اخرین صحنه از بازی متال گیر 3 اون صحنه ای که دختره اسنیک رو قال میزاره
اخرین صحنه از بازی متال گیر 3 اون صحنه ای که دختره اسنیک رو قال میزاره
من بازي اويل كه ماله ps1 بود .زماني كه ايدااز روي پل پرت ميشه پايين .اخه من ايدا رو خيلي دوست داشتم
تو بازی کلانتر سگا مبارزه با رییس سرخپوست ها خیلی باحال بود. مخصوصا اون رقصی که میکرد که من اسمشو گذاشته بودم رقص مرگ! مبارزه با رییس آخر بازی هم خیلی به یادماندنی بود مخصوصا دفعه اول که می افته و متوجه میشیم جلیقه داره و صحنه کشته شدنش.
Last edited by hellfire; 01-04-2007 at 08:54.
آره .....منم کلی با اون بازی خاطره دارم.........
بازی که من با تک تک صحنه هاش خیلی حال میکنم بازی های Metal Gear Solid هستش.
مخصوصا قسمت اول و اونجایی که معلوم میشه Master Miller همون Liquid Snake هستش , نهایت کارگردانی توی یک بازی کامپیوتری رو میرسونه ... ( توی 3 تا فریم , Liquid موهاش رو باز میکنه و عینک رو برمیداره ) که ما این صخنه ها رو تنها توی 3 فریم میبینیم ....
به یاد ماندنی ترین صحنه برای من جنگ صلیبی در بازی Medieval II totalwar بود من مصری بودم و از اورشلیم حفاظت میکردم و طرف مقابل لهستان بود که 2000 سرباز داشت و من زیر 1000 تا نیروی کمکی هم نرسید و بعد از جنگ رسید اما رشادت سربازهای مصری و سوارنظام قدرتمند مصر اورشلیم رو نجات داد ...اون صحنه به یاد ماندنی ترین صحنه برای من بود...
1- توی مکس پین دو وقتی داره از ساختمون میفته توی محوطه ی ساختمون سازی خیلی قشنگه. مخصوصا وقتی باید با مونا پوش بدی مکس رو.
2- توی مافیا وقتی که تام فرانک رو توی فرودگاه آزاد میکنه که بره. وقتی با خودش ور میزنه قشنگه.
3- توی مکس پین وقتی الکس رو از پشت میله ی بلیت میکشن.
4- توی فیر ،انتر وال 2 بود فکر کنم وقتی رفتیم در رو باز کنیم... همه چی توپ بود.
5- یک بازی بود که اسمش یادم نیست... خیلی قدیما... بای بمب میذاشتیم توی یک ماشین. وقتی ماشین منفجر شد حال کردم.
ایول ! خیلی سلیقه ی خوبی داری !به نظر من صحنه سواحل نرماندی در Call Of Duty 2 بیاد ماندنی ترین صحنه در بازیهای جنگی Fps بود
در ضمن اون تیکه اول callofduty II با اون آهنگ نیمه غمناکش آدمو یاد صحنه های باحال جنگ جهانی می ندازه . بعد هم اون انفجار تانکه که با آهنگ هماهنگه و بعد دوباره ...
واقعا چه قدر میهن پرست !
توي مافيا وقتي سام رو ميكشي خيلي حال كردم
ولي آخرش كه ميميري خيلي غمگينه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)