دوست من برو پستامو دوباره بخون شما اصلا" نفهمیدی من چی نوشتم!![]()
دوست من برو پستامو دوباره بخون شما اصلا" نفهمیدی من چی نوشتم!![]()
وقت گیر ترین بازی ای که تا حالا گیم کردم همین بازی هست.
همه سری هاش این طوری هست!!
من که از اولین نسخه دارم بازیش میکنم واسه همین هم دنبالش میکنم وگرنه فکر نکنم برم دنبالش. دی
کاش زیر نویس رو فارسی هم میکردن بتونیم بفهمیم چی میگن!! دی
من که بعضی جاهاشو اسکیپ میکنم اگه فارسی بود هیچ جاشو اسکیپ نمیکردم و میشد هم فهمید داستان از چه قراره!![]()
Last edited by Ghaioom; 02-03-2013 at 14:26.
مگه 12 تا سکانس نیست ؟ چرا بعد از 12 بازم شروع شد و دو تا علامت تعجب اومد تو نقشه؟ وقت نکردم بازی کنم ولی ممنون میشم بگین.
بعد از تمام کردن بازی سوالاتی تو ذهن آدم میمونه که میپرسم:
با پدرش که رفیق شده بود چرا نابودش کرد؟!! خیلی بد بود اون تیکش!
جریان اون فرشته چیه چرا شوهرشو با چاقو زد ما که نفهمیدیم!داشت به دزموند نشون میداد.
چارلز لی هم خیلی راحت از پا در آورد فک میکردم خیلی وقت ببره چون آخر مرحله یکیش میمونه اونم نابودیش سخته آدم خسته میشدتو یکی از نسخه های قبلی بود که دارم میگم.
آخرین دمو جریانش چیه؟ جریان اون شی دایره ای شکل چیه که هایزم اونو از یکی تو اول بازی گرفت و آخرشم دزموند گرفتش و اون در بزرگ رو باز کرد. بعد اینجا که دمو نشون میده اینجا جریانش چیه؟
اسم کانر هم پسر اون پیرمرده بود که روی اون پسره اساسین گذاشت؟ کانر چرا دوستشو هم تو یکی از مراحل کشت؟
بعد از تموم شدن دموها یه آهنگ میزد خیلی ناراحت کننده بود اونجا که کانر عکسها رو کند و برد آتیش زد!
یه چیز دیگه که این خونه ها یا مثلا خونه ای که کانر با اون پیرمرده زندگی میکنه هنوزم هست یا همینجوری تهیه کننده درستش کرده؟چون آخر بازی رفتن اون شی دایره ای شکل رو از همون جا گرفتن!
تو DLC چه ماموریتایی هست؟
در آخر ببخشید زیاد شد. شایدم هنوزم بوده من یادم رفته !![]()
جواباتو با رنگ قرمز نوشتم اگه ابهامی بود بازم بپرس!![]()
آقا یکی بگه این پچه نیومده ؟
پچی که قرار بود افت فریم رو ردیف کنه![]()
نه داش نیومده اگه بیاد مجید جان خودم سریعا" در خدمتم!
یه چیز دیگه یادم رفته . آخرش نفهمیدیم از کجا باید تیرهای جدید بگیریم ؟ دی / تیر کمان منظورم.
بعدشم کاش سوال یک رو هم جواب میدادی بازی الان تمام شده یا نه؟ من دارم بازم میرم جلو.
مگه 12 تا نیست؟!
دزموند آخرش دستش رو گذاشت روی گوی بعد کشته شد چی شد؟ دیگه نشونش نمیده؟
این بازی اصلا یه جوریه ها. این زیرنویسش فارسی باشه یه چیزا رو میشه فهمید.
به نظرتون چطوری زیرنویسش رو در بیاریم از بازی فارسی کنیم بندازیم روش؟
در ضمن تهیه کنندگانش خیلی وقت گرفت تموم بشه !! یک ساعت فک کنم شد تا تموم بشه خسته شدیم!! نامرد ردش نمیشد کرد! دی
یه چیز دیگه که یادم اومد: چرا پدر کانر اول اساسین بود بعد شخصیت عوض شد؟!
اینم یادم رفته دی: وقتی دکمه R رو میزنی بعد دو تا گزینه داره سمت راست به گزینه بالایی چطوری میشه رفت من یادم رفته؟ فکر کنم قبلا یاد داده بود؟ هر کاری کردم نشد. نکنه نمیشه ؟! دی
Last edited by Ghaioom; 04-03-2013 at 14:09.
راستی این DLC The Tyranny of King Washington اومده چه چیزا اضافه شده؟؟؟کسی بازی کرده بیشتر توضیح بدن......
ارزش دانلود کردن داره؟؟؟
ممنون
جواب هارو نوشتم البته اونایی که میدونستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)