سلام
من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم
.gif)
چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
چند وقت دیگه هم میخوام گیتار الکتریک بزنم الان دارم دربارش تحقیق میکنم ...
راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح :
من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
خیلی حرف زدم اصلا" نفهمیدم چی گفتم !!
راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
مرسی
.gif)