تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 92

نام تاپيک: پیانیست ها بیان تو

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
    چند وقت دیگه هم میخوام گیتار الکتریک بزنم الان دارم دربارش تحقیق میکنم ...
    راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح : من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
    من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
    خیلی حرف زدم اصلا" نفهمیدم چی گفتم !!
    راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
    و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
    مرسی
    چه باحــــال!

داره خودمونی میشه miladjd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض افراط در موسیقی ممنوع است

در جواب این دوستمون باید بگم که منم یه زمانی پیانو میزدم ولی برعکس تو خیلی آروم میشدم و انگار از دنیا غافل میشدم.
    واقعآ موسیقی با روح آدمی پیوند میخوره.
    البته شما دوست عزیز باید به یه روانپزشک مراجعه کنی چون با این وضعیت تا چند وقت دیگه از دست میری!!!

داره خودمونی میشه Achilles_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر سقف آسمون

پيش فرض

من عاشق پیانو هستم . اما تا حالا فرصت نشده برم سراغش تا یاد بگیرم . به نظر شماهایی که پیانو می زدید سخته یاد گرفتنش ؟

داره خودمونی میشه Achilles_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر سقف آسمون

پيش فرض

سلام
    من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
    چند وقت دیگه هم میخوام گیتار الکتریک بزنم الان دارم دربارش تحقیق میکنم ...
    راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح : من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
    من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
    خیلی حرف زدم اصلا" نفهمیدم چی گفتم !!
    راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
    و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
    مرسی
    کاملا با این حرفت موافقم اما خودزنی خطرناکه انقدرا هم جدی نگیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پیانست یه آمار از قیمت پیانو میدین؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من عاشق پیانو هستم . اما تا حالا فرصت نشده برم سراغش تا یاد بگیرم . به نظر شماهایی که پیانو می زدید سخته یاد گرفتنش ؟
    اگه میخوای کارایی در سطح کلایدرمن یانی و از ایرانیها معروفی و لاچینیو بزنی باید بگم که سخت نیست و بعد 2یا 3 سال میتونی بزنیشون.ولی اگه بخوای کلاسیک بزنی اونم در سطح حرفه ای میشه گفت خیلی سخته مخصوصآ تو ایران که اموزش دهنده خوب برای کلاسیک خیلی کمه.همونطور که نوازنده سطح بالای پیانو تو کشور خیلی خیلی کمه.اگه علاقه داری و به عنوان یه شغل بهش نگاه نمی کنی دنبالش برو.ضرر نمیکنی

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چقدر سوتو کور شده اینجا

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض من و بارتوی عزیزم.

بچه ها امروز خیلی دلم گرفته بود
    رفتم تو زیر زمینه خونمون کلی با پیانوم دردو دل کردم...(آخه الان نزدیکه 6 ماهه که دیگه پیانو نمیزنم)سرمو روش گذاشتمو کلی گریه کردم.....ازم خیلی شاکی بودحقم داشت آخه من زیره فشارهایه خانواده - دوستام - فامیلام و همهو همه فراموشش کردمو تنهاش گذاشتممنه احمق جوابه اون پیانویی که همیشه دوستو رفیقه تنهایی ها و غم هایه من بود و همیشه با صدایه دلنشینش به من امیده زندگیه دوباره رو میداد اینطوری دادم
    آره من جوابه پیانویی که سالهای طولانی صداش همیشه طنین اندازه اتاقم بود اینطوری دادمصدای پیانویی که وقتی باهاش مینواختم همه و همه به احترامش سکوت میکردنو سره جایه خود میخکوب میشدند.........و راهی جزء گوش فرا دادن به صدایه دلنشینش در خود نمیدیدندآره دوستان یاده اون زمانها بخیر..........یاده اون دو یا کریم هایه پشت پنجره ی اتاقم بخیر.....یادش بخیر روزهایی که با نواختنم به اتاقم میامدندو رویه پیانو مینشستندیاده اون روزها بخیر....وقتی که مادرم این صحنه را دید!!....و ناگهان بقض گلویش را گرفت،و اشک از چشمانش جاری شد....و شروع به رازو نیاز با خدا کرد
    حالا دیگه نه خبری از اون یاکریم های پشته پنجره ی اتاقم هست....نه خبری از صدای پیانوم
    من به همشون بی اعتنایی کردم
    الان نزدیک به 6 ماهه که انگشتانم کلاویه های پیانو را حس نکرده اند.....جاش کلید های این کیبورده لعنتی را حس کرده اند
    وقتی اون پستمو تو این تاپیک(پسته شماره 74) که 3 ماه پیش دادم میبینم واقعا" از خودم متنفر میشم که چه بودمو چه شدم
    منی که اگر کوکه سازم کمی خارج میزد تا صبح بیدار میموندمو به کوک کردنش مشغول میشدم
    واقعا" چرا ازم هویتمو گرفتن!!!!؟چراااا؟!!
    امشب من تو اون زیرزمین صحنه هایه دردناکی رو تجربه کردم....با دیدنه پیانوم دنیا دوره سرم چرخید...دلم هری ریخت...پاهایم سست شد....چشمانم پر از اشک شد....لبانم میلرزید.....و......................
    اون پیانو واسه من دنیا دنیا خاطرست.....دنیا دنیا عشقه......دنیا دنیا هنره....و دنیا دنیا........
    اصلا" روم نمیشد بهش نگاه کنم
    وقتی کلاویش را بعد از 6 ماه فشردم....صدایه یه جور بقض داد...صدایه یه جور درد....صدایه یه جور اعتراض....
    هر بار که رو یکی از کلاویه ها دست میبردم فقط و فقط یک صدا و کلمه به گوش هایم تلنگر میزد! اونم: "چرا؟"
    انگار میخواست بهم بگه که جای من اینجا نیست!!!
    خیلی باهاش گریه کردمصدایه هق هقه صدام کله زیر زمینو گرفته بود.......
    خیلی اون پایین به فکر فرو رفتم......
    الان که اینارو واسه ی شما دوستام نوشتم از اول تا آخرش یه بقضی تو گلوم بود که بارها و بارها شکسته شد...
    ولی از فردا یه تصمیمایه جدیدی واسه خودمو پیانوم دارم..... میخوایم با هم دوباره آشتی کنیمالبته اون هیچ وقت با من غر نکرده چون میدونه تنها دوسته منه.....این من بودم که......
    بارتو دوست دارم
    بدرود
    Last edited by Persian_Gun's; 15-09-2008 at 08:36. دليل: به دلیله عقیدتی قسمت هایی از پست حذف شد!

9. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان فردای اون پست بالاییمه و من بازم دارم گریه میکنم....
    یاده زمانی افتادم که وقتی داییم فوت کرد.....منم تا صبح تنها خونه پیانو نواختمو گریه کردم
    این پیانو................
    ببخشید که میام اینجا پست میدم....شاید تو دلتون بگید من دیوونم....آره واقعا" هستم......
    میدونم که دیگه کمتر کسی به این تاپیک سر میزنه و یا شایدم نزنه.....ولی میخوام اینجا بنویسم از دردام....برامم مهم نیست که کسی ببینتش یا نه.....فقط میخوام این نوشته هام اینجا باشه.....مثله اون نوشته های قبلیم بیدارم کنه....
    کم کم در تدارکه آوردنه پیانوم به اتاقم هستم....
    بدرود....

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من مبتدیم
    از 6 سالگی موسیقی کار کردم
    ولی راستشو بخای پیانو رو یه 3 -4 پیش رفتم کلاس از معلمش خوشم نیومد ه نظرم رسید که خودم بی معلمم می تونم کتاب بیر رو بزنم
    بعد یه مدت تنبلیم اومد ولش کردم
    الان دوباره شروع کردم خوبم پیش می رم (از نظر خودم)
    الان یه مشکل دارم اونم اینه که نمیدونم اجراهام درسته یانه
    برا راه حلش فک کردم که نیاز به آموزش صوتی تصویری دارم
    هر کی می تونه تو این دو مورد کمک کنه یه جواب به ما بده
    1- کتاب بیر که به صورت تصویری یا فقط صوتی نواخته شده باشه
    2- هرگونه آموزش دیگری که تصویری هم باشه بهتره
    3- دیگه چی کار کنیم اگه اینارو پیدا نکردید هر کتاب دیگه مناسبی
    البته اگر موارد بالا به فروش هم میرسه اسم انتشارات و محل خریدشونو بگید ممنون می شم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •