کیفیت دوربین P1 & N95
از نظر کمی نویز
شفافیت
تنظیمات
فلاش
عکس در شب
آقای پرشین بوی اگه میشه یه مقایسه بذار . خیلی ممنون
کیفیت دوربین P1 & N95
از نظر کمی نویز
شفافیت
تنظیمات
فلاش
عکس در شب
آقای پرشین بوی اگه میشه یه مقایسه بذار . خیلی ممنون
سرشار جان به نظر من هیچ فرقی نداره و تنها فرقش تعداد بیشتر پیکسل هاست . البته اگر دوستان 95 دار چند تا عکس بزارن می شه مقایسه ی بهتری کرد .
اقا ما یه تاپیک زدیم
مقایسه p1 و n95
به این ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال می شم نظر بدین
سلام سرشار جان.
دوست عزیز بزار قبل از بحث بر سر هر چیزی مطلبی رو اشاره بکنم.
1. سری P از سونی اریکسون برای افراد دانشجو و افراد که تو کار بیزنس هستند ساخته شده ... یعنی این گوشی
بیشتر برای برنامه ریختن و استفاده خیلی راحت افراد از برنامه ها ساخته شده. و از همه مهمتر این گوشی بیشتر
برای استفاده از اینترنت مثلا چک کردن ایمیل ها و یا انجام دادن کارهای ضروری که به اینترنت مربوط میشند ساخته
شده. و این دوربینی هم که در این گوشی قرار داده شده فقط برای رفع نیاز این افراد گذاشته شده نه برای عکس
برداری حرفه ای.
2. اگر شما میخواهید که گوشی ان95 نوکیا رو با این گوشی مقایسه کنید کار درستی نیست. چون ان95 دارای 5
مگاپیکسل اندازه عکس است اما این گوشی فقط 3 مگاپیکسله. اگر میخواهید که مقایسه دقیق و درستی رو چه من
و چه دوستان دیگه انجام بدیم شما باید گوشی ان95 نوکیا رو با گوشی K850i مقایسه کنید چون هر دوی این گوشی
ها 5 مگاپیکسل هستند و یکی از مهمترین تبلیغات این 2 گوشی برای عکس برداریه. اما مهمترین تبلیغ پی1 برای
کارهای بیزنس است نه عکس گرفتن.
3. اگر 2 مورد بالا رو خوندید و قبول داشتید و باز مشتاق بودید که بدونید گوشی های P1i و N95 از لحاظ عکس گرفتن
دارای چه کیفیتی هستند اونوقت باید مقایسه ها به شکل زیر انجام بشه...
A. هر دو گوشی دست یک نفر باشه
B. با هر دو گوشی فقط از یک شی عکس گرفته بشه.
C. فاصله هر دو گوشی با اون شی باید یکسان باشند.
D. هر عکس گرفته شده توسط گوشی ها باید در یک زمان و یک سطح نوری انجام شده باشه.
E. تنظیمات هر دو گوشی باید روی اتوماتیک باشه.
F. ذخیره کردن عکس ها در هر کدام از گوشی ها حتما باید در داخل حافظه خود گوشی ذخیره بشند نه در مموری
کارتهاشون. اگر دلیل این مورد رو میدونید که هیچی اگر نه بعدا توضیح میدم.
خب تا اینجا مطالبی رو که باید اشاره میکردم رو گفتم و با توجه به موارد بالا چون من گوشی ان95 رو ندارم و کسی رو
هم اینجا نمیشناسم که این گوشی رو ازش قرض بگیرم در نتیجه مقایسه این دو گوشی با توجه به موارد بالا از نظر
من کاملا امر اشتباهیه.
هر چند که من در چند صفحه قبل عکس هایی رو که با گوشی پی1 گرفتم رو قرار دادم اما برای اینکه شما با کیفیت
عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه بیشتر آشنا بشید و برای اینکه شما رو بی جواب نزارم اینجا هم چندین
عکس رو که با این گوشی از نقاط مختلف و در محیط هایی با نورهای متفاوت گرفتم رو قرار میدم.
لینک قرار گرفته در زیر هر عکس اندازه واقعی آن عکس است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شما آخرین عکس را با سایز واقعی آن بزرگ گنید حتی میتونید سوراخهای داخل برگ ها را نیز ببینید.
سلام
خیلی بحث بسیار خوب و دقیقیست . بسیار لذت بردم . مدت ها بود که دنبال ریویو درباره پی1 بودم که این تاپیک پیدا کردم![]()
چند سوال دارم :
جایی خوندم(gsm.ir) که پی1 امکان ویرایش آفیس داره یه توضیحی بدی ممنونم.(از امکانات افیس کدومارو داره word powerpoint Excel اگر داره مطابقت با کدوم آفیس داره 2003؟ ویرایش اینها به چشکلی است )
در مورد قابلیت نمایش pdf یه توضیحی بده (میشه یه pdf با 30 صحفه به بالا رو راحت توش اجرا کرد هنگ نمی کونه؟ )
سلام.
اندازه و تفاوت باطری های w810 و P1 رو میتونید در عکس های زیر ببینید.
![]()
با تشکر از زحمات بسیار زیادی که کشیدی Persian.Boy جان و اطلاعات کاملی که قرار دادی میخواستم بگم تو اون عکسه که سه تا گوشیو را روی هم گذاشتی از تاپیک من الهام گرفتی؟:
این یک شوخی بود دوستان گل p30world بین من و Persian.Boy چون توی تاپیک من این صحبتو کرده بود منم Payback انجام دادم.اینطوری که از این عکس ها معلومه دیگه عمله بناها دنبال آجر نمیگردن.
واسه ساختمان سازی خوب چیزیه ...
یارو تو عکس ها هم 3 تا گوشی رو گذاشته روی همدیگه که اینو بگه![]()
دست گلت درد نکنه به خاطر زحمتات![]()
چرا کسی به من توچه نمیکنه؟![]()
باسلام خدمت دوست خوبمون پرشین بوی اولا این گوشی مبارکت باشه وازسلیقه ای که برای خرید اون داشتی خوشحالم من صدرصد این گوشی رو را خواهم خرید اما تو پایه قیمت 350تا 380که صدرصد تا پایان پاییز همین قیمت میشه چون اول که اومده بود 700تومن بود ولی الان 480تومن هست فقط به من بگو صداش از دبلیو810که داشتی صداش بلندتر هست وچقدر کیفیتش بالاتر و همین طور رزولوشین اون و کیفیت نمایش عکس بازم ممنون میدونم گفتی p1بالاتره میخوام بدونم چقدر بالاتره
ازبچه های عزیز میخوام باتری که دوستمون تو اینجا تصویر اون روگذاشته با باتری که تو سایت gsm arena هست مقایسه کنند من تشابهی بین این دو ندیدم شاید شما بتونید نظری بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)