بله من هم در شیراز هستم از پنجشنبه تا جمعه شب کاملا قطع بود از شنبه تا امروز هم که وصل هست قطعی زیاد دارد
بله من هم در شیراز هستم از پنجشنبه تا جمعه شب کاملا قطع بود از شنبه تا امروز هم که وصل هست قطعی زیاد دارد
منم گوشیم edge class 10 داره و سرعت دانلود ساعت 5-6 حدود 20-30 بود ولی بعدش اومد پایین همون 5-6 . گوشی اگه با کابل به کامپیوتر وصل بشه و نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
من یک روزه گرفتم شب که ساعت 10 بود قعطی زیاد داشت تا صبح بیدار موندم فکر کنم ساعت 1-2 شب بود قعطی هاش خیلی کم شد یا اصلاً قعطی نداشت روز بعد هم تا ساعت 6-7 عصر بود استفاده کردم قعطی زیاد نداشت .
اگر مانیتور شما CRT هست باید بگم مشکل ایجاد میکنه. بهتره حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.
پینگ با اینکه بالاست 800 واسه این سرویس عادیه کاری نمی تونید بکنید.
LCD چطور؟ اینم خراب میکنه ؟
من با موبایل میخوام دانلود کنم نمیزاره
مال شمام اینطوریه؟مشکل از شبکس یا با گوشی من قاط زده؟
منم ميخوام دانلود كنم نميشه.
شفاف توضیح بدین که چرا دانلود نمیکنه؟
رسیو کم داره؟ گیر میکنه ارور شبکه میده؟
من با مبایل حدااکثر 10 مگ دانلود کردم یه کلیپ از یوتوب. مشکلی ندشت ولی شده که قطع بشه.
چون روی گوشی وقتی رسیو کم بشه یا 0 بشه بهتون پیغام میده ولی روی سیستم اینطوری نیست واسه همین شاید متوجه نشید و وقتی دیدین رسیو نداره صفحه باز نمیشه متوجه میشین قطع شده!!!
نه بابا چرا شایئه پراکنی میکنین؟
اون CRT هم رویه یه سری چیزها تاثیر داره. من الان گوشیم چسبیده به مانیتور. مثل اینکه بگین بلوتوث روی مانیتور تاثبر داره؟ اگه دشت این رو روی لپتاپ نمیگذاشتن!
ممکنه پارازیت روی امواج بده و شما از اسپیکر صدای تق تق بشنوین. اونم یکمی دور کنین درست میشه!!
هیچ مشکلی برای LCD و کیبورد و موس نداره!!!
شما راحت باش با خیال راحت استفاده کن!!![]()
من تازه امروز وصل كردم و سرعت مرور حفحه ها هم خيلي خوبه ولي اول كه خواستم با IDM دانلود كنم دانلود نميكرد.الان خواستم با خود فاير فاكس از مگا آپلود دانلود كنم دانلود شد و سرعت هم 17-18 بود ولي بعد اين ارور رو داد:
C:\Documents and Settings\Leon\Desktop\Modern Warfare 2 Tactical.part could not be saved, because the source file could not be read.
Try again later, or contact the server administrator.
خوب این ربطی به دانلود نداره فایل مورد نظر شما قابلت خوندن نداره! یعنی کامل نیست .یا دانلود نشده!
دلیلش هم از سرور میتونه باشه!
من یک فایل 150 مگاباتی از یوتوپ دانلود کردم با هیچی اجرا نشد!
فایلش مشکل داشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)