اونوقت مایی که با کنسول بازی میکنیم چی؟؟؟![]()
اونوقت مایی که با کنسول بازی میکنیم چی؟؟؟![]()
من امروز بازی رو تموم کردم ، سعی کردم همه مراحل رو برم و کامل هم برم ، ولی فقط 58 درصد زده !
مراحل جانبی یادت نره!
تا 100 % بشی!![]()
آقا من اون سکانس دو مرحله سه گیر کردم اونجا که باید گوش وایسیم بعد میگه برو بین اون دوتا وایسا من میرم ولی اتفاقی نمی افته چی کار باید بکنم
آقا یه سوال دارم
مگه قرار نبود شخصیت جدید سمش کانر باشه (من تازه بازی رو شروع کردم) تو این دو سکانسی که من بازی کردم که یارو اسمش هیتام هستش
من دارم اشتباه بازی می کنم یا چی؟
نه اول بازی با پدر کانر هستی و بعد از مدتی که کانر متولد میشه با اونی!![]()
Tyranny of King Washington DLC
Ubisoft اعلام کرد dlc بخش Single ماه بعد یعنی February منتشر میشود . این DLC شامل سه بخش است که قسمت اول آن بر روی PC و XBOX در 19 و برای PS3 در 20 February ریلیس خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال واسم پیش اومده!
اون جایی که برای اولین بار کانر میره پیش اون پیرمرده و ازش در مورد اساسین ها سوال میکنه و پیرمرده میگه بشین تا واسط تعریف کنم و اونجا انگار میخواد فلش بک بزنه به زمان قدیم اما
چیزی نشون نمیده و دوباره برمیگرده به بازی و مثلا پیرمرده همه چیزو تعریف کرده و ... !!! یکم مشکوکه اونجا. نکنه بازی من ناقصه ؟
نه دیگه بازی اونوجوریه ...
چه کاریه فلش بک بزنه عقب و دو ساعت صحنه های الکی نشون بده
البته منم اولش مث تو فک کردم فک کردم میخواد حالا دو ساعته تعریف کنه.
به نظر من اینا رو شاید توی DLC یا قسمت زیر شاخه بعدی بخواد نشون بده چون اولش خیلی گنگه,مثلا اون قسمتی که میگه ما هم رزم بودیم ولی اخرش می کشش.مثل AC2 که بعدا تو قسمت های بعدی چگونگی بعد کشته شدن برادر و باباش رو نشون داد,یا رابطه اش با دوست دخ-ترش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)