تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 461 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یک لینک آپلود کردم از اون گل عجیب و غریب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من این رو متوجه شدم که با همون دکمه A/X میشه همون پرس سری قبل فیفا (11) رو اجرا کرد
    منتها با تفاوت بسیار جزیی . (اونم اینکه از هر جا که هستی پرس رو بگیری به جاش وقتی به بازیکن نزدیک شدی این عمل پرس رو انجام میدی)
    در مورد سیستم دفاعی جدید به جای اینکه دکمه پرس و standing tackle هر دو یکی باشن ( نسخه های قبل ) ، این دو کار با دو دکمه ی مجزا انجام میشن با این تفاوت که به جای لغت پرس ، لغت contain وجود داره که تفاوتش با پرس در گذشته بیشتر در شدت عمل هست و اینکه تا یک فاصله کم نسبت به حریف قرار می گیره تا مرحله نهایی توپ گیری (standing tackle) جداگانه انجام بشه ... خوشبختانه در همون ابتدای کار یه tutorial جهت آموزش سیستم دفاعی جدید در بازی قرار داده شده.
    موردی که منتقد گیم اسپات در مورد مدافعین اشاره کرده : مدافعین برای قطع کردن پاس ها و قرار گرفتن در مسیر شوت های حریف بهتر از گذشته عمل می کنن که خبر خوبی می تونه باشه ... در کنار اون یه این مورد اشاره کرده که انیمیشن ها در بخش دفاع تغییرات قابل توجهی نسبت به گذشته دارن و وافع گرایانه تر از همیشه هستن ... از جمله به این اشاره کرده که وقتی مدافع به هنگام دویدن افدام نا موفق به توپ گیری می کنه ، احتمال به هم خوردن تعادل مدافع و ختی در بعضی موارد زمین خوردن کامل اون وجود داره!
    مورد دیگه که در تریلر ها هم مشخص بود پرتاب های اوت هست که بعد از به اوت رفتن توپ در صورتی که توپ در فاصله نسبتا نزدیک و قابل دسترسی باشه امکان پرتاب اوت بلافاصله را خواهید داشت.
    یک مشکلی هم که در نسخه دمو به اون اشاره شده که البته کمتر پیش اومده اینه که گاهی دو بازیکن که کنترل هیچ کدام در اختیار پلیر نیستن با هم برخورد می کنن و به زمین می خورن که البته قبلا در fifasoccerblog اشاره شده بود که EA به این موصوع پی برده و به زودی رفع میشه.

متن کامل را می تونین از گیم اسپات مطالعه کنین:

کد:

4. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد سیستم دفاعی جدید به جای اینکه دکمه پرس و standing tackle هر دو یکی باشن ( نسخه های قبل ) ، این دو کار با دو دکمه ی مجزا انجام میشن با این تفاوت که به جای لغت پرس ، لغت contain وجود داره که تفاوتش با پرس در گذشته بیشتر در شدت عمل هست و اینکه تا یک فاصله کم نسبت به حریف قرار می گیره تا مرحله نهایی توپ گیری (standing tackle) جداگانه انجام بشه ... خوشبختانه در همون ابتدای کار یه tutorial جهت آموزش سیستم دفاعی جدید در بازی قرار داده شده.
    موردی که منتقد گیم اسپات در مورد مدافعین اشاره کرده : مدافعین برای قطع کردن پاس ها و قرار گرفتن در مسیر شوت های حریف بهتر از گذشته عمل می کنن که خبر خوبی می تونه باشه ... در کنار اون یه این مورد اشاره کرده که انیمیشن ها در بخش دفاع تغییرات قابل توجهی نسبت به گذشته دارن و وافع گرایانه تر از همیشه هستن ... از جمله به این اشاره کرده که وقتی مدافع به هنگام دویدن افدام نا موفق به توپ گیری می کنه ، احتمال به هم خوردن تعادل مدافع و ختی در بعضی موارد زمین خوردن کامل اون وجود داره!
    مورد دیگه که در تریلر ها هم مشخص بود پرتاب های اوت هست که بعد از به اوت رفتن توپ در صورتی که توپ در فاصله نسبتا نزدیک و قابل دسترسی باشه امکان پرتاب اوت بلافاصله را خواهید داشت.
    یک مشکلی هم که در نسخه دمو به اون اشاره شده که البته کمتر پیش اومده اینه که گاهی دو بازیکن که کنترل هیچ کدام در اختیار پلیر نیستن با هم برخورد می کنن و به زمین می خورن که البته قبلا در fifasoccerblog اشاره شده بود که EA به این موصوع پی برده و به زودی رفع میشه.

متن کامل را می تونین از گیم اسپات مطالعه کنین:

کد:

من فقط یه نکته ی کوچولو به توضیحات خیلی خوب دوستمون اضافه کنم،اونم اینکه شاید بعضی از دوستان که تجربشون هم کمتره بگن : مگه قبلا هم دکمه های پرس و standing tackle جدا نبود ؟! ما قبلا هم با یه دکمه پرس میکردیم و با یک دکمه ی دیگه تکل میکردبم؟! داستان چیه؟!

توضیجش اینه که اونی که تو ذهن شما اومده،اون Sliding tackle هست نه standing tackle

sliding tackle همون تکلیه که بازیکن میخوابه زیر پای بازیکن و تکل میکنه و توپشو یا بازیکن رو میزنه
    ولی تو فیفا 12 این standing tackle هست که استفاده ازش متفاوت شده
    standing tackle همونه که در نسخه های قبل به دکمه ای رو نگه میداشتیم(مثلا من X رو نگه میداشتم) تا بازیکن خودش با Ai خودش بره سمت بازیکن پرس کنه و خودش هم یه تنه بهش بزنه(standing tackle) و توپو بگیره که این تو فیفا 12 داستانش متفاوت شده که دوستمون به تفصیل لطف کردن و توضیح دادن

6. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان!

در این نسخه لیگ ایران هم قرار داده شده یا نه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان!

انقد به این سوال پاسخ دادیم که دیگه حالمون داره به هم میخوره
    بابا 4 تا صفحه ببین،جوابتو پیدا میکنی
    تیم ملی ایران هم تو این بازی نیست چه برسه به لیگ لگن ایران
    تو فکر کن طراح های فیفا وقتشونو بزارن قیافه ی روح الله عرب با مثلا اسماعیل شریفات رو طراحی کنن ! lol

9. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام دوستان!

خیر.
    لیست لیگها و تیم ها در صفحات قبل هست.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خیر.
    لیست لیگها و تیم ها در صفحات قبل هست.
    من فیفا 12 رو میخوام اورجینال بخرم اما اگه لیگ ایران داخلش بود 1 ریال هم بابتش پول نمی دادم
    چون کلاس بازی با لیگ ایران میاد پایین

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

انقد به این سوال پاسخ دادیم که دیگه حالمون داره به هم میخوره
    بابا 4 تا صفحه ببین،جوابتو پیدا میکنی
    تیم ملی ایران هم تو این بازی نیست چه برسه به لیگ لگن ایران
    تو فکر کن طراح های فیفا وقتشونو بزارن قیافه ی روح الله عرب با مثلا اسماعیل شریفات رو طراحی کنن ! lol
    دکی جون به قیافه نیست مثلاً برزیلیا خیلی خوشگلن؟به یه سری مسائل دیگست...جاش نیست اینجا

13. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    BARCELONA

پيش فرض

دکی جون به قیافه نیست مثلاً برزیلیا خیلی خوشگلن؟به یه سری مسائل دیگست...جاش نیست اینجا
    تایید میکنم................

15. این کاربر از Jalal @ A.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من فقط یه نکته ی کوچولو به توضیحات خیلی خوب دوستمون اضافه کنم،اونم اینکه شاید بعضی از دوستان که تجربشون هم کمتره بگن : مگه قبلا هم دکمه های پرس و standing tackle جدا نبود ؟! ما قبلا هم با یه دکمه پرس میکردیم و با یک دکمه ی دیگه تکل میکردبم؟! داستان چیه؟!

توضیجش اینه که اونی که تو ذهن شما اومده،اون Sliding tackle هست نه standing tackle

sliding tackle همون تکلیه که بازیکن میخوابه زیر پای بازیکن و تکل میکنه و توپشو یا بازیکن رو میزنه
    ولی تو فیفا 12 این standing tackle هست که استفاده ازش متفاوت شده
    standing tackle همونه که در نسخه های قبل به دکمه ای رو نگه میداشتیم(مثلا من X رو نگه میداشتم) تا بازیکن خودش با Ai خودش بره سمت بازیکن پرس کنه و خودش هم یه تنه بهش بزنه(standing tackle) و توپو بگیره که این تو فیفا 12 داستانش متفاوت شده که دوستمون به تفصیل لطف کردن و توضیح دادن
    من که همین الانش هم خیلی از پرس اول یا همون standing tackle استفاده نمیکنم .
    البته زمانی که با کیبرد بازی میکنم بیشتر به کار میاد . ولی وقتی با دسته میرم بیشتر مواقع که میخوام فقط دنبال حریف بکنم از این دکمه استفاده میکنم و حتی گرفتن توپ رو هم بدون پرس انجام میدم . چون اینقدر سرعت بازی زیاده که وقتی توپ رو میگیری همون دکمه پرسی که از قبل فشار دادی بعضی مواقع به پاس تبدیل میشه و یه پاس الکی میدی .

فقط نگرانی من از اینه که عکس العمل ها تو فیفا های قبلی کند بود به علاوه عکس العمل ها و حرکات بسیار سریع AI .
    حالا که دکمه پرس هم برداشته شده اگه باز هم عکس العمل ها مثل قبلا کند باشه یا AI بخواد اینقدر سریع باشه که واقعا توی دفاع با مشکل مواجهیم .

فقط امیدوارم فیفا fair play ای که تا حالا تو بازیهاش نداشته این دفعه داشته باشه .

17. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •