آقا من بسته یک ماهه نامحدود فعال کرده بودم ولی امروز بعد از فقط 20 روز این سرویس از کار افتاد و حجم مجاز دانلود من تموم شد.1000 تومن اعتبار داشتم اونم رفت رو هوا من حدود 10 گیگ یا کمتر دانلود داشتم.این ایرانسل واقعا کلاهبرداره.این سرویس نامحدود نیست
آقا من بسته یک ماهه نامحدود فعال کرده بودم ولی امروز بعد از فقط 20 روز این سرویس از کار افتاد و حجم مجاز دانلود من تموم شد.1000 تومن اعتبار داشتم اونم رفت رو هوا من حدود 10 گیگ یا کمتر دانلود داشتم.این ایرانسل واقعا کلاهبرداره.این سرویس نامحدود نیست
شما نفر چندم هستید که موضوع رو بیان میکنید منتها چون تو سایت ایرانسل درج نشده اصل مهم نیست که شما به این مشکل برخوردی من که دین خودم رو ادا کردم دیگه هر کسی مسئول کارهای خودشه و زمانی باید پاسخگو باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا چون اگر ثابت بشه این سرویس محدود به 10 گیکه دیکه قابل مقایسه با سرویس مخابرات که به صورت نامحدود و پینگ بهتر و ماهی 10 تومن نیست.
اصلا ربطی نداره. من تو یه روستا به 70-80 نفر جمعیت امتحان کردم EDGE فعال بود و سرعت دانلود 25 کیلوبایت کمتر نمی شد. اتفاقا تو مناطق زیادی از شهرهای بزرگ EDGE فعال نیست. دلیلش رو نمی دونم.
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
این ایرانشل که می گن، واقعیت داره ها.من هم یه بسته یک روزه فعال کردم الان نزدیگ 48 ساعته دارم کار می کنم.
سلام ...
شما دوست عزیز اول باید GPRS گوشیتون رو فعال کنید !
کد مربوط به فعال سازی GPRS رو بزنید و منتظر باشید تا یه پیام کوتاه حاوی تنظیمات GPRS براتون بیاد
وقتی پیام اومد ، پیام رو Save کنید و بعد کد مربوط به بسته ی افزایشی مورد نظرتون رو بزنید
شاد باشید
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
عجب گیری افتادیم
این صفحه ای که از مایکروساف دادین و محتویاتش همون چیزایه که توی قسمت Help هم نوشته ...
همه رو انجام دادم ...
اما همچنان ارور شماره ی 734 ، PPP Link رو میده !
سلام دوست عزیز
ممکنه با این کد smsاز ایرانسل واست نیاد، معمولا جواب نمیدن. اگه نیومد کافیه فقط در اینترنت کانکشن گوشیت عبارت mtnirancell رو وارد کنی. خودش تنظیمات رو انجام میده.
edgeهم معلوم نیست داشته باشی، چون هم باید گوشیت edge رو ساپورت کنه هم منطقه زندگیتون![]()
منم چند بار بسته 24 ساعته فعال کردم ولی 48 ساعت شد![]()
سلام رفيق آره داستاني هست برا خودش!
آره گوشيم 5800 کلاس 32 هست البته جديدا استفاده نکردم اين موضوع مال چند هفته پيش هست ولي بعيده ايرانسل به غکر مناطق محروم باشه؟
اگه برم اونجا من رو مسخره نميکنند؟فکر نکنم اونجا بشه کاري کرد؟ميشه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
قضيه اين آنتن چيه باز؟![]()
ببخشید همراه اول اینو نداره ؟
عجب سوال یخی بود
چرا داره ... ولی خب ازین هم بدترهببخشید همراه اول اینو نداره ؟
عجب سوال یخی بود![]()
سلام من نامحدود شبانه گرفتم ولی سایت رو هم با زور باز می کنه شما چطور دانلود هم دارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)