تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 180 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

خب چطور هست؟؟؟یکم تعریف کنین..

2. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کی میاد دقیق واسه pc
    Last edited by joey jordison; 12-05-2012 at 16:21.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان امیدوارم از این حرف من ناراحت نشید.
    فروم و تاپیکی مثل این جا ، جاییه برای بحث کردن در مورد مسائل مختلف و راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتن و بالا بردن اطلاعات.
    لازمه این کار هم ابتدا سرچ کردن در تاپیک ها و یا تاپیک مورد نظره و در صورتی که به جواب نرسیدید ، ایجاد تاپیک یا پرسیدن سوال.
    متاسفانه دوستان اصلا یه نگاه به صفحات دیگه نمی کنند و فقط سوال می پرسند.
    این که بازی مکس پین 3 برای PC کی منتشر میشه ، فکر کنم بار چندمه که داره تو این چند صفحه پرسیده میشه.

این بازی روز 29 می یعنی 17 روز دیگه در آمریکا و روز 1 جون یعنی 20 روز دیگه در اروپا برای PC عرضه خواهد شد.

5. 11 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان امیدوارم از این حرف من ناراحت نشید.
    فروم و تاپیکی مثل این جا ، جاییه برای بحث کردن در مورد مسائل مختلف و راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتن و بالا بردن اطلاعات.
    لازمه این کار هم ابتدا سرچ کردن در تاپیک ها و یا تاپیک مورد نظره و در صورتی که به جواب نرسیدید ، ایجاد تاپیک یا پرسیدن سوال.
    متاسفانه دوستان اصلا یه نگاه به صفحات دیگه نمی کنند و فقط سوال می پرسند.
    این که بازی مکس پین 3 برای PC کی منتشر میشه ، فکر کنم بار چندمه که داره تو این چند صفحه پرسیده میشه.

این بازی روز 29 می یعنی 17 روز دیگه در آمریکا و روز 1 جون یعنی 20 روز دیگه در اروپا برای PC عرضه خواهد شد.
    US release: May 15 2012

دو روز دیگه ، منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام به همه

دوستان من بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم اینکه تا الان نیومدم و نگفتم برا این بود بود که یه مقدار قابل توجهی تو بازی جلو برم و بعد بیام نظر بدم.

اما بریم سره بازی . بازی اول از همه از نظر من فوق العادست و برای من همون چیزیه که می خواستم و در یک کلام بهترینه.

حالا به صورت تک تک بخوایم بخش های مختلف بازی رو بررسی کنیم اول میرم سراغ گیم پلی

گیم پلی بازی دقیقا همون چیزیه که باید باشه همون مکس پین همیشگی با همون صحنه آهسته ها و حالت های سینماتیک بسیار زیبایی که بش اضافه شده . من خودم به شخصه فکر میکردم که بازی نتونه رو کنسول اونطوری که باید و شاید مثل پی سی باشه و به راحتی نشه اون صحنه اهسته ها رو زد اما باید بگم که این کار خیلی راحتر از پی سی است و بهتر میتونید عمل کنید. تنها بازدن یک دکمه RB به اسلوموشن میرید و در این حالت هر کاری خواستید بکنید تیر اندازی کنید بچرخید و هدف گیری اتوماتیک انجام بدید با کلید LT . بازی دارای خط سلامتی هست و همون painkiller ها رو باید استفاده کنید نکته ی جالب استفاده ی اتوماتیک از این هاست یعنی اگه خون شما به حدی کم بشه که به مرگ برسید اگه پین کیلر داشته باشید خود به خود خط سلامتی شما بر میگرده. البته در هر زمان هم میتونید به صورت دستی استفاده کنید. در کل من به گیم پلی بازی 9.5 میدم. نیم نمره رو هم میزاریم برای ایرادات ریزی که من به چشمم نیومده اما ممکنه چشم های ریز بین دیگه ای ببینه.

بریم سره گرافیک. گرافیک بازی شاهکار نیست یه جمله ای رو من یه جا گفتم اینجا هم میگم گرافیک به آخرای خودش تو این نسل و تو این کنسول ها رسیده دیگه فکر نکنم بشه خیلی بهختر از این کار کرد. گرافیک یه چیزی تو مایه های همون rdr هست . میشه گفت از همون موتور استفاده کردن. تخریب پذیری محیط خیلی عالی کار شده حتی میشه گفت از میدان نبرد بهتره. نور پردازی چنگی به دل نمیزنه شاید یه دلیل هم بیشتر نداشته باشه شما وقتی دارید کات ساینس نگاه می کنید چون از دید مکس هست و مکس تو یه حالت گیجی ناشی از مشروب به سر میبره بنابراین تصویر همش دوتایی میشه و یا تار که نور قاطی میشه و به هم میریزه . شاید این یه حالت باشه اما به چشم من چندان جالب نبود . میتونم بگم مثل نور پردازی شبیه بازی کین اند لینچ 2 . ولی بقیه المان های گرافیکی به بهترین شکل ممکن کار شده از کاراکترا بگیر تا محیط و وسایل نقلیه. من تو بازی یه خورده افت فریم هم حس کردم. البته زیاد به چشم نیومد. من میتونم به این قسمت 8.5 بدم.

صدای بازی خوبه . صدای اسلحه ها و کاراکترا خوب کار شده و موزیک ها یه خورده تنده البته در صحنه های پر زد و برخورد ولی در کات ساینس ها بد نیست موزیک های قدیمی کمن مخصوصا موزیک اصلی بازی که جز در ابتدای بازی جای دیگه ای شنیده نمیشه. نمره من اینجا 9 هستش.

داستان بازی رو نمیشه نظر داد اما همین اول ابزی معموله که با داستان خوب و درگیر کننده و پر ماجرا طرفیم. هر چی نباشه مکس پینه دیگه . البته فعلا داستان داره به صورت فلش بک نمایش داده میشه و مکس داره تعریف میکنه. آها یه چیزی من به ذهنم تو حین انجام بازی رسیده که نمی دونم چقدر میتونه صحت داشته باشه به هر حال این برداشت منه . بازی و سازنده ها یه جورایی به جام جهانی 2014 برزیل حمله کردن . در مورد داستان نمیتونم نمره ای بدم چون باید تا ته بازی کنم. ولی تا الان هیجان داشته و خوب بوده

در نهایت چند تا شات از بازی هم میزارم که البته متاسفانه کیفیت بسیار پایینی دارند اما صرف شات بودن گذاشتم.

در آخر هم من بازی رو به تمام دوستداران مکس پین پیشنهاد میکنم چون بسیار جذاب و خوب کار شده و یکی دیگه از شاهکار های راکستاره.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مسلم جان در پست بالا خوب توضیح داده و خوب امتیاز داده...... .منم 4 چپتر از بازی انجام دادم یه توضیحاتی به توضیحات مسلم جان اضافه می کنم :

گیم پلی
    عین شماره های قبل کار شده و خوبه ......قسمت خوبش مبارزات زیبا و مهیج با درجه سختی های متفاوت و چالش برانگیز و مراحل خوب...هوش مصنوعی اینا هم در حد خوبی قرار داره.....هر چپتر در یک لوکیشن انجام میشه و هر مرحله هم لباس مکس و محیط عوض میشه که جالبه...
    به هر قسمت دشمن که شلیک می کنید یه انیمیشن جدا ازش می بیند و دشمنا هم بسته به جایی که بهشون تیر میزنید میمیرن که جالبه....
    ایرادی که من به نظرم میرسه اینه که خیلی جو مکس پین و نیویورک و ... رو نداره درسته چپتریش کاملا در شب و برف و اون فضا بود ولی جوش خیلی نمی خورد.....
    مکس پین از پلیسی دردخورده به علافی دایر الخمر تبدیل شده که خوب اتمسفر بازی رو هم تحت تاثیر قرار داده.....
    گیم پلی هم سریع هستش و درسته کاور گیری کمی کندش کرده ولی در جهت خوبی به بازی اضافه شده

گرافیک
    خداییش رو کنسول میتونست خیلی بهتر کار بشه.....سایه ها شدیدا لبه دار هستند....تکسچر ها در خیلی زمینه ها جای کار دارن و البته ای کاش از تکنولوژی lanoire واسه صورتهای این بازی هم استفاده میشد چون گهگاهی خیلی قیافه ها خشک میشن.....
    ولی نکته قوت گرافیکش انیمیشن های خوب و حفظ فریم و تاثیر پذیری لباس محیط از اطراف(مثه چروک برداشتن و خونی شدن و....) و کلا گرافیک شفته رفتس.... .

داستان
    داستانو که نمیگم خودتون می بینیدولی در کل خوبه و به نظرم در حد مکس پین های قبلی هست.....ولی اون حس اتمسفر مکس پین های سابق رو نداره..... .

+

درکل برای من که تا حالا 4 چپتر بازی کردم به عنوان یه عنوان مستقل در حدود 9 اینا می ارزه ولی به عنوان یه مکس پین 8.3 ایناالبته من به شخصه انتظاری هم نداشته و ندارم که بازم اون فضا در بازی می بود و به سازنده ها تا حد زیادی حق میدم.....

.
    Last edited by halflife g; 12-05-2012 at 20:56.

10. 18 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی را گرفتم و حدودا یک ساعتی بازی کردم .
    راستش تا دیسک رو تو دستگاه گذاشتم و موزیک معروف مکس پین نواخته شد رفتم تو خاطرات ده سال پیش دوران دبیرستان که با چه وضعیتی سی دی مکس پین را دست به دست میکردیم .
    اما حقیقتا اول بازی اصلا بهم حال نداد ، هنوز شروع ویران کننده مکس پین یک توی دستشویی مترو از یاده هیچ کس نرفته .اما این شروع اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود .
    البته بازی سطحش خیلی بالاست و همه چیز در بالاترین سطح ممکن قرار داره اما ای کاش بازی رو مشابه مکس پین های قبلی میساختن تا محیط نوآور گیم حفظ میشد .

12. 3 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

از مراد عزیز واقعا ممنون بابت توضیحات تکمیلیشون. منم بعد مدت بیشتری که بازی کردم این نکته واقعا مشهوده چیزی که مهدی هم اشاره خوبی بش داشت.

این یه بازی در سطح خیلی بالا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان و تا حدودی گرافیک و از خیلی از بازی های حال حاظری که تو بازار هست جلوتره شاید بگم تا الان بعد مس افکت 3 بهترین تو امسال هست بدون شک شایدم یه چیزی تو اون حد ( البته مقایسشون اشتباست چون تو یه سبک نیستن ) اما به عنوان دنباله ای برای عنوان فوق محبوب مکس پین نمیتونه حس نوستالژیک گیمر رو بر بانگیزه.

چند تا نکته هم در مورد گرافیک وجود داره که شاید گفتنشون خالی از لطف نباشه مثلا عرق کردن مکس که لباس مکس عرقی میشه در طول مرحله و این عرق گسترش پیدا میکنه که خیلی جالبه و یا وقتی از روی جسدی رد بشید کفشهاتون خونی میشه که با قدمهای بعد ردش روس زمین میمونه و اینکه به هر قسمت بدن شلیک کنید همونجا میخوره وسوراخ نسبتا طبیعی تو بدن به وجود میاره چیزای جالب دیگه ای هم هست که با بازی کردن متوجه میشید.

اما یه نکته در مورد دیسک بازی . دیسک بازی حاوی یک اپدیت هست که اگه تا الان اداشبورد رو اپدیت نکرده بودید برای این بازی لازمه که اپدیت بشه. خیلی از دوستان بودن که تنها فریمور LT3 رو ریخته بودن و داشبورد رو اپدیت نکرده بودن به دلیل اینکه هم بتونن بازی های جدید رو بازی کنن و هم بازی هایی که XGD3 بودن و البته LT2 .اما بگم که با این اپدیت دیگه نمی تونین این بازی ها رو بازی کنید خیلی از بازی ها مثل گیرز 3 یا بتمن و بتلفیلد و اساسین رولیشین و همچنین کال مدرن 3 از این قبیل هستند البته این بازی ها الان پچ LT3 شون تو بازار هست و میتونید تهیه کنید ولی با این اپدیت باید قبلی هارو بریزید دور چون عملا به هیچ درد نمی خورن. از ما گفتن. ( ما که خودمون همون روز اول هم اپدیت زدیم هم LT3 )

در هر صورت شما میتونید از یه بازی بسیار زیبا با تمامی المانهای موفق یک شوتر سوم شخص لذت ببرید.
    Last edited by mosolim; 12-05-2012 at 23:06.

14. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان اسپویلر فراموش نشه.

16. 3 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نه دوست من. اون تاریخ مال کنسوله و برای PC اشتباه زده.

از دوستانی که درباره بازی توضیح دادند ممنونم. همونطوری که انتظار می رفت بازی شاهکار باشه ظاهرا هست (البته من خودم PC رو بازی خواهم کرد) اما همونطور که انتظار داشتیم ، باید با یه دید دیگه به بازی نگاه کرد. نه دید مکس پین 1 و 2 .
    تغییر خوبه گاهی اوقات و اضافه شدن یه چیزهایی اما بازی ای که اینقدر تاثیرگذار بوده و 9 سال هم ازش خبری نبوده ، انتظار داشتیم که دوباره ما رو به همون جو برگردونه که ...
    در مورد گرافیک هم با اینکه من بازی نکردم. اما از ویدیو ها و تریلر ها و دو تا ویدیویی که از خود بازی دیروز دیدم (روی X360) یه مقدار به نظرم کم میاره از بعضی از عناوین.
    مثلا :
      محتوای مخفی:  
    بعضی از قسمت ها خیلی خوب طراحی شده. همون اول بازی که تازه وارد بازی میشه و مکس رو نشون میده که وارد خونه میشه ، یه جایی میره و از توی کابینت لیوان برمیداره و اون رو میاره جلوی صورتش و بو میکنه (یا داخلش رو نگاه میکنه) و یا اون جایی که شیشه نوشیدنی رو که خریده در میاره. اول از سر شیشه اون رو میاره بیرون و پرتاب می کنه و اون رو میگیره و ...
    اینه ا خیلی جالب هستند اما کلا حرکات مکس ، دست هاش . چهره اش و یه سری چیزهای دیگه تا حدودی جلوی بازی های دیگه کم میاره.
    کلا به نظر من راکستار همیشه بازیهاش تو بعضی از زمینه های گرافیکی کم داره.

راستی دوستان لطف کنن از اسپویلر استفاده کنند چون این فروم بازیهای کنسول و PC رو از هم جدا نکرده و بعضی ها شاید دوست داشته باشند خودشون بازی رو کامل تجربه کنند.
    Last edited by amirpers; 12-05-2012 at 23:17.

18. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •