آدم باکس شات رو میبینه یاد بازی های رقص کینکت میافته :| یعنی چی آخه ...
آدم باکس شات رو میبینه یاد بازی های رقص کینکت میافته :| یعنی چی آخه ...
دیروز بازی رو ریختم فوق العاده اس در یک کلام وقتی RDR و حتی DLC Undead رو تموم کردم بازم یه بار هر کدوم رو بازی کردم و تموم کردم اما بازم سیرمونی نداشتم فکر می کردم دیگه مثل RDR رو نخواهم دید ولی دیروز دیدم منوی ساده و دوست داشتنیش سبک زیباش سینماتیک های دوست داشتنی و گیم پلی جذابش که شدیدا بر پایه RDR ساخته شده و هر چیزی که عاشقان شاهکار RDR رو می تونه در یک قالب جدید ارضا کنه پیش رومون هست برادران هوسر مثل همیشه جدیدترین عنوانشون برتر از کار اخیرشونه و شک ندارم GTA V هم توی این مسیر پیشرفت جای داره چقدر خوب سازندگان این بازی تونستن گیم پلی RDR رو روی این بازی پیاده کنن حرکت اسلوموشن با این که یکی از ارکان مکس پین بوده و هست ولی این اسلوموشن توی رستگاری سرخپوست مرده هم بود Dead Eye
کالکتیبل های بازی هم که توی بازی وجود دارن و همه قطعات پازل واسه یک گیم فوق العاده آماده اس 5 تا دیفیکالتی مختلف که دو تای آخری لاک هست و مسلما بعد از یک بار اتمام در درجه سختی آسون آنلاک خواهند شد یعنی اینکه برادر با یکی دو بار تموم کردن سیر نمیشی از این بازی...
خوشحالم که بازی برای PC میاد و گیمرهای بیشماری که توی کشورمون PC Gamer هستند می تونن بازی رو تجربه کنن...
موفق و گیمر باشید دوستان![]()
من این پست رو توی یکی از فروم های همسایه خوندمیکی میشه به من توضیح بده این حالت نویز شدن مثلن میخواد چیو به آدم برسونه؟
ممکنه اسپویلر داستانی داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه، تا چپتر 5 رفتم :
محتوای مخفی: ...
واقعا خورد تو ذوقم و یه جورایی من دنبال این بودم که از دست این بازی در برم چون واقعا وضعیت زندگیم طوری شده که یه ذره وقتم واسم نمونده
البته ازین هم نمیشه گذشت که بیشتر ری اکشن ها (بازخورد ها) ازین بازی مثبت بوده ولی خیلی ها هم خورده ذوقشون
البته تاقبل ازین که خودم بازی نکنم اصلا در مورد بازی صحبت نمیکنم ولی یه جورایی اون هایپ-ی که داشتم از بازی ازبین رفت
نمیدونم واقعا چه اتفاقی داره سر سری های محبوب میاد![]()
برداشت ها متنوعه. شاید شما خوشت بیاد.
داستان بازی که از همون اول هم معلوم بود ابگوشتیه! در مورد گیم پلی هم بهرحال بازی باید پیشرفت میکرد نسبت به نسخه های قبلی حالا شاید پیشرفت بازهم به دل هواداراش نشینه
کلا امسال دو بازی در شماره 3 خودشون درجا زدن اولی مس افکت 3 که خیلی خوب بود ولی انتظارات هواداران رو بر آوارده نکرد(جدا از مساله پایان).یکی هم انگار قراره مکس پین 3 باشه. امیدوارم دیابلو 3 حداقل راه باقی 3 های امسال رو نره. یکی از مهم ترین دلایل این پسرفت هم اضافه شدن مولتی پلیر و عدم تمرکز به اصل بازی و تلاش برای جذب مشتریانه جدیده. یعنی نه مکس و نه مس افکت واسه هواداران و دلشون ساخته نشد واسه جذب بازار ساخته شد.![]()
اگه خوب نگا کنیم این شماره 3 ها گند زدن ب شماره های قبلی ، امیدوارم این 3 های جدید اینطور نشن
شاید مدیران تصمیم بر این دارن که با عرضه ی نسخه PC منتقل کنند
در ضمن فکر کنم بازی ریلیز نشد چند روز زودتر لیک شد
اصلا چه فرقی میکنه؟![]()
دوستان دقت کردین مکس چقدر شبیه سم فیشر شده!!!
تو چپتر 4 یا 5 که خوده فیشر میشه تریپش
سن طرف رفته بالا هویتش مخطوش شده![]()
دوستان با توجه به حرف و حدیث هایی که در مورد این بازی وجود داره و اینکه بازی نسبت به شماره های 1 و 2 چطور هستش ، در نظر سنجی می تونید شرکت کنید :
تکراری......
.
Last edited by halflife g; 13-05-2012 at 19:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)