تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 79 از 79

نام تاپيک: آیا نفرین یک چیز واقعیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

بقول یه عالمی که فرمودند یکی مثلا میاید برای همسایه مزاحمت و سروصدایی میکند بعد این همسایه یک آهی هم میکشد...آنوقت اون فرد گناهکار میگوید چرا من فلان مریضی را گرفتم چرا سرطان دارم....
    در مورد نفرین و لعن فرستادن در روایات واقعی از امام بزرگوار و عزیز شیعه نقل قولهایی وجود دارد خودتون بخوانید

از امام محمد باقر (علیه السلام) منقول است که فرمود:، چون لعنت از دهان شخص بیرون بیاید، میان او و آن شخص که به او لعنت شده، تردد مى کند، و اگر آن شخص سزاوار لعن باشد، به او تعلق مى گیرد، و اگر نباشد، به صاحبش بر مى گردد.

امام صادق (علیه السلام) فرمود: هرگاه مردى مورد ظلم و ستم واقع شد و شروع کند به نفرین کردن بر ظالم و ستمکار خود، خداوند عزوجل به او مى گوید: همان طورى که تو به ظالم خود نفرین مى کنى، کسى دیگر هم از دست ظلم و ستم تو نفرین مى کند. اگر مى خواهى، نفرینت را درباره ى. ظالم تو بپذیرم و نفرین مظلومت را هم درباره ى. تو، و اگر خواستى، نفرین هر دو شما را به تاخیر بیندازم، تا شاید رحمت و عفو من شما را فرا گیرد!

نفرین مظلوم در روایات
    امام صادق (علیه السلام) می‌فرماید: بترسید از نفرین مظلوم، همانا او حقّ خود را از خدا می‌خواهد و خداوند سبحان گرامى‌تر از این است که حقی خواسته شود، مگر این که آن را اجابت کند.
    ما که هرچی نفرین کردیم گرفت بنوعی
    کسی هم دلیلی نداشت منو نفرین بکنه
    دقت کردید این سالهای اخیر... نمیدونم چند سال... همش توی ایران بلا و حوادث عجیب و غریب...
    دقیقا از زمانی شروع شد که خشم و کینهء بنده نسبت به آدمای ایران بالا گرفت...
    همینطور دیگه کشور رفت روی ویبره...
    سیل، زلزله، سقوط هواپیما...
    البته بعضیاش شاید به بنده ربطی نداشت، ولی بعضیاش شواهدی وجود داره که ربط داشته... یعنی خودم به مرور زمان متوجه شدم یه ارتباطی انگار بین خشم و کینه و نفرین هام به درگاه خداوند و چیزایی که در ایران اتفاق میفته وجود داره...
    بعضی وقتا حرفایی میزدم ناگهان که انگار به زبونم میامد ولی از خودم نبود... اونا هم بنوعی محقق میشد
    البته اکثرا نفرین خودم بود...
    حتی اون ماجرای آشوب ها و اینکه کلی جاها رو به آتش کشیدن (سر ماجرای بنزین بود؟)... یادم هست مدتی قبلش چندین بار میگفتم باید نیمی از ایران بسوزد...
    واقعا جالب و عجیب بود این شباهت بین چیزهایی که میگفتم و رخ میداد
    خلاصه حواستون رو جمع کنید... بنده با کسی شوخی ندارم... فقط خدا رو دارم... نه ایران میشناسم نه هموطن نه جمهوری فلان و بهمان... فقط دوست کشتار و نابودی دوست دارم... دنیا بقدر کافی آدم گوه خور زیادی داره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

حالا اگر يه تاپيك زده ميشهد در باب بهداشت رواني و تاثير تكنولوژي در راحتي بشر و يا مزاياي واكسيناسيون و ... عمرا اگر به صحفه دوم ميرسيد !
    مثالت مسخره است!
    خب در باب بهداشت روانی و تاثیر تکنولوژی و واکسن و این حرفا آخه کسی بطور معمول بحثی نداره... مثلا بیان چی بگن؟ تایید کنن بگن بهبه چقدر نابغه ای تو؟
    مسائلی که سرش اجماع چندانی وجود نداره، سوالات بی جواب هستن، مسائل بنیادین و فلسفی و ماورایی، مسائل اخلاقی و اجتماعی و ... اینهاست که جای بحث زیاد داره چون موارد مبهم و حل نشده در طول تاریخ زیاد داشته تا حالا... حداقل آدمای عادی که در این زمینه مشکل زیاد داشته و دارن.
    البته در باب تکنولوژی هم میشه از این نوع دیدگاه ها بررسی کرد، مثلا بگیم تاثیر منفی تکنولوژی روی مسائلی مثل اخلاق و معنویت چی بوده، تاثیرات مثبتش میتونه چی باشه... ولی باز یه عده عقل کل مثل شما میان میگن این حرفا خرافات و خودشیفتگی و ضدعلم بودنه...
    یه سری چیزا سرش دعوا نیست... یه سری چیزا هست یا جای ابهام و بحث داره... ماهیت ها با هم متفاوت هست.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوبه دكمه ات زده شد انسان رواني ! اينجور چرت و پرت نوشتن اونم به اين ميزان زياد فقط ميتونه از يه .... بر بياد !

خوب از چرخه ژيان و رنو و چگ و ... ببينيم اين بار با چه ايدي تشريف فرما ميشن !

البته تقصير ما هم هست شما و من جواب نديم ببينيم ميخواد با كي بحث شخمي تخيلي بكنه اينجا

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

ما که هرچی نفرین کردیم گرفت بنوعی
    کسی هم دلیلی نداشت منو نفرین بکنه
    دقت کردید این سالهای اخیر... نمیدونم چند سال... همش توی ایران بلا و حوادث عجیب و غریب...
    دقیقا از زمانی شروع شد که خشم و کینهء بنده نسبت به آدمای ایران بالا گرفت...
    همینطور دیگه کشور رفت روی ویبره...
    سیل، زلزله، سقوط هواپیما...
    البته بعضیاش شاید به بنده ربطی نداشت، ولی بعضیاش شواهدی وجود داره که ربط داشته... یعنی خودم به مرور زمان متوجه شدم یه ارتباطی انگار بین خشم و کینه و نفرین هام به درگاه خداوند و چیزایی که در ایران اتفاق میفته وجود داره...
    بعضی وقتا حرفایی میزدم ناگهان که انگار به زبونم میامد ولی از خودم نبود... اونا هم بنوعی محقق میشد
    البته اکثرا نفرین خودم بود...
    حتی اون ماجرای آشوب ها و اینکه کلی جاها رو به آتش کشیدن (سر ماجرای بنزین بود؟)... یادم هست مدتی قبلش چندین بار میگفتم باید نیمی از ایران بسوزد...
    واقعا جالب و عجیب بود این شباهت بین چیزهایی که میگفتم و رخ میداد
    خلاصه حواستون رو جمع کنید... بنده با کسی شوخی ندارم... فقط خدا رو دارم... نه ایران میشناسم نه هموطن نه جمهوری فلان و بهمان... فقط دوست کشتار و نابودی دوست دارم... دنیا بقدر کافی آدم گوه خور زیادی داره!

عزیز دل برادر شما که مستجاب الدعوه ایی..................

شما که نفرین هات می گیره چرا حکومت رو نفرین نمی کنی ؟؟؟؟

بیا یک سری خوک های نجس خوار رو نفرین کن که همشون به اعلا درجه فلاکت برسند

چرا از قدرت های خودت به نحو احسن استفاده نمی کنی ؟

من خودم سال 96 یه عده رو نفرین شدید کردم................داستانش طولانیه....................ولی این ها به اسم هیئت و به اسم عزا داری به زور می امدن خونه ما رو می گرفتن.................هر گونه کثافت کاری که شما فکرشو بکنی می کردن تو پارکینگ ما...............و با وجود این که می دونستند واضح که ما ناراضی هستیم ولی به زور و به حرف بقیه همسایه ها و بقیه واحد های اپارتمان دیگه ما هم نمی تونستیم حرفی بزنیم متاسفانه................

بعد من خودم هم زیاد با مراسم مذهبی و این ها میونه خوبی ندارم حالا هر چی که می خاد باشه....و هر کسی که می خاد باشه............ولی این ها حد اقل اگر واقعا ادم های حزب الهی بودن یعنی واقعا عزا داری می کردن ما کاری به کارشون نداشتیم..................یعنی فشار عصبی بهمون وارد نمی شد............می گفتیم خب مراسمه دیگه همه جا می گیرند مراسم رو حلا این هم توی خونه ما ایرادی نداشت..........

ولی این ها اصلا برا عزا داری و این ها نمی امدن می امدن برا دختر بازی و برخی کار های دیگه که خودتون می دونید و من نام نمی برم......................

تا کوچکترین حرفی هم بهشون می زدی اعتراضی می کردی........بهشون می گفتی اقا..................داداش ..................برادر من عزیز اقای محترم ما پارکینگ رو در اختیار شما قرار دادیم برا عزا داری نه برا این کار ها که..................این کار ها رو لا اقل نکنید تو خونه ما .......................تا می خواستیم به این ها اعتراضی بکنیم.....................

سریع پای مقدسات رو وسط می کشیدن که نه........................ما عزا داریم .............ما فلانیم با بیساریم.........................

تا این که سال 96 بعد از چندین سال دیگه کاسه صبر ما لب ریز شد رفتیم گفتم برید گم شید از خونه من بیرون.....این جا جای این کثافت کاری های که شم امی کنید نیست...................تا اومدن بگم ما فلانیم ما بیسیاریم تمام آسمان ها و زمین و کائنات رو گرفتم به فحش های زیبا و رنگا رنگ............................

بنده معتقدم ادمی که حرف ادمی زادی نمی فهمه باید به زبان خر و گاو الاغی باهاش صحبت کرد * چون که با الاغ سرو کارت فتاد هم زبان جفتکی باید گشاد...................

بعد همسایه های و مالکین واحد های دیگر اپارتمان هم که تا به حال ما رو تو این وضعیت ندیده بودن و ما از گل نازک تر به کسی تا حالا نگفته بودیم.......................و تازه خیلی هم حق ما رو خورده بودن تو همین ساختمون سر جای پارکینگ و سر چیز های دیگه................ما همیشه سکوت اختیار کرده بودیم.................و هیچ وقت چیزی نمی گفتیم زیاد......................

و تو اون وضعیت دیگه کسی و همسایه دیگری به ما هیچ اعتراضی نکرد دیگه و کسی رو حرف ما حرفی دیگه نزد..................

فقط این دوستان هیئتی وقتی می خواستن بند وبساطشونو جمع کنن تشریفشونو ببرند......................یکیشون امد گفت ببین فلانی..................فلان جا فلان خونه فلان هیئت عزا داری رو از خونه خودش بیرون کرد.............................دیدی چی شد ؟؟؟ سرطان کبد گرفت.....................مرد............... ....

یعنی برا ما داشت نفرین می فرستاد و تهدید می کرد مثلا..................

ما هم تو دلمون گفتیم ععععععع این جوریه.............. پس بزار من هم نفرین کنم شما رو..................

چنان نفرین هایی کردیم این جماعت رو چنان نفرین هایی کردیم که عمیقاً شدیاً.............و از اون سال تا دقیقا محرم سال بعدش 4 تاشون به درجه رفیع مرگ نائل امدند.......... هر یک به طریقی.................

و من چنان لذت بردم از به درک واصل شدن این ها ....................که هنوز هم که هنوزه لذت می برم.................چون این ها یه مشت اراذل و اوباش بودن که هیچ کسی تو کل محل از شر این ها آسایش و ارامش نداشت......................

24 ساعت سر کوچه وایساده بودن دنبال الواتی و عربده کشیو فحش و دعوا و چاقو کشی و از این صحبت ها .............یعنی مردنشون برا خودشون هم اصلا ثواب داشت................ چون اینها در زمان حیاتشون به جز بار گناه چیزی برا خودشون بر نمی داشتند اصلا..........

یعنی هم برا بقیه باعث اسایش و ارامش بود مرگشون هم به صلاح خودشون بود.............

تا این که این ها دوباره در چهارشنبه سوری پارسال یعنی 99 باز دوباره جلو در خونه ما جمع شده بودن............و بمب های هیدروژنی می زدن چنان که ستون های ساختمون ما می لرزید............

ما رفتیم پایین بهشون اعتراض کردیم که بابا.................این ها چیه می اندازید..............که البته ما کلا چون ادم عصبی هستیم با این جماعت هم مماشات و مدارا ندرایم فقط فحششون می دیم به این ها یعنی حرف ادمی زادی با این ها نمی زنیم فقط فحش.....................

چون این ها فحش هم زیادشونه............ هیمن که با این ها داری حرف می زنی باید برن خداشون هم شاکر باشند..................

کاری ندرایم این ها اولا 5 نفری ریختن سر ما و یه کتکی خوردیم ما اونجا ...................دوما بعدش یه دونه از اون بمبم هاشونو انداختن توی پارکینگ ما و رنگ ماشین ما رو هم تا حدودی اسیب راساندند.......................

که البته اونجا دیگه ما رومون به روشون باز شده بود و گفتیم خلاصه ما این همه ساله در این منزل ساکنیم یک روز نشد از شر وجودی شما در امان باشیم....................فقط مردم آزاری...............

و اونجا بود که باز هم این ها رو مورد نفرین های قلبی شدید...................و عمیق قرار دادیم.....................یعنی قشنگ می شستم تمرکز می کردم................ارتباط معنوی بر قرار می کردم با عالم غیب.................فقط درخواست می کردم از عالم غیب که اقا..............بزن خار مادر این ها رو به هم یکی کن........................

که هفته پیش باز هم نفرینمون گرفت گویا و یکی دیگه از این لات و لوت ها و ارازلو اوباش به درجه رفیع ارتحال نائل آمد......................

خلاصه گفتیم با هیمن فرمون اگر پیش برم می تونم همشونو دونه دونه به دیدار حق بشتابونم و کل اهالی محل رو از شر وجود منحوس این جماعت راحت کنم

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

خوب بن شدند و خلاص

یک نفس بکشیم

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نتیجه بن شدن
    آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک چیز واقعیست ؟
    جواب : بله

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همون روز اول می‌بینید چرت و پرت میگه بن کنید دیگه
    یک هفته همه رو سرکار گذاشت

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

همش قضا و قدر ... از هر دست بدی از همون دست هم میگیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

............
    Last edited by Yamani47; 08-06-2021 at 04:41.

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •