوانی اطلاعات از روی هارد سرعت انتقال اون هارد و یا مموری هستش که در هارد های کامپیوتر مقدار سرعت چرخش هارد و در فلش مموری ها سرعت انتقال بر حسب کیلو بایت در ثانیه ملاکه ) به رم موقت گوشی منتقل میشه ، حاالا اگه این رم مقدارش کافی نباشه و حجم زیادی ازش اشغال بشه مسلما پردازش برنامه با کندی و گاهی اوقات با هنگ کردن پردازنده و سیستم عامل همرا میشه و بر عکس مقدار کافی و زیاد اون باعث میشه برنامه براحتی و کاملا پر سرعت اجرا بشه . نمونه مشخص اون کامپیوتر و لپ تابه که خودتون میدونید بعد از پردازنده و حتی میشه گفت در کنار پردازنده مهمترین فاکتور در سرعت همین رم هستش که کمبود اون واقعا در سرعت سیستم عامل اثر میزاره در صورتی که مقدار هارد تاثیر بسیار کمی در سرعت سیستم داره . من بشخصه بارها دیدم که مثلا دایموند هنگام باز کردن صفحات وب دچار کندی و اختلال میشه و یا با باز کردن و بستن چندین برنامه رم اون بشدت افت میکنه و باعث میشه تاچ فلو روان حرکت نکنه .
    بازم میگم هارد و یا رام در سرعت اثر گذاره ولی نه به اندازه رو چون هارد در واقع سرعت فراخوانی رو زیاد میکنه نه سرعت اجرا .

9. این کاربر از mehdimdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ولی نظر من کاملا مخالف نظر شماست . واسه اجرای هر برنامه و یا هر دستوری که به گوشی و یا کامپیوتر داده میشه مسلما این دستور به پردازنده میرسه و از روی هارد که بقول شما سرعت و حجم اون مهمه (یادتون باشه مهمترین فاکتور در سرعت فراخوانی اطلاعات از روی هارد سرعت انتقال اون هارد و یا مموری هستش که در هارد های کامپیوتر مقدار سرعت چرخش هارد و در فلش مموری ها سرعت انتقال بر حسب کیلو بایت در ثانیه ملاکه ) به رم موقت گوشی منتقل میشه ، حاالا اگه این رم مقدارش کافی نباشه و حجم زیادی ازش اشغال بشه مسلما پردازش برنامه با کندی و گاهی اوقات با هنگ کردن پردازنده و سیستم عامل همرا میشه و بر عکس مقدار کافی و زیاد اون باعث میشه برنامه براحتی و کاملا پر سرعت اجرا بشه . نمونه مشخص اون کامپیوتر و لپ تابه که خودتون میدونید بعد از پردازنده و حتی میشه گفت در کنار پردازنده مهمترین فاکتور در سرعت همین رم هستش که کمبود اون واقعا در سرعت سیستم عامل اثر میزاره در صورتی که مقدار هارد تاثیر بسیار کمی در سرعت سیستم داره . من بشخصه بارها دیدم که مثلا دایموند هنگام باز کردن صفحات وب دچار کندی و اختلال میشه و یا با باز کردن و بستن چندین برنامه رم اون بشدت افت میکنه و باعث میشه تاچ فلو روان حرکت نکنه .
    بازم میگم هارد و یا رام در سرعت اثر گذاره ولی نه به اندازه رو چون هارد در واقع سرعت فراخوانی رو زیاد میکنه نه سرعت اجرا .
    بزاريد يه توضيحي در مورد رم كامپيوتر و رم ppc بدم و بگم فرقشون چيه.
    ببنيد تو كامپيوتر يه فضايي داريم به نام virtual memory كه يك فضايي از هارده كه به عنوان رم ازش استفاده ميشه يعني هر برنامه اي كه ميخاد اجرا بشه تو رم و اين فضا قرار ميگيره. اگه دقت كرده باشيد ميبينيد كه ويندوز xp با اون همه حجمش رو يه رم 128 اجرا ميشه علتش همين virual memory هست كه به رم كمك ميكنه.حالا چي ميشه كه هر چي رم بيشر باشه سرعت بيشتره؟ سرعت هارد از رم خيلي پايينتره پس هر چي بيشتر از virual memory استفاده بشه سرعت مياد پايين يعني هر چي رم بيشتر باشه از اين فضا كمتر استفاده ميشه و سرعت ميره بالا. ولي در مورد ppc و اسمارت فونها چنين فضايي وجود نداره و فقط يه رم وجود داره. پس اگه اين رم كم بياره فقط نرم افزارهاي قبلي بسته ميشن تا فضاي براي جديدا باز بشه مثلاً شما يه چيزيرو باز كردي بعد مينيمايزش ميكني و يه چيز ديگه رو باز ميكني اون قبليه بسته ميشه.پس رم بيشتر هيچ ربطي به سرعت و هنگو اين چيزا نداره.طبق گفته دوستاني كه x1 دارن اين گوشي حتي با باز كردن تعداد زيادي برنامه از 40% رم هم استفاده نميكنه يعني زير 128 مگ.تازه رزولوشن x1 بالاتره و برنامه هاش رم بيشتري اشغال ميكنن در نتيجه رم پايين امنيا هيچ مشكلي رو بوجود نمياره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بزاريد يه توضيحي در مورد رم كامپيوتر و رم ppc بدم و بگم فرقشون چيه.
    ببنيد تو كامپيوتر يه فضايي داريم به نام virtual memory كه يك فضايي از هارده كه به عنوان رم ازش استفاده ميشه يعني هر برنامه اي كه ميخاد اجرا بشه تو رم و اين فضا قرار ميگيره. اگه دقت كرده باشيد ميبينيد كه ويندوز xp با اون همه حجمش رو يه رم 128 اجرا ميشه علتش همين virual memory هست كه به رم كمك ميكنه.حالا چي ميشه كه هر چي رم بيشر باشه سرعت بيشتره؟ سرعت هارد از رم خيلي پايينتره پس هر چي بيشتر از virual memory استفاده بشه سرعت مياد پايين يعني هر چي رم بيشتر باشه از اين فضا كمتر استفاده ميشه و سرعت ميره بالا. ولي در مورد ppc و اسمارت فونها چنين فضايي وجود نداره و فقط يه رم وجود داره. پس اگه اين رم كم بياره فقط نرم افزارهاي قبلي بسته ميشن تا فضاي براي جديدا باز بشه مثلاً شما يه چيزيرو باز كردي بعد مينيمايزش ميكني و يه چيز ديگه رو باز ميكني اون قبليه بسته ميشه.پس رم بيشتر هيچ ربطي به سرعت و هنگو اين چيزا نداره.طبق گفته دوستاني كه x1 دارن اين گوشي حتي با باز كردن تعداد زيادي برنامه از 40% رم هم استفاده نميكنه يعني زير 128 مگ.تازه رزولوشن x1 بالاتره و برنامه هاش رم بيشتري اشغال ميكنن در نتيجه رم پايين امنيا هيچ مشكلي رو بوجود نمياره
    پس شما سرعت پایینتر دایموند نسبت به اچ دی و یا اکسپریا رو در چی میدونید ؟ من قبل از اکسپریا اچ دی داشتم و با باز کردن و بستن چندین برنامه و کار کشیدن از گوشی بیشتر از 128 مگ رم اشغال میشد مخصوصا با فعال بودن تاچ فلو .
    یه مثال دیگه : اگه p990 رو دیده و یا داشتید میتونستید مقدار پایین رم رو در هنگ کردنهای نسبتا زیاد این گوشی تجربه کنید . همچنین گوشی تاچ htc در دو نسخه تولید شد که یکی 64 مگ بود و دیگری 128 مگ ، اگه اونا رو با هم مقایسه میکردید به اهمیت رم در هر سیستم عاملی پی میبردید .
    Last edited by mehdimdi; 29-04-2009 at 23:58.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پس شما سرعت پایینتر دایموند نسبت به اچ دی و یا اکسپریا رو در چی میدونید ؟ من قبل از اکسپریا اچ دی داشتم و با باز کردن و بستن چندین برنامه و کار کشیدن از گوشی بیشتر از 128 مگ رم اشغال میشد مخصوصا با فعال بودن تاچ فلو .
    سلام
    کلآ تاچ فلو رابط کاربری سنگینیه و اگه روی اکسپریا هم نصب بشه مثل تاچ اچ دی سنگین میشه ...
    در کل اکسپریا گوشی خیلی خوبیه ولی من در مورد باق گوشیها نظری نمیدم...
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •