تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 180 اولاول ... 317177787980818283848591131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

راکستار یکی از Soundtrackهای بازی رو با نام Emicida “9 Círculos” منتشر کرده که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید.
    فقط مقایسه اش کنید با موزیک تم مکس پین های قبلی یا آهنگ Say Goodbye انتهایی مکس پین 2 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مرسی امیر جان....
    واقعیتش من هیچی نتونستم با این موزیک ارتباط برقرار کنم مخصوصا وقتی که اونو جلو GoodBye قرار بدیم که کلا هیچی..
    احتمالا این برا قسمتی باشه که وراد بخشی از تجمعات میشیم ، قسمتی که جمعی از خلاف کارها به عیشو نوش مشغولن و باقی تفاسیر که به ذهن ادم میاد

گفتم شاید دوستانی بخوان Say Goodbye رو دانلود کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست

4. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آره من هم همینطور. موزیک های قبلی خیلی قشنگ تر بودن اما این آهنگ سبک هیپ هاپه اگه اشتباه نکنم.اصلا قشنگ نیست.

اما من الان مکس پین 2 رو برای نمی دونم چندمین بار تموم کردم. مکس پین 1 رو هم که دو هفته پیش برای بار چندم تموم کردم. الان دیگه آماده مکس پین 3 هستم.
    فقط یه چیزی برام جالب بود که گفتم اینجا بگم.
    خب همه ما می دونیم که چهره مکس پین 1 برگرفته شده از صورت سام لیک نویسنده بازی بود.
    و صدای مکس پین هم صدای James McCaffrey که خود هم بازیگره و هم دوبلور.

الان که مکس پین 2 رو تموم کردم گفتم یه اطلاعاتی هم درباره مدل های شخصیت مکس پین 2 دربیارم. یعنی خود مکس پین و مونا ساکس.
    مدل شخصیت مکس پین کسیه به نام Timothy Gibbs که بازیگره و آمریکایی و متولد سال 1967 یعنی 45 ساله و فیلم هایی مثل The Returned ، 11-11-11 ، Checkout و ... بازی کرده :

مدل شخصیت مونا ساکس هم بازیگری است البته کم کار تر از Timothy Gibbs با نام Kathy Tong که اصالتا کانادایی است و متولد سال 1971 یعنی 41 ساله و در فیلمهایی مثل Just My Luck و Man About Town بازی کرده :

مدل شخصیت مکس پین 3 مشخص نیست اما ظاهرا چهره این شخصیت گرفته شده از خود James McCaffrey ، صداپیشه مکس هستش.
    Last edited by amirpers; 09-05-2012 at 23:23.

6. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم با موسیقی حال نکردم اگه قرار بود hip hop , R&B تو بازی باشه خوبتر بود یه استاد رو بیارن که حس قلدری مکس پین به ادم دست بده ولی چون این پرتغالی میخونه نه حسشو میده نه هیچکی معنیش حالیش نمیشه . حیف شد که Soundtrack ها رو به Poets Of The Fall ندادن حیف ....

ولی خداییش Timothy Gibbs خیلی قیافش باحال بود هم از مکس 1 هم از مکس 3 . ولی یه جا خوندم مکس پینی که تو برزیله از چهره Jeff Bridges گرفته شده

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

به نظر شما ارزش داره به خاطر اینا به 60 دلار ، 100 دلار پول بازی رو بدیم ؟

من که فکر نمی کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-05-2012 at 22:19.

10. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این بازی دقیقن کی میاد بازار قرار بود زودتر بیاد کهراستی این درسته max payne2اگه روی هارد بازی میکردی مونا آخرش زنده میموند من این قضیه نمیدونستم حیف اگه زودتر میفهمیدم یک بار دیگه از اول بازیش میکردم یک سوال دیگه چند سال قبل یک بازی اومده بودا به اسم مکس پین 3 شش مرحله بیشتر نداشت اون قضیه اش چی بود؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

این بازی دقیقن کی میاد بازار قرار بود زودتر بیاد کهراستی این درسته max payne2اگه روی هارد بازی میکردی مونا آخرش زنده میموند من این قضیه نمیدونستم حیف اگه زودتر میفهمیدم یک بار دیگه از اول بازیش میکردم یک سوال دیگه چند سال قبل یک بازی اومده بودا به اسم مکس پین 3 شش مرحله بیشتر نداشت اون قضیه اش چی بود؟
    برای PS3 و X360 هفته بعد سه شنبه و برای PC 20 روز دیگه یعنی 29 می.
    یله رو درجه هارد مونا زنده می مونه.
    اون چیزی هم که چند سال پیش اومده بود رو نمی دونم ولی هر چی بوده ، مکس پین 3 نبوده. آخرین مکس پین همون 2 بوده به سال 2003 .

13. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی بود به اسم MISSION IMPSIBLE که از روی سری فیلمهای ماموریت غیرممکن تام کروز(عاشقشم آخریشم تازه اومد) که شرکت مبتکر امپرور یا چمیدونم سنوبر یا چنار نم چیچی هنر کرد این بازی رو به اسم :
    مکس پین 3
    داد بیرون
    هیچی دیگه همین

15. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لیک شد
    .............................................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •