تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 119

نام تاپيک: سریال مثل هیچکس

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض اسلامي: فضاي سنتي «مثل هيچكس» مورد علاقه جوانان قرار گرفته است

تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «مثل هيچ‌كس» معتقد است فضاي سنتي كه در اين سريال روايت شده مورد علاقه جوانان است.

«محمدعلي اسلامي» درباره فضاي سنتي كه در سريال «مثل هيچ‌كس» به تصوير كشيده شده و فاصله آن با زندگي جامعه امروز گفت: ممكن است شيوه زندگي در حال حاضر به نسبت گذشته نباشد اما چون نيست و يا كمرنگ شده است، دليل نمي‌شود كه درباره آن صحبت نكرده و آن را مطرح نكنيم.

وي افزود: افراد بسياري هستند كه علاقه دارند با اين سبك و شيوه زندگي كنند اما برايشان مقدور نيست و نمي‌توانند. نه اين كه دوست نداشته باشند به اين شيوه سنتي زندگي كنند، بلكه برايشان مقدور نيست.

اسلامي ادامه داد: در حال حاضر خانه‌هاي سنتي ما بسيار كم شده‌اند و زندگي به اين شيوه مشكل شده است اما استقبال از پخش اين سريال نشان داده است كه مردم همچنان شيفته زندگي در چنين فضاهايي هستند، با همان ساختار و با همان حال و هوا و ترجيح مي‌دهند كه از احوال هم با خبر باشند تا اين كه چند ماه همديگر را نبينند و محصور اين زندگي آپارتماني باشند.

وي تصريح كرد: اين يك دانش علمي است كه اصولا در ساختمان‌هايي كه پر از تيرآهن و بتن هستند، انرژي مثبت به‌خوبي عبور نمي‌كند و در خانه‌هاي گلي با در و پنجره‌هاي چوبي داراي انرژي مثبت بيشتري هستند. قشر جوان نيز شيفته چنين خانه‌هايي هستند و از چنين فضاهايي بيشتر استقبال مي‌كنند.
    اسلامي گفت: تا به حال كه بيشترين استقبال از فضاي جاري سريال از سوي جوانان بوده است و آنها از چنين فضايي بيشتر استقبال كرده‌اند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

می گم خدا رحم کرد این داداشیو و نرگس فقط با هم عقدن!

اینا که همش پیش همَن و تو خونه ی همدیگه پلاسن
    واقعاً که چقدر دختره به پای داداشی نشسته و صبر کرده!!!!!!!

ولی جداً شخصیتایی مثل کاظم که تو جامعه هم کم نیست،چقدر می تونن آدمای خطرناکی باشن!
    من خودم با چند نمونه از این مدل آدما برخورد داشتم،آدمایی که نون و به نرخ روز می خورن و فقط به فکر ضربه زدن به دیگرانن و هیچ وقتم آتیش عقده ها و حسادتاشون فروکش نمی کنه...................اوه اوه چه فلسفی شد!
    ولی واقعاً جدی گفتم.

حالا از اینا بگذریم،سریاله یواش یواش داره قشنگ میشه،مگه نه؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟ای بابا این بی بی چرا نمیمیره فیلم قشنگ بشه.....اه ه ه ه ه ه........وای من چقدر از این کاظم بدم میاد........ولی در کل نقششو خوب بازی میکنه...مگه نه؟؟؟؟؟؟خوب دیگه.....بابای...........

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یه سوال داشتم . این قضیه بچه کاظم و اشرف چیه ؟ یعنی چی " اگه حرفمو گوش نکنی بچه رو برمیدارم میرم " ؟ یعنی کدوم قبرستونی میتونه بذاره بره ؟ که این زنه میترسه و میره شکایت میکنه ؟
    واقعا این قضیش مسخرس

5. این کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای کاش اول سریال می نوشتن که این ماجراها تو چه دوره و سالی اتفاق می افته!

این پرده های خونه ی محمد باقر که آدمو یاد رو رختخوابی های سال 95 هجری قمری می اندازه
    اون مُبلاشونم که........... رو زمین بشینن،سنگین ترن،درست برعکس شومینه شون که ظاهر نسبتاً شیکی داره،مُردم از بس هارمونی دیدم تو خونه اش!

آخ آخ آخ خونه کاظم که هیچی.....اون چیدمان خونه،آینه شمعدونا،مدل تاقچه اش که فکر کنم به دوره ی ماموتها و مزوزوییکه،پزوزوییکه چیه.....به اونا بر می گرده!

بازم خونه محمد حسن قابل تحمل تره،حداقل دو تا فرش و پشتی و چهارتا بشقابش با هم تناسب دارن!
    بگذریم................

ولی واقعاً شخصیت کاظم مصداق کامل"روا مدار که گدا معتبر شود" هستش،یه موجود عقده ای و قدر نشناس و بی خاصیت که فقط به فکر تصاحب مال و اموال زنشه!

(الحق که نقششم خوب بازی کرده)
    راستی من از نقش محمد علی هم خوشم میاد،یه متانت خاصی تو رفتارش داره،نه؟!
    با احترام به نظر شما .
    شما یا خیلی مایه دارین یا اصلا به دورو برتون تو جامعه نگاه دقیق ندارن . این دکوراسیون و لوکیشن ها کاملا با زندگی
    خیلی از مردم جامعه ما مطابقت داره . نمی خوام موضوع رو سیاسی کنم ولی خدا شاهده آدمایی هستن که با هزار بدبختی وام میگیرن که ارزون ترین مبل موجود رو بخرن بذارن تو خونشون که خواستگاری که برا دخترشون میاد نپره ! تازه این مال قشر متوسطه . برو تا برسی به ... . منظور این که این سریالها درسته همه نظره ضعف دارن ولی خیلی ملموسن . اطراف ما پر از این واقعیتاست . زیاده روی کنم اینجا پلمپ میشه !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخه مشكل اينه كه تو اين سريال مايه دارن و ميخوان اينطوري زندگي كنند كه يكم غيرطبيعيه و ملموس نيست ، به قول خودت بعضي از مردم وام ميگيرن تا زندگيشونو به شكل امروزي دربيارن ولي اينا دلشون ميخواد اينطور زندگي كنند
    مثلا سريالي مثل زير تيغ از سر بي پولي اونطور زندگي ميكردند كه ملموس تر بود و مورد استقبال قرار گرفت
    حالا خونه شون به كنار ، اين ماشينايي كه سوار ميشن مال چه عهديه ، ديگه فكر نميكنم كسي هر چقدر هم سنتي ، بخواد تفكرشو رو ماشينش اعمال كنه
    يعني از اين همه آدم ، يكيشون نميخواد امروزي زندگي كنه
    اين سريال خوبيش اينه كه فيلمنامه داره و همچنين داستاني براي پيگيري!
    كه الانم به جاهاي حساسش رسيده
    نويسنده و كارگردانش ميتونستن يكم با زندگي امروز تطبيقش بدند

8. این کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

بی بی آخرش مرد اون سکانس داداشی خیلی قشنگ بازی کرد. اشک آدم در میومد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟ خوب بی بی هم مرد....این قسمتش قشنگ بود مخصوصا اون تیکه ای که به داداشی خبر دادند...آخی...دلم سوخت....خوب حالا باید ببینیم که آخرشو چه جوری تموم میکنند....امیدوارم که خوب تمام کنند....خوب فعلا....

داره خودمونی میشه sayrex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    IN THE NET

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟ خوب بی بی هم مرد....این قسمتش قشنگ بود مخصوصا اون تیکه ای که به داداشی خبر دادند...آخی...دلم سوخت....خوب حالا باید ببینیم که آخرشو چه جوری تموم میکنند....امیدوارم که خوب تمام کنند
    بعید توی سریال های ماه رمضون همچین اتفاقی بیافته
    علتش هم اینه که چون قسمت آخر میخره به عید فطر..باید شاد تموم بشه

12. این کاربر از sayrex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آهنگ دیشب احسان ، موقعی که خبر مرگ بی بی رو دادن ، یکم فاز آهنگای اصفهانی رو نداشت؟
    این سایتای موزیک هم یاد گرفتن از سر بی آهنگی ، تا احسان یه آهنگ تو این سریال می خونه میذارن برا دانلود!!
    قسمت دیشبش بد نبود ، فقط من 10 دقیقه اولشو ندیدم ، هفته مادرشونم گرفتند
    از این سریال که اینقدر داستانش کند پیش میرفت ، بعید بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •