دوست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد
خیلیا رعایت نمیکنن و کلا جالب نمیشه
دوست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد
به گزینه های جالبی اشاره کردی ایول خوشمان آمد![]()
اولا سلام!
دونا عزیز من چرا قاطی میکنی! اگه دوست نداری جواب نده.
این عکسه چرا اینجوریه؟زاویه ی پاهاشو نگاه کنین!
__________________وست من اگه یه کوچولو به ایجاد fairplay تو بازی فکر کنی،مطمئنم به این نتیجه میرسی که ایجاد fairplay برای یه بازی فوتبال،جالب از آب در نمیاد
من یکی خودم بازی جوانمردانه رو رعایت میکنم.باید باشه!
فکر کنم منظور دوستمون از فیرپلی چیز دیگه ای بود
کلا فیفا بازی رو به نفع سی پی یو سخت کرده (مثلا داوری در کل به ضرر شما سوت می زنه) که این هم به خاطر ضعف هوش مصنوعی و ناتوانی سی پی یو در شبیه سازی فوتبال هستش.
موندم شما یا فکر کردی دریاچه ارومیه ای یا ترجیحا بیکار که اینطوری جواب میدی. بنده خدا یک سوال کرد من جاش ناراحت شدم.
جالبه ناظر های سایت هم توجهی ندارند
چند عکس از career mode که خیلی واضع نیست
در عکس اول سمت راست شما میتونید نقل و انتقلات که صورت گرفته رو ببنید
Sneijder to City - Rossi to Lazio - Krasic to Chelsea - Zarate to Arsenal - Berbatov to Roma و چند مورد دیگه
در عکس دوم نقل و اتقلات جدید رنک بندی شده که اونا رو مشاهده کنید
در پایین این 2 عکس ویدیو ان رو هم اپلود کردم که توضیع داده و امکانات career mode رو مشاهده می کنید
موفق باشید
<<<<<<<<کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadishi; 08-09-2011 at 15:14.
چند عکس جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Behnam_o2; 08-09-2011 at 16:03.
این عکسم چند وقت پیش اومده بود ولی تو اون عکس کفش فورلان لیسانس نبود تو این عکس درست کردن کفششو !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)