من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن
من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن
آخ گفتي
يه برنامه قبلنا داشتم آخرين كارايي كه با گوشي شده بود نشون مي داد
گوشي رو عمدا مي زاشتم پيش دوستاي صميمي بعد كه ميومدم اگه دست بهش زده بودن ضايشون مي كردم اي يادش نه به خير![]()
![]()
![]()
![]()
ای ول ایمان.توهم یا به حرفای مردم گوش میدی یا کارای مردم رو زیر نظر میگیری.جون میدی واسه جاسوسی.حق تو رو خوردن.باید میرفتی سیا.
ولی بلوتوث بازی تو مترو یه چیز دیگس...
آره منم قبول دارم جون میدی برای آنتن بازی و این جور حرفا
اينا كه چيزي نيست
تا حالا گوشيتون رو گذاشتين تو يه اتاق بعد خودتون بريد تو يه اتاق ديگه و با بلوتوث گوشيتون رو تبديل به دوربين مخفي كنيد و نگاه كنيد ببينيد تو اون اتاق چه خبره
به قول يكي از دوستام
اگه سازمان سيا مي فهميد كه همچين آدمي تو ايران وجود داره حتما با حقوق بالا استخدامت مي كردن![]()
ایمان من میگم حق تو رو خوردن حالا کمی بیشتر توضیح بده.اگه نرم افزاری سخت افزاری چیزی لازمه بگو پیدا کنیم اینو حال کردم.
عرضم به حضور داداش خودم يه كيت بلوتوث بياد بخري به كامپيوترت وصل كني حدود 16 تا 20 هزار تومنه بعد كه كامپيوترت بلوتوث دار شد حالا يه نرم افزاري هست كه يكيش رو تو موبايل نصب مي كني يكيش رو تو كامپيوتر بعد يه صفحه مثل وب كم باز مي شه تو مونيتور و سرچ مي كنه و گوشي رو پيدا مي كنه بعد ميشه تو هر اتاقي گوشي رو گذاشت و ديد زد![]()
البته تا جايي كه بلوتوث برد داشته باشه
معلومه چیزای جالبی دیدی اینقدر خوشت اومده
نه واقعآ جالبه این سیستم خوب چیزیه![]()
قوربونت ایمان.آقایی.حالا نمیشه این اسم نرم افزار رو هم بدی .خیلی جالب شد.(عجب معجزه ای هستش این بلوتوث)
خدا حفظش کنه پیشرفتش بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)