تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 180 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

2 تا مساله اساسی وجود داره اینکه می خواهید یک ویدیو گیم جذاب بازی کنید یا اینکه حلقه سوم از یک فرانچایز به اسم مکس پین خیلی تفاوت داره! این بازی اگه جدای اینکه یه حلقه از سری مکس پین باشه بررسی بشه خروجی متفاوتی داره این بررسی و اظهار نظر من معتقدم به ثبات نباید دل بست جنریشن عوض میشه سبک جذاب میاد شوترها با قابلیت جدید توی دنیای گیمینگ وارد بورس میشن چطور باید انتظار داشت فیچرهای 10 - 12 سال پیش توی یک بازی امروزی پیاده بشه اقتضای زمان حکم می کرد که مکس پین 1و2 با اون گیم پلی ارائه بشن و حالا امروز با این ویژگی های متفاوت به نظرم باید مکس پین 3 رو موفق دونست یه هدیه برای کسانی که از گیم پلی حالب RDR محروم موندن شکل جالبی داره گیم باید قبول کنیم ازدیاد گیم های فله ای باعث شده یه مقدار ما گیمر ها خسته بشیم در سال های پیش گیم ها رو با چه اشتیاقی بازی می کردم الان چطور؟ همه چیز رو نباید به گردن بد بودن بازی های امروزی انداخت یه جورایی سبک ها تکراری شدن و خیلی زیاد شدن روند داستان ها بیشتر توی کاتسن ها دنبال میشه و متن بازی به اون شکل داستانی برامون روایت نمی کنه به نظرم باید با این شرایط سازش کرد یا منتظر ایده های جدید بود... ولی به تمام کسانی که هنوز بازی نکردن توصیه می کنم تصویر قبلی مکس پین رو از ذهنشون پاک کنن و به این بازی به عنوان یک عنوان متفاوت نگاه کنن...

2. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در این پست نظر اولیمو گفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حالا هم که چند چیتر بیشتر رفتم و تقربا دیگه اخراشم......نظرمو کلی تر میگم :

گیم پلی
    عالی کار شده.....نکته انقلابی توش نیست(بعضی جاها حتی نمونه برداریهای مشخصی از هم از دیگر بازیهای هم سبک خودش کرده) ولی میشه از لحاظ شوتر سوم شخص گذاشتش در کنار بازی در حد gears که سلطان این سبک...... .
    شوتر بازی اصلا باهاتون شوخی نداره....هر اسلحه تاثیر خودشو داره......شلیک به هر قسمتی از بدن دشمن اسیب خودشو میرسونه و بعضی جاهای بازی اگه همین جوری بیخودی گلوله هاتونو تلف کنید اخرای مرحله به مشکل بر می خوردید..... .

خلاصه گیم پلی بازی به نظر من که در سطح خیلی خوبی هستش و 1000 برابر از بازیهای شوترهای مسخره امروزی که بازارو تسخیر کردن و فقط کافیه انگشتتو بذاری رو دکمه تا فرتی همه کشته بشن بهتر....

داستان و اتمسفر و گرافیک و .....
    از یه چپتر به بعد بازی کاملا اهنگا و حال و هواش هم شبیه بازیهای گانگستری و بزن بهادر میشه و اصلا هیجچوری شبیه مکس پین نیست(لااقل اولاش یه چیری).....
    گرافیک بازی هم بشدت تخریب پذیری خوبی داره....تو یکی از چپترها همه کاورها و اشیا دور میز میترکن و در کنار صحنه اهسته بسیار زیبا جلوه می کنه(ولی نمیشه از مشکلات مهم دیگه گرافیک چشم پوشی کرد)

+

بالاخره 9 سال از عرضه نسخه قبلی گذشته و سازنده هم تغییر کرده.......اگه میخواهید همون مکس پین خسته و تنها در شب های برفی رو تماشا کنید سراغ بازی نرید ولی اگه میخواهید با یه مکس پین اکشن و کماندویی(که البته هنوز هم افسردس) مواجه بشید که اکشن خیلی ناب و متفاوتی هم داره برید سراغ بازی..... (راحتتر بگم بهتون : بازی نسبت به دو مکس پین قبلی restart شده)

.

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یکی از بهترین تاپیکای بازیی که تا حالا دیدم همین تاپیک ...خیلی خوب که نظرها خالص راجب بازی و حالت نقد گونه داره ...

SPECIAL THANKES !

+

متاسفانه سریای قبلیرو بازی نکردم ...از یه طرف فک کنم به نفم شد این سری بیشتر میخواد بچسبه

6. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

متاسفانه سریای قبلیرو بازی نکردم ...از یه طرف فک کنم به نفم شد این سری بیشتر میخواد بچسبه
    پس واجب شده که شما یه نقد بنویسید

8. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یکی از بهترین تاپیکای بازیی که تا حالا دیدم همین تاپیک ...خیلی خوب که نظرها خالص راجب بازی و حالت نقد گونه داره ...

SPECIAL THANKES !

+

بله واقعا این طور بهتره. چون در صورت بازی کردن قبلی ها شاید شما هم از این قسمت خوشت نمی اومد.

10. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

شاید پست دادنم ضرورتی نداشته باشه ولی دیگه پست میدم
    بازی الان رسید دستم و داره نصب میشه
    بعد از خوندن تقریبا همه ی فید بک ها و بازخورده ها و نظرات چه در فروم های فارسی چه خارجی برم ببینم چی شده
    فعلا

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

LT3 میخاد یا با همون 2 میشه بازی کرد ؟
    یکی توضیح بده که چرا تاپیک ماله سه سال قبله ؟
    فکر کنم ماله اون نسخه MI هستش درسته ؟اون نسخه چندش هست ؟تو بازار که نسخه 3 مینداختن به ملت.پس این چیه ؟
    در ضمن این نسخه برا PC کی منتشر میشه ؟
    Last edited by Amin4All; 13-05-2012 at 21:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان فروم باز ، زحمت امتیازهای مختلف سایت های خارجی رو می کشید ؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان فروم باز ، زحمت امتیازهای مختلف سایت های خارجی رو می کشید ؟
    بازی رسما منتشر نشده که امتیازی داده بشه . 15 می تاریخ رسمی ریلیز هست به طبع نمرات همون وقع میاد.

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

LT3 میخاد یا با همون 2 میشه بازی کرد ؟
    یکی توضیح بده که چرا تاپیک ماله سه سال قبله ؟
    فکر کنم ماله اون نسخه MI هستش درسته ؟اون نسخه چندش هست ؟تو بازار که نسخه 3 مینداختن به ملت.پس این چیه ؟
    در ضمن این نسخه برا PC کی منتشر میشه ؟
    بله بازی نیاز به LT3 داره و داشبورد جدید که با اپدیت به داشبورد دیگه شما نمی تونید بازی های xgd 3 که دارای lt2 هستند رو بازی کنید پس این نکته رو مد نظر داشته باشید .

در مورد تاریخ تاپیک به این دلیل هست که اولین زمزمه های تولید بازی مربوط میشه به سه سال پیش. تا اینکه بالاخره قراره پس فردا بازی ریلیز بشه . ( البته ما از خوده پسر سازنده ی بازی هم داریم زودتر بازی میکنیم. )

نسخه pc هم دوستان بار ها گفتن چون من پیگیر اخبارش نیستم نمیدونم. یه دوصفحه ی قبل فکر کنم گذاشتن.

16. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Max Payne 3 توسط ESRB درجه‌بندی شد

انجمن رتبه‌بندی و تعیین درجه‌ی سنی بازی‌ها و سرگرمی‌ها که به اختصار (ESRB) نامیده می‌شود بازی آینده‌ی راک استار را مورد بررسی قرار داد. باتوجه به اطلاعات و جزییات منتشر شده پیشرامون این موضوع انجمن ESRB به بازی Max Payne 3 درجه‌ی سنی M را که مخصوص افراد بالغ می‌باشد داده است. دلیل آن هم وجود خشونت، بدزبانی، مصرف مشروبات الکلی و روابط جنسی می‌باشد.
    .

.
    نسخه‌ی سوم از سری بازی “مکس پین” دو روز دیگر برای PS3 و X360 و در آخر این ماه هم برای PC عرضه می‌شود. البته در کشور ما این بازی همینک در دسترس بازیبازها قرار دارد یعنی دو روز قبل از عرضه‌ی جهانی..!
    Dbazi

18. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •