تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 97 اولاول ... 3878848586878889909192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آقا پس این پچ جدید چی شد که قرار بود مشکل افت فریم رو حل کنه ؟
    اگه اومده لطفا لینک بهم بدید.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض باکس آرت بازی Assassin’s Creed 4: Black Flag منتشر شد

سرانجام در رویدادی که گفته می شود شب گذشته برای Assassin’s Creed 4: Black Flag انجام شده بود ، باکس آرت قسمت چهارم در فروم یوبی سافت به نمایش درآمد که می توانید این باکس آرت را در ادامه مشاهده فرمایید.
    باکس آرت بازی که در فروم رسمی یوبی سافت منتشر شده است :

گفته می شود که شخصیت اصلی Assassin’s Creed IV: Black Flag فردی با نام “Edward Kenway” می باشد و جالب اینجا است که وی پدر Haytham Kenway و پدر بزرگ کانر در Assassin’s Creed 3 است و این نشان می دهد که وقایع قسمت چهارم احتمالا قبل از سوم می باشد. همچنین Edward به عنوان یک آساسین و دزد دریایی شناخته می شود.
    علاوه بر این Assassin’s Creed IV: Black Flag در جزایر متعددی از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما در جریان خواهد بود.
    Last edited by Altairezio; 01-03-2013 at 14:22.

3. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض Assassin’s Creed 4: Black Flag رسما تایید شد / اولین نمایش از بازی هفته ی آینده

سرانجام یوبی سافت با توجه به شدت گرفتن خبر هایی مبنی بر قسمت چهارم Assassin’s Creed ، رسما ساخت Assassin’s Creed 4: Black Flag را تایید کرد. همچنین این ناشر اعلام کرده است که اولین نمایش بازی در هفته ی آینده خواهد بود. در ادامه می توانید باکس آرت های نسخه های مختلف بازی را نیز مشاهده فرمایید.
    این ناشر در بیانه ای خطاب به VG247 اعلام کرده است :
    ما رسما تایید می کنیم که یوبی سافت تمامی جزییات مربوط به Assassin’s Creed IV Black Flag را در دوشنبه ، ۴ مارس و ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت انگلستان ( ۳۰ : ۲۰ دقیقه شب به وقت ایران ) اعلام خواهد کرد.
    همچنین باکس آرت های Black Flag نیز منتشر شده است که تایید می کند که این بازی برای Wii U نیز خواهد آمد و نسخه ی ps3 بازی هم مطابق گذشته ۶۰ دقیقه گیم پلی بیشتر خواهد داشت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

به عنوان عصر جدید

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد! دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و در‌آخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!‌ من که یادم نمیاد
    از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
    اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد! دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و در‌آخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!‌ من که یادم نمیاد
    از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
    اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه
    تو کارتونی که خود یوبی سافت نشون برای دانلود گذاشته بود مرگ اتزیو رو نشون میده

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این لینک دانلود ac embers
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جای --- بزن دانلودها

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

این جمله اتزیو رو هیچ وقت فراموش نمیکنم با اون لهجه ی زیبای ایتالیاییش ... :

Requiescat in Pace
    میدونستی این جمله رو بجای نماز میت میخونن؟
    اِرِکوئِسکات این پاچِ تلفظشه

Sent from my LT15i using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

میدونستی این جمله رو بجای نماز میت میخونن؟
    اِرِکوئِسکات این پاچِ تلفظشه

دوستان اون peace هست نه Pace !
    و انگیلیس میشه همون rest in peace که میشه در آرامش بخواب یا استراحت کن!

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

دوست عزیز این جمله انگلیسی نیست که !
    یک جمله ایتالیایی هست و همون pace نوشته میشه (اگه باور نداری برو تو بازی زیرنویسو فعال کن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •