عوض تو همه ی این نسخه ها دلچسب ترینشون بود به نظر من!
بعد اونم AC Brotherhood بود!
عوض تو همه ی این نسخه ها دلچسب ترینشون بود به نظر من!
بعد اونم AC Brotherhood بود!
میتونی از ترینر استفاده کنی پولش بینهایت کنی تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا میشه من خودم بعد اینکه داستان بازی تمام کردم از ترینر استفاده کردم پولش بینهایت کردم برای خریدن تمامی نقشه و اسلحه ها و اپگرید کردن کشتی برای ماموریت های دریاییش
یه سوال ...
چرا تو برزیل Desmond تحت تعقیب بود ؟![]()
داداش بدون ترینر حال میده
ترینر بیاد مزه بازی میره
داداش دزماند از ac 2 تحت تعقیب تمپلاز ها بود
ممنون
دوستان توی شهر یه ماموریت هایی هست فرعی...که میری پیش یه بچه ...بعد دو تا بچه دیگه افتادن زمین پاشون رو گرفتن...
بعد دو نفر رو اون نزدیکی نشون میده...که بالاسرشون قرمز میشه!
باید چه کار کنم؟؟
میکشمشون ولی میگه اشتباهه!! هیچ اتفاقی هم نمیافته!
من اصا داستان اساسینو نمیدونم.داداش دزماند از ac 2 تحت تعقیب تمپلاز ها بود
چون هر نسخه ایشو که بازی کردم اونقد بهم حال نداد که بخوام تموم کنم ...
تمپلار که تو زمان قدیمه ؟
دزموند زمان حاله ...
میشه بیشتر توضیح بدی ... کلا اینا دارن چی کار میکنن که غیر قانونیه و تحت تعقیبن ؟
خیلی خلاصه بگو![]()
بابا خلاصه این که دزموند که تو AC I زندانی شد تو اتاق انیموس!
تو اول بازی ACII لوسی تورو فراری میده!
بهد آخرایه بازی AC II تمپلار ها میان مخفیگاهتو پیدا میکنن بعد دعوا میکنی باز فرار میکنی و تو AC Brotherhood که میرین تو ویلایه عمویه اتزیو که اثر تاریخی بود مخفی میشین!
بعد اونجا هم لو میره و آخرایه AC brotherhood که لوسی کشته میشه قتل اونم میوفته سر دزموند و حالا به عونانه یه قتل هم تحت تعقیبه!
و ادامه ی ماجرا در غار!
اینجا باید اون 2 نفری که مشخص میکنه رو با مشت بزنی تا تسلیم بشن نه اینکه بکشیشون!
دوستان من یه جایی گیر کردم.
تو سکانس 9 و اونجایی که کشتی ها رو از بین میبریم و میریم تو کشتی بزرگه، میگه سه نفر رو که با قرمز نشون داده بکش. اما برای 100 درصد کردن گفنه :
Achieve a minimum kill streak - 3.
خب این یعنی چی؟ من فقط همین 3 نفر رو می کشم اما قبول نمی کنه.
اینجا باید از کشتن زنجیره ای استفاده کنی این قسمت باید سه نفر بدون وقفه بکشی اولین نفر که کشتی دیگه مکث نکن حمله کن به نفر بعدی تا بتونی این مرحله full syncکنی منم اول فکر میکردم منظورش اینه که باید این 3تا کاپیتان کشتی رو بکشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)