برنامه ای داره که با استفاده از دوربین کارت ویزیت رو اسکن می کنه (عکس سیاه و سفید می گیره) بعد خودش تمام اطلاعات کارت ویزیت رو به صورت یه Contact ذخیره می کنه.
برنامه ای داره که با استفاده از دوربین کارت ویزیت رو اسکن می کنه (عکس سیاه و سفید می گیره) بعد خودش تمام اطلاعات کارت ویزیت رو به صورت یه Contact ذخیره می کنه.
دوستان ببینید من چقدر بد شانسمبعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم p1 بخرم اما از شانس بدم کمیاب شده حتی چند روز پیش آمدم تهران گوشی را بخرم کل علائدین را گشدم همه میگفتن نایاب دیگه تولید نمیشه حالا هم که میگن قیمتش بالای 450000 دیگه نمیدونم چکار کنم به نظر شما چکار کنم ؟؟؟قیمتش بالا میمونه؟؟
سلام حمید جان
غصه نخور عزیز دلم .از شما بد شانس ترم پیدا میشه این وسط مسطا .
پس سرنوشت منو گوش کن
اول میخواستم برم w 800 بگیرم . که ییهو تولیدش متوقف شد .دیده هم تو بازار نیومد . الانم که اومده قیمتش سر به فلک میزنه . بعد از اون جونم برات بگه که یه k 750 خریدم و حال می کردم باهاش برا خودم . بعدش که رفتم تو کف w950 و قصد کردم اونو بخرم . که نمیدونم چی شد ییهو اینم آمپرش زد بالا و یه هفته ای از 230 تومن رسید به 360 تومن .
الانم که اینجانب در خدمت شما هستم قصد خرید P1 داشتم . یعنی یه موقعی . یه روزایی داشتم این قصد رواونم به طور جدی . اینم که ییهو قحطی اومد . الانم که آمپر چسبونده و داره میره بالا .
بله عزیز دل برادر نتیجه می گیریم که گوشی ای که من بخوام بخرم این بلا سرش میاد .
اینم از شانس شما بود که من به گوشی مورد علاقه ی شما علاقه مند شده بوده بیدم .
اینجوریاست .
الانم قیمتش همین حدوداست .
هر چقدر که w950 اومد پایین این یکی هم میاد . خیالت تخت .
دعا کن از گوشی بعدیت من خوشم نیاد
باور کن دیگه حالم از هر چی گوشیه به هم میخوره .
لعنت به این شانس هسته ای ما .![]()
باور کن سرگذشت من و تو یکی![]()
ضمن ابراز همدردی با دوستان من هم مشکل شما رو دارم.دوستان ببینید من چقدر بد شانسم بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم p1 بخرم اما از شانس بدم کمیاب شده حتی چند روز پیش آمدم تهران گوشی را بخرم کل علائدین را گشدم همه میگفتن نایاب دیگه تولید نمیشه حالا هم که میگن قیمتش بالای 450000 دیگه نمیدونم چکار کنم به نظر شما چکار کنم ؟؟؟قیمتش بالا میمونه؟؟
ولی یه خبر خوش براتون دارم که داره زیاد میشه این گوشی.توی شیراز که اکثر مغازه ها آوردن.
قیمت هم از 400 تا 430 دیدم.
به زودی پایین میاد.
حامد جان شما یه عمره میخوای P1 بگیری هنوز نگرفتی؟دی
فکر کنم آخرش هم پشیمون شی![]()
راست میگی !!!!! واقعا که حال دادی . نزدیک بود برم پولم را سهام بخرم
حامد سهام هم نگير آلان ديدي يه هو كم ياب شد![]()
یعنی اینم جزو اونایی شده که تولیدش متوقف شده!! شایدم ورودش متوقف شده!!
راستی کسی میدونه لوازم جانبی که کشورهای دیگه با خرید گوشی ویدن چیه؟
ممنون از توضیحاتتون!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)