تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 359 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

كمك كمك لطفا
    من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
    يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...
    يه راهنمايي:يه دانگل خوب همراه با قيمتش براي gprs معرفي كنيد و اينكه آيا سرعتش ممكنه با سرعت اينترنت زماني كه با گوشي وصل شدم متفاوت باشه
    يه سوال:من تهران هستم منطقه نيروي هوايي.گوشيم هم n70 هستش.وقتي كانكت ميشم از كجا بدونم EDGE هست يا GPRS؟ زير انتن موبايل موقع اتصال فقط دوتا فلش مخالف جهت هم مياد و حرف G يا E در هيچ جاش نوشته نشده

اگه سرعتت حدود 20 هست خوب قطعا edge داره دیگه

شک نکن

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

هیچ مشکلی نداره.
    خیالت راحت...!
    ببخشید ولی چه تضمینی وجود داره؟!

آخه گوشی زیاد گرم میشه!

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من از ابتدای تابستون دارم از یک گوشی k510 روزی 12 ساعت کار میکشم...!

3. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

كمك كمك لطفا
    من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
    يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...
    ممنونم از پاسختون ولي مشكل اصلي من اينه.زياد قطع ميشه؟چجورياست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

2 روز هست اینجوریه

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

یه سوال دیگه

اتصال 2 ساعت در روز به اینترنت برای گوشی مثل 6220c مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟

من یه باطری هم مخصوص این کار گرفتم ولی میترسم جاهای دیگه گوشی رو خراب کنه
    گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست

6. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

2 روز هست اینجوریه

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست
    مگه میشه؟!!؟!!!!

قطعا داره به چند دلیل

اولا تو امکاناش نوشته، دوما زیر آنتن مینویسه E، سوما سرعت دانلودم هم بین 15 تا 25 هست

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با تستی که من روی هر دو سیستم ( چون اینجا مربوط به ایرانسله من اینو توضیح میدم) انجام دادم حدودا 1 هفته هست که سیستم شبکه ی داخلی GPRS دچار اختلال شده.
    دلیل اصلیش هم بار سنگی ترافیکی هست که کاربرها متحملش میشن. همه دارن از یک سیستم معمولی به این نام روزی2 گیگ دانلود میکنند. اگه این روند ادامه داشته باشه ممکن هست که محدودیتی در نظر گرفته بشه.
    این رو با این دلیل میگم چون من مدتی هست ( دودا 3 ماه) که از این سیستم استفاده میکنم و اون اوایل اصلا و ابدا سرعتم پایین نبود وقطعی نداشتم. ولی الان سرعتم از رسیم 35 به 20 رسیده و روزی چندین بار رسیو متوقف میشه و علنا هیچ کاری نمیشه کرد چز دیسکانکت وکانکت شدن دوباره!

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در اطلاعات gsm دیدم که نداره.!
    .
    آره 2 ماه قبل توووپ بود سرعت...!

11. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

من ديرو حدود 700 مگ دانلود كردم چه حالي داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیک چون از همه قدیمیتره میلاد قراره پدرت در بیاد
    Last edited by compund security; 22-08-2010 at 03:14.

14. 2 کاربر از compund security بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیک چون از همه قدیمیتره میلاد قراره پدرت در بیاد
    نه بابا این چه حرفیه!!!
    منم مثل شما دنبال چیزهایی هستم که نیاز خیلی هاست.
    برای خیلی ها این سیستم یکم مسخره به نظر میاد. چون وقتی منطقی به این موضوع نگاه کنیم این سیستم در مناطق دیگه برای کارهای ضروری استفاده میشه. حتی وایرلس هایی که روی گوشی هست رو در خیلی از مناطق. مثل ایران برای دانلود ازش استفاده نمیکنند( منظورم وایرلس که برای گوشی ها ساخته میشه)

به دلیل توسعه ی هر چه بیشتر تکنولوژی و نیاز هرکس به دانستن و پیشرفت کردن ، ما همچنان در توسعه ی شبکه ی جهانی وب دچار مشکل هستیم. من هنوز هم دقیقا نمیدونم مشکل اصلا کم بودن پورتهاست یا تحریم ها( اگه هست در چه بخشی و چه حدی)

متاسفانه اقتصاد مملکت وضعیتش خیلی داغونه برای همین من هیچ وقت هزینه ی ماهی 40 تومن رو برای فقط اینترنت اختصاص نمیدم.
    خیلی ها هم مثل من از مجهز شدن به سیستم ADSL محروم هستن و زیر بار قیمت بالای وایمکس نمیرن.

از جهتی استفاده از دیال آپ دیگه یه چیز مسخره و خنده داری هست که میتونم به جرات بگم تعداد کشورهایی که هنوز با این روش به نت متصل میشن یک رقمی هست!

تمام لپتاپ های موجود در بازار دیگه با پورت دیال آپ ساخته نمیشن!! ( مگر سفارشی)

شما قبلا مودم دیال آپ میخریدن 60 تومن ( یادش بخیر زولتریکس 3 چیپ معروف بود ) الان مودم 512 میخرید 40 تومن.

هرطوری هست و هرجوری هست ما دوست داریم پا به پا یا لاقل قدمی عقب تر از تکنولوژی پیش بریم.

در آخر.
    اگر کسی این بحث رو راه انداخت.
    اگر کسی اومد این شیوه که در هیچ جای دنیا به این شیوه استفاده نمیشه رو توضیح داد.
    دلیلش 1 چیزه!
    اونم داشتن اینترنتی نامحدود و روزانه با سرعتی رسیوی متعادل با سرعت ADSL های موجود.

فقط سرعت باز کردن صفحات کمی بالاست اون هم به دو دلیل :

بی سیم بودن این روش
    پهنای باند کم

یعنی. شما در حال دریافت یا دانلود با سرعت کمتری میتونین پیجی رو باز کنید.

نسبت دانلود و آپلود هم کمی عجیبه نسبت به سرویس های دیگه و سیستم های کابلی.

16. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •