اولین نقد من از بازی
خب Chapter 1 و Chapter 2 رو تموم کردم
.gif)
اتمسفر و جو حاکم بر بازي عالي کار شده و گيم پلي يه نزديکي عميقي با RDR داره و اين اصلا عيب نيست
يه جورايي با خوندن يه سري نظرات از بازي نا اميد شده بودم يا بهتر بگم سطح توقعاتم رو آورده بودم پايين
ولي اکشن ناب مکس پين فيزيک فوق العاده و گرافيک خيره کننده (اين رو کنسولي هستش که مال 7 سال پيشه؟
.gif)
) و خيلي ويژگي هاي ديگه نظرمو نسبت به بازي عوض کرد و مطمئنا با يک بازي خوب طرف هستيم.
ضرباهنگ و ريتم بازي خيلي تند هستش و اصلا اجازه ي استراحت دادن رو به بازيکن نميده
.gif)
کاور گيري ها هم عالي کار شده چيزي که واسه بازي تو اين سبک از واجبات هستش .
از ويژگي هاي کاور گيري اين است که شما اصلا نمي تونيد مدت زيادي رو در يه جا بمونيد و دايم بايد
جا تونو عوض کنيد
.gif)
نحوه ي برخورد گلوله ها هم با بدن دشمن هم با هنرمندي و ظرافت خاصي به تصوير کشيده شده به طوري که دقيقا همون جايي که تير برخورد ميکند دشمن از همون جا آسيب ميبيند.
.gif)
بازي از فيزيک بالايي برخورداره و حتي کوچک ترين برخورد ها در بازي روي حرکت ها تاثير گذاره.
ويژگي Bullet Time هم به زيبا تر شدن هر چه بيشتر بازي کمک کرده.
من که تا اينجا از بازي لذت بردم ولي هنوز دليل اينکه بعضي گيمر ها براي بزرگ جلوه داد خودشون و يا نميدونم دلايل ديگه تو سر بازي ميزنن و از بازي ايراد ميگيرن رو نفهميدم.
منظورم با هيچکس نبود لطفا کسي به خودش نگيره
.gif)
گرچه دور شدن اين نسخه از بازي از جو تاريک MP2 رو ميتونيم ضربه اي به بازي فرض کنيم ولي مطمئنا اين بازي ميتونه هم طرفداراي نسخه هاي قبلي و هم کساني که اين اولين مکس پين زندگيشون هست رو راضي نگه داره
اگر اين نسخه کنسوليه پس نسخه PC ديگه مي خواد چي ارائه بده؟
.gif)
با استفاده از تکنولوژي هايي مثل DX11 بايد منتظر يه گرافيک خيره کننده رو کامپيوتر هاي شخصي مون باشيم
در کل در طول اين دو Chapter بازي انتظارات من رو بر آورده کرد
البته بازي بي عيب نيست
ولي بگذاريد فعلا نيمه ي پر ليوان رو ببينيم
با تشکر محسن