اگه سرعتت حدود 20 هست خوب قطعا edge داره دیگه
شک نکن
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
ببخشید ولی چه تضمینی وجود داره؟!
آخه گوشی زیاد گرم میشه!
اگه سرعتت حدود 20 هست خوب قطعا edge داره دیگه
شک نکن
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
ببخشید ولی چه تضمینی وجود داره؟!
آخه گوشی زیاد گرم میشه!
من از ابتدای تابستون دارم از یک گوشی k510 روزی 12 ساعت کار میکشم...!
ممنونم از پاسختون ولي مشكل اصلي من اينه.زياد قطع ميشه؟چجورياست؟
2 روز هست اینجوریه
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست![]()
مگه میشه؟!!؟!!!!
قطعا داره به چند دلیل
اولا تو امکاناش نوشته، دوما زیر آنتن مینویسه E، سوما سرعت دانلودم هم بین 15 تا 25 هست
با تستی که من روی هر دو سیستم ( چون اینجا مربوط به ایرانسله من اینو توضیح میدم) انجام دادم حدودا 1 هفته هست که سیستم شبکه ی داخلی GPRS دچار اختلال شده.
دلیل اصلیش هم بار سنگی ترافیکی هست که کاربرها متحملش میشن. همه دارن از یک سیستم معمولی به این نام روزی2 گیگ دانلود میکنند. اگه این روند ادامه داشته باشه ممکن هست که محدودیتی در نظر گرفته بشه.
این رو با این دلیل میگم چون من مدتی هست ( دودا 3 ماه) که از این سیستم استفاده میکنم و اون اوایل اصلا و ابدا سرعتم پایین نبود وقطعی نداشتم. ولی الان سرعتم از رسیم 35 به 20 رسیده و روزی چندین بار رسیو متوقف میشه و علنا هیچ کاری نمیشه کرد چز دیسکانکت وکانکت شدن دوباره!
در اطلاعات gsm دیدم که نداره.!
.
آره 2 ماه قبل توووپ بود سرعت...!
من ديرو حدود 700 مگ دانلود كردم چه حالي داد.
در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیکچون از همه قدیمیتره
میلاد قراره پدرت در بیاد
![]()
Last edited by compund security; 22-08-2010 at 03:14.
نه بابا این چه حرفیه!!!
منم مثل شما دنبال چیزهایی هستم که نیاز خیلی هاست.
برای خیلی ها این سیستم یکم مسخره به نظر میاد. چون وقتی منطقی به این موضوع نگاه کنیم این سیستم در مناطق دیگه برای کارهای ضروری استفاده میشه. حتی وایرلس هایی که روی گوشی هست رو در خیلی از مناطق. مثل ایران برای دانلود ازش استفاده نمیکنند( منظورم وایرلس که برای گوشی ها ساخته میشه)
به دلیل توسعه ی هر چه بیشتر تکنولوژی و نیاز هرکس به دانستن و پیشرفت کردن ، ما همچنان در توسعه ی شبکه ی جهانی وب دچار مشکل هستیم. من هنوز هم دقیقا نمیدونم مشکل اصلا کم بودن پورتهاست یا تحریم ها( اگه هست در چه بخشی و چه حدی)
متاسفانه اقتصاد مملکت وضعیتش خیلی داغونه برای همین من هیچ وقت هزینه ی ماهی 40 تومن رو برای فقط اینترنت اختصاص نمیدم.
خیلی ها هم مثل من از مجهز شدن به سیستم ADSL محروم هستن و زیر بار قیمت بالای وایمکس نمیرن.
از جهتی استفاده از دیال آپ دیگه یه چیز مسخره و خنده داری هست که میتونم به جرات بگم تعداد کشورهایی که هنوز با این روش به نت متصل میشن یک رقمی هست!
تمام لپتاپ های موجود در بازار دیگه با پورت دیال آپ ساخته نمیشن!! ( مگر سفارشی)
شما قبلا مودم دیال آپ میخریدن 60 تومن ( یادش بخیر زولتریکس 3 چیپ معروف بود ) الان مودم 512 میخرید 40 تومن.
هرطوری هست و هرجوری هست ما دوست داریم پا به پا یا لاقل قدمی عقب تر از تکنولوژی پیش بریم.
در آخر.
اگر کسی این بحث رو راه انداخت.
اگر کسی اومد این شیوه که در هیچ جای دنیا به این شیوه استفاده نمیشه رو توضیح داد.
دلیلش 1 چیزه!
اونم داشتن اینترنتی نامحدود و روزانه با سرعتی رسیوی متعادل با سرعت ADSL های موجود.
فقط سرعت باز کردن صفحات کمی بالاست اون هم به دو دلیل :
بی سیم بودن این روش
پهنای باند کم
یعنی. شما در حال دریافت یا دانلود با سرعت کمتری میتونین پیجی رو باز کنید.
نسبت دانلود و آپلود هم کمی عجیبه نسبت به سرویس های دیگه و سیستم های کابلی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)