آقا پس این پچ جدید چی شد که قرار بود مشکل افت فریم رو حل کنه ؟
اگه اومده لطفا لینک بهم بدید.
آقا پس این پچ جدید چی شد که قرار بود مشکل افت فریم رو حل کنه ؟
اگه اومده لطفا لینک بهم بدید.
سرانجام در رویدادی که گفته می شود شب گذشته برای Assassin’s Creed 4: Black Flag انجام شده بود ، باکس آرت قسمت چهارم در فروم یوبی سافت به نمایش درآمد که می توانید این باکس آرت را در ادامه مشاهده فرمایید.
باکس آرت بازی که در فروم رسمی یوبی سافت منتشر شده است :
گفته می شود که شخصیت اصلی Assassin’s Creed IV: Black Flag فردی با نام “Edward Kenway” می باشد و جالب اینجا است که وی پدر Haytham Kenway و پدر بزرگ کانر در Assassin’s Creed 3 است و این نشان می دهد که وقایع قسمت چهارم احتمالا قبل از سوم می باشد. همچنین Edward به عنوان یک آساسین و دزد دریایی شناخته می شود.
علاوه بر این Assassin’s Creed IV: Black Flag در جزایر متعددی از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما در جریان خواهد بود.
Last edited by Altairezio; 01-03-2013 at 14:22.
سرانجام یوبی سافت با توجه به شدت گرفتن خبر هایی مبنی بر قسمت چهارم Assassin’s Creed ، رسما ساخت Assassin’s Creed 4: Black Flag را تایید کرد. همچنین این ناشر اعلام کرده است که اولین نمایش بازی در هفته ی آینده خواهد بود. در ادامه می توانید باکس آرت های نسخه های مختلف بازی را نیز مشاهده فرمایید.
این ناشر در بیانه ای خطاب به VG247 اعلام کرده است :
ما رسما تایید می کنیم که یوبی سافت تمامی جزییات مربوط به Assassin’s Creed IV Black Flag را در دوشنبه ، ۴ مارس و ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت انگلستان ( ۳۰ : ۲۰ دقیقه شب به وقت ایران ) اعلام خواهد کرد.همچنین باکس آرت های Black Flag نیز منتشر شده است که تایید می کند که این بازی برای Wii U نیز خواهد آمد و نسخه ی ps3 بازی هم مطابق گذشته ۶۰ دقیقه گیم پلی بیشتر خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان عصر جدید
من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد!دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و درآخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!
من که یادم نمیاد
از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه
تو کارتونی که خود یوبی سافت نشون برای دانلود گذاشته بود مرگ اتزیو رو نشون میده
این لینک دانلود ac embers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای --- بزن دانلودها
میدونستی این جمله رو بجای نماز میت میخونن؟
اِرِکوئِسکات این پاچِ تلفظشه
Sent from my LT15i using Tapatalk
دوستان اون peace هست نه Pace !
و انگیلیس میشه همون rest in peace که میشه در آرامش بخواب یا استراحت کن!
![]()
دوست عزیز این جمله انگلیسی نیست که !
یک جمله ایتالیایی هست و همون pace نوشته میشه (اگه باور نداری برو تو بازی زیرنویسو فعال کن)
Sent from my LT15i using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)