تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا کی گفته لینوکس مشکل گرافیکی داره؟ خودم عکس بگیرم بزارم از ویندوز خوشکل تر از مک هم قشنگ تر باشه و راحتتر؟ خوب نمیریم سراغش چون عادت کردیم فرق داره با این که سخته و ننیدونم اینا
    البته به نظر من سخت نیست یه خورده حوصله میخواهد ادم درکش کنه وگرنه من دیگه ویندوزم رو اصلا کاریش ندارم فعلا کارم شده فقط فیلم و سریال که اونم با لینوکس خیلی راحت میبینم
    به نظرم دلیل این که ما نمیریم سراغ لینوکس اینه که عادت کردیم همون نرم افزار های همیشگی و همون ظاهر همیشکی با مشکلات همیشکی و راه حل های همیشکیش رو داشته باشیم و با چیز جدیدی رو به رو نشیم

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
    Last edited by 1376MAXIMUM; 12-07-2015 at 21:44.

2. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خداوکیلی لینوس محیط KDE واقعا قشنگه بی انصافیع بگیم گرافیک نداره
    خوبی لینوکس اینه انعطاف پذیره برای هر یوزر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا در کل به نظر من اخلاقی نیست دیگه...حالا مثال کوچیک بخوام بزنم من خودم انیمیشن کار میکنم خیلی ناراحت میشم که اگه یه نفر بیاد کارای منو کپی کنه.یه مورد پیش اومد با طرف خیلی بد برخورد کردم حالشو گرفتم...
    حتی المقدور سعی میکنم نسخه اورجینال بگیرم نرم افزارایی رو که باشون کار میکنم...اما خوب یه وقتایی نرم افزاره مارو تحریم کرده و اگه بخریم نمیتونیم ازش کامل یا حتی کمترین استفاده ای رو بکنیم به دلیل ایرانی بودن'!! دیگه اونارو از دوستان کرک کننده کمک میگیریم...
    ولی خوب خداییش تا حالا سعی کردم فیلم ایرانی کپی نخرم...مگه اینکه چن سال از تولیدش گذشته باشه برم دانلود کنم.وگرنه علاقه ای به خریدن فیلمای دستفروشای میدون توپخونه ندارم...

پ.ن:البته یبار یه دی وی دی ازشون خریدم 9 تا فیلم توش بود...

Sent from my GT-I9082

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من پیام های قبلی رو نخوندم اگه نظرم تکراری بود معذرت:

بنظرم خرید نرم افزار هایی مثل مایکروسافت آفیس ، فتوشاپ ، متلب و ...
    بدلیل 1. کم ارزش بودن واحد پولی ما نسبت به دلار و 2. هزینه های سنگین زندگی (وسایل سخت افزار گران ، هزینه برق و اجاره ، هزینه های شخصی و ...) و در آمد کم اکثر مردم
    دیگه پول آن چنانی واسه کسی باقی نمی مونه (تازه اگر بمونه) که بخواد از خیلی چیز ها بزنه و نرم افزار بخره

مصارف خونگی که هیچ، حتی بعضی از کسب و کار های کوچیک هم اگه بخوان اینجور هزینه ها کنن باید مغازشون رو تعطیل کنن

من مخالف رعایت کپی رایت تو کشورمون هستم ، یعنی اینکه انتظار ندارم مردم با این هزینه ها و در آمد ، بیان نرم افزار بخرن (تازه بنظرم نرم افزار ها تو کشورمون بدلیل گرون بودن دلار که بالا هم گفتم ارزش اضافه تری از ارزش واقعیشون دارن)

البته اینم بگم ها خیلی هامون (نگم هممون) چون بدجور عادت کردیم به نرم افزار کرک شده ، شاید اگه وضع مالیمون هم خوب بشه پول ندیم بابت نرم افزار
    + هر چیزی یک بهایی داره
    Last edited by Iloveu-ALL; 03-09-2015 at 18:07.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام من پیام های قبلی رو نخوندم اگه نظرم تکراری بود معذرت:

بنظرم نرم افزار هایی مثل مایکروسافت آفیس ، فتوشاپ ، متلب و ... که تو خارج قیمت بالایی دارن تو کشور ما
    بدلیل 1. کم ارزش بودن واحد پولی ما نسبت به دلار و 2. هزینه های سنگین زندگی (وسائل سخت افزار گران ، پول برق و هزینه های دیگر) و در آمد کم اکثر مردم
    دیگه پول آن چنانی واسه کسی باقی نمی مونه. (اگر بمونه)

مصارف خونگی که هیچ، حتی بعضی از کسب و کار های کوچیک هم اگه بخوان اینجور هزینه ها کنن باید مغازشون رو تعطیل کنن

من مخالف رعایت کپی رایت تو کشورمون هستم ، یعنی اینکه انتظار ندارم مردم با این هزینه ها و در آمد ، بیان نرم افزار بخرن (تازه بنظرم نرم افزار ها تو کشورمون بدلیل 1 ک بالا گفتم ارزش بیشتر از ارزش واقعیشون تو خارج دارن)

البته اینم بگم ها خیلی هامون (نگم هممون) بدجور عادت کردیم به نرم افزار کرک شده و شاید اگه وضع مالیمون هم خوب بشه پول ندیم بابت نرم افزار

مشکل اینجاست که عدم برنامه ریزی مناسب و مخصوصا بد عادتی رو مرتبط می دونیم به سطح درآمد کشور خودمون .

به نظرتون برای کشور های خارجی که مثلا درآمد ماهیانه یک فرد به صورت میانگین کمتر از 1500 دلاره ، می تونه بدون برنامه ریزی و یهویی ! بعد از اینکه اولین حقوقش رو گرفت ، درجا بیاد فتوشاپ 1000 دلاری رو بخره ؟

بنده خودم رو مثال می زنم بنده قبل از تیر ماه ماوسم خراب شد . رفتم توی بازار یه ماوس خوب قیمت کردم یه دونه هفتاد هزار تومنی رو پیدا کردم . دیدم از هفته ی قبل هم هنوز 15 هزار تومن برام باقی موند . با یه حساب کتاب ساده به این نتیجه رسیدم که در بدترین شرایط باید بتونم هفته ای 20 هزار تومن پس انداز کنم ، در این صورت در عرض سه هفته پول ماوس جمع میشد .
    الان تقریبا آخر تابستونه هنوز خبری از ماوس نیست و فقط 1000 تومن توی جیبم پول دارم ( که به سلامتی اونم تا چند ثانیه ی دیگه قراره تبدیل به بادوم زمینی مزمز بشه من برم بادوم زمینی بخرم بیام بقیه پست رو بزارم )

خوب برگشتم ! ادامه ی مبحث :
    قرار نیست تمامی این هزینه ها یک جا انجام بشه و یا هرکس شخصا تمامی این نرم افزار هارو خریداری کنه .

هزینه ی خرید لایسنس اورجینال ویندوز 8.1 نسخه ی Retail Pro حدود 320 هزار تومن در کشور ما هستش . اگر این قیمت رو به دلار حساب کنیم تقریبا 100 دلار میشه ، اما در ایالات متحده این هزینه 199 دلار هستش . خوب الان مشخصه تسهیلاتی برای خرید نسخه ی قانونی ویندوز برای ما در نظر گرفته شده . حال به نظر شما امکان نداره شخصی با برنامه ریزی چند ماهه این مبلع رو تهیه کنه ؟ ضمنا فراموش نکنیم این هزینه One-time هستش ،
    بنده قبول دارم که برخی افراد قادر به هزینه کردن در این حد نیستند ، از اونجا که ویندوز استفاده ی عمومی داره ، برای ویندوز استثنا قائل میشیم .

بریم سراغ سایر محصولات :

به نظر شما بنده به عنوان یک دانشجوی رشته ی برق ، آیا منطقی هستش که به صورت شخصی سویت Orcad Cadense رو به قیمت 4500 پوند ! خریداری کنم و در نهایت ترمی یک بار ، اونم اگر آزمایشگاه داشتم ، در حد چند ساعت ازش استفاده کنم ؟ و یا کار درست تر اینه که این هزینه رو کارفرما/دانشگاه انجام بده و بنده هر زمان کار داشتم ، به رایانه ی دانشگاه که این نرم افزار خریداری شده مراجعه کنم و کارم رو با اون انجام بدم ؟

Microsoft Office رو مثال بزنم . چقدر در روز ، در هفته یا در ماه با این نرم افزار کار می کنیم ؟ آیا کار ما در حد مشاهده ی فایل و ایناست و یا کار حرفه ای ؟ آیا لازم هستش نسخه ی کامل این سویت رو خریداری کنیم و به عنوان مثال به برخی قابلیت ها مثل Access ، OneNote و یا Visio احتیاج هست ، و یا فقط به برخی قسمت ها مثل Word و PowerPoint احتیاج هست و احتیاجی به خرید نسخه ی کامل نیست ؟ و نکته ی مهم اینکه ، آیا Microsoft Office مانند ویندوز به نحوی اجباری هستش و امکان استفاده از نرم افزار های جایگزین مثل LiberOffice که متن باز و رایگان هستند ممکن نیست ؟ ***

چند درصد از امکانات Photoshop استفاده می کنیم ؟ چقدر در روز وقت خودمون رو برای کار با Photoshop می گذرونیم و چقدر حرفه ی ما به Photoshop مربوط میشه ؟ اگر کار ما به نحوی هستش که مجبوریم به صورت مرتب با Photoshop کار کنیم ، آیا خرید این نرم افزار به صورت شخصی یا توسط کارفرما ممکن نیست ؟

چرا فکر می کنیم باید این گونه هزینه ها باید یک جا و برای هر کاربر تک تک انجام بشه ؟ چرا به جای استفاده از نرم افزار های جایگزین و بعضا رایگان ، باید حتما نسخه ی کامل نرم افزار اصلی رو استفاده کنیم ؟

------------------------------

یه نکته ای مطرج شد اون قسمت جلوی LibreOffice ، جلوشم سه تا ستاره زدم الان شاید این سوال مطرج بشه خوب ما که تا حالا اسم این گونه نرم افزار هارو نشنیدیم و اگر شنیده بودیم می رفتیم سراغشون ... دقیقا یه نکته ای اینجا نهفته هستش ...

با مثال می گم کاملا متوجه میشین :

اونجا گفتم ویندوز 8.1 نسخه ی Pro حدود 320 هزار تومن هستش . اما سوال : از کجا باید خرید ؟
    الان همه بهونه میارن که ما تحریمیم و قدرت دسترسی خرید مستقیم رو نداریم . سوال اینجاست که تنها راه فقط خرید مستقیم هستش ؟ آیا مایکروسافت در هر 190 کشوری که محصولاتش فروش میره ، به صورت مستقیم محصولاتش رو می فروشه ؟ آیا تمامی خریداران میان مستقیم از فروشگاه مایکروسافت خریداری می کنند و یا از Retailer ها و Partner های مایکروسافت هم تهیه میشه ؟ آیا واقعا در ایران هیچ شرکتی نیست که ویندوز رو به فروش برسونه ؟

مشکل اینجاست که فروشگاه های معتبر در اقلیت هستند و فروشگاههای نا معتبر در اکثریت !

برای تهیه ی لایسنس قانونی ویندوز باید بری سایت معتبر پیدا کنی ، و یا نمایشگاهی چیزی بشه دو سه تا غرفه ی معتبر بیارن ... اما ویندوز کرکی بخوای از کلوپ سر محل تا فلان شرکت محصولات فرهنگی ! می تونن بهتون بدن .
    خوب وقتی اکثریت برن به یه سمت ، تبدیل میشه به یه عادت ! یعنی کاربر پول داره تواناییشم داره ، اما می بینه دور و برش همه دارن کرکی استفاده می کنند ، خودشم ترغیب میشه از نسخه های کرکی استفاده کنه و اینجور توجیه می کنه که چرا باید پول مفت بدم ؟

و همین عادت هم در ارتباط با اون نکته ی سه ستاره هم بر قراره ! اینجور توجیه می کنیم چرا باید نرم افزاری که عموم استفاده می کنند رو ول کنم برم سراغ نرم افزاری که کمتر شنیده شده ؟

بنده قبول دارم همه توانایی خرید ندارن ، اما قبول ندارم ابزارهای کرک در دسترس عموم قرار بگیره .
    به جای اینکه این همه نسخه ی کرکی بریزن توی بازار ، بیان نسخه های اورجینال رو در بازار قرار بدن ، برای اونایی هم که توانایی خرید ندارند ، چند تا سایت محدود قرار بدن که کرک منتشر کنه . اونوقت به جای اینکه کرک کردن بشه عادت ، خریداری کردن محصول میشه عادت و مطمئنا وقتی اکثر افراد جامعه به خرید نسخه ی نسخه قانونی روی بیارن ، مصرف کننده ی بعدی هم خرید رو در اولویت قرار میده و کرک کردن رو در مرحله ی بعد
    Last edited by Public Enemy; 03-09-2015 at 20:50.

7. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مشکل اینجاست که عدم برنامه ریزی مناسب و مخصوصا بد عادتی رو مرتبط می دونیم به سطح درآمد کشور خودمون .

به نظرتون برای کشور های خارجی که مثلا درآمد ماهیانه یک فرد به صورت میانگین کمتر از 1500 دلاره ، می تونه بدون برنامه ریزی و یهویی ! بعد از اینکه اولین حقوقش رو گرفت ، درجا بیاد فتوشاپ 1000 دلاری رو بخره ؟

بنده خودم رو مثال می زنم بنده قبل از تیر ماه ماوسم خراب شد . رفتم توی بازار یه ماوس خوب قیمت کردم یه دونه هفتاد هزار تومنی رو پیدا کردم . دیدم از هفته ی قبل هم هنوز 15 هزار تومن برام باقی موند . با یه حساب کتاب ساده به این نتیجه رسیدم که در بدترین شرایط باید بتونم هفته ای 20 هزار تومن پس انداز کنم ، در این صورت در عرض سه هفته پول ماوس جمع میشد .
    الان تقریبا آخر تابستونه هنوز خبری از ماوس نیست و فقط 1000 تومن توی جیبم پول دارم ( که به سلامتی اونم تا چند ثانیه ی دیگه قراره تبدیل به بادوم زمینی مزمز بشه من برم بادوم زمینی بخرم بیام بقیه پست رو بزارم )

خوب برگشتم ! ادامه ی مبحث :
    قرار نیست تمامی این هزینه ها یک جا انجام بشه و یا هرکس شخصا تمامی این نرم افزار هارو خریداری کنه .

هزینه ی خرید لایسنس اورجینال ویندوز 8.1 نسخه ی Retail Pro حدود 320 هزار تومن در کشور ما هستش . اگر این قیمت رو به دلار حساب کنیم تقریبا 100 دلار میشه ، اما در ایالات متحده این هزینه 199 دلار هستش . خوب الان مشخصه تسهیلاتی برای خرید نسخه ی قانونی ویندوز برای ما در نظر گرفته شده . حال به نظر شما امکان نداره شخصی با برنامه ریزی چند ماهه این مبلع رو تهیه کنه ؟ ضمنا فراموش نکنیم این هزینه One-time هستش ،
    بنده قبول دارم که برخی افراد قادر به هزینه کردن در این حد نیستند ، از اونجا که ویندوز استفاده ی عمومی داره ، برای ویندوز استثنا قائل میشیم .

بریم سراغ سایر محصولات :

به نظر شما بنده به عنوان یک دانشجوی رشته ی برق ، آیا منطقی هستش که به صورت شخصی سویت Orcad Cadense رو به قیمت 4500 پوند ! خریداری کنم و در نهایت ترمی یک بار ، اونم اگر آزمایشگاه داشتم ، در حد چند ساعت ازش استفاده کنم ؟ و یا کار درست تر اینه که این هزینه رو کارفرما/دانشگاه انجام بده و بنده هر زمان کار داشتم ، به رایانه ی دانشگاه که این نرم افزار خریداری شده مراجعه کنم و کارم رو با اون انجام بدم ؟

Microsoft Office رو مثال بزنم . چقدر در روز ، در هفته یا در ماه با این نرم افزار کار می کنیم ؟ آیا کار ما در حد مشاهده ی فایل و ایناست و یا کار حرفه ای ؟ آیا لازم هستش نسخه ی کامل این سویت رو خریداری کنیم و به عنوان مثال به برخی قابلیت ها مثل Access ، OneNote و یا Visio احتیاج هست ، و یا فقط به برخی قسمت ها مثل Word و PowerPoint احتیاج هست و احتیاجی به خرید نسخه ی کامل نیست ؟ و نکته ی مهم اینکه ، آیا Microsoft Office مانند ویندوز به نحوی اجباری هستش و امکان استفاده از نرم افزار های جایگزین مثل LiberOffice که متن باز و رایگان هستند ممکن نیست ؟ ***

چند درصد از امکانات Photoshop استفاده می کنیم ؟ چقدر در روز وقت خودمون رو برای کار با Photoshop می گذرونیم و چقدر حرفه ی ما به Photoshop مربوط میشه ؟ اگر کار ما به نحوی هستش که مجبوریم به صورت مرتب با Photoshop کار کنیم ، آیا خرید این نرم افزار به صورت شخصی یا توسط کارفرما ممکن نیست ؟

چرا فکر می کنیم باید این گونه هزینه ها باید یک جا و برای هر کاربر تک تک انجام بشه ؟ چرا به جای استفاده از نرم افزار های جایگزین و بعضا رایگان ، باید حتما نسخه ی کامل نرم افزار اصلی رو استفاده کنیم ؟

------------------------------

یه نکته ای مطرج شد اون قسمت جلوی LibreOffice ، جلوشم سه تا ستاره زدم الان شاید این سوال مطرج بشه خوب ما که تا حالا اسم این گونه نرم افزار هارو نشنیدیم و اگر شنیده بودیم می رفتیم سراغشون ... دقیقا یه نکته ای اینجا نهفته هستش ...

با مثال می گم کاملا متوجه میشین :

اونجا گفتم ویندوز 8.1 نسخه ی Pro حدود 320 هزار تومن هستش . اما سوال : از کجا باید خرید ؟
    الان همه بهونه میارن که ما تحریمیم و قدرت دسترسی خرید مستقیم رو نداریم . سوال اینجاست که تنها راه فقط خرید مستقیم هستش ؟ آیا مایکروسافت در هر 190 کشوری که محصولاتش فروش میره ، به صورت مستقیم محصولاتش رو می فروشه ؟ آیا تمامی خریداران میان مستقیم از فروشگاه مایکروسافت خریداری می کنند و یا از Retailer ها و Partner های مایکروسافت هم تهیه میشه ؟ آیا واقعا در ایران هیچ شرکتی نیست که ویندوز رو به فروش برسونه ؟

مشکل اینجاست که فروشگاه های معتبر در اقلیت هستند و فروشگاههای نا معتبر در اکثریت !

برای تهیه ی لایسنس قانونی ویندوز باید بری سایت معتبر پیدا کنی ، و یا نمایشگاهی چیزی بشه دو سه تا غرفه ی معتبر بیارن ... اما ویندوز کرکی بخوای از کلوپ سر محل تا فلان شرکت محصولات فرهنگی ! می تونن بهتون بدن .
    خوب وقتی اکثریت برن به یه سمت ، تبدیل میشه به یه عادت ! یعنی کاربر پول داره تواناییشم داره ، اما می بینه دور و برش همه دارن کرکی استفاده می کنند ، خودشم ترغیب میشه از نسخه های کرکی استفاده کنه و اینجور توجیه می کنه که چرا باید پول مفت بدم ؟

و همین عادت هم در ارتباط با اون نکته ی سه ستاره هم بر قراره ! اینجور توجیه می کنیم چرا باید نرم افزاری که عموم استفاده می کنند رو ول کنم برم سراغ نرم افزاری که کمتر شنیده شده ؟

بنده قبول دارم همه توانایی خرید ندارن ، اما قبول ندارم ابزارهای کرک در دسترس عموم قرار بگیره .
    به جای اینکه این همه نسخه ی کرکی بریزن توی بازار ، بیان نسخه های اورجینال رو در بازار قرار بدن ، برای اونایی هم که توانایی خرید ندارند ، چند تا سایت محدود قرار بدن که کرک منتشر کنه . اونوقت به جای اینکه کرک کردن بشه عادت ، خریداری کردن محصول میشه عادت و مطمئنا وقتی اکثر افراد جامعه به خرید نسخه ی نسخه قانونی روی بیارن ، مصرف کننده ی بعدی هم خرید رو در اولویت قرار میده و کرک کردن رو در مرحله ی بعد
    دوست عزیز استفاده از نرم افزار های رایگان یه سری مشکلاتی دارن!
    یکی از خوبی های این نرم افزار های کامل معروف بودن اون هاست ، اینکه خیلیا از اون استفاده میکن

نکته ی خوبی رو مطرح کردی!! همون عادته!
    وقتی تو بیای فلان قدر پول بدی بابت چندتا نرم افزار ، بعد خیلی قشنگ رقیبت میاد سرمایشو تو یه چیز دیگه میذاره و ...
    درسته اول باید فرهنگ باشه!
    ولی راجع به درآمد ، شما فکر میکنید خیلی از کسب و کار های کوچیک تو شهر های کوچیک چقدر در آمد دارن؟

ms office همه جا هست میتونی هر جا ویرایش کنی یا میتونی بدی به یکی اون میتونه بدون نصب هیچ برنامه ای بخونتش یا ویرایشش کنه!
    + چون خیلیا استفاده میکنن و کتاب های آموزشی زیاد هست، یاد گرفتنش راحت تر بنظر میرسه!

برنامه مشابه photoshop که معروف نباشه ، هم به همین صورت کلی وقت میذاری طرح بزنی ولی برای ویرایش تو کامپیوتر دیگران باید دردسر نصب اون نرم افزارو بکشی (البته یک خوبی دارن این نرم افزار دردسر کرک رو ندارن راحت!)

خیلی از رایگان افزار های غیر معروف ، همین که نمیتونی براحتی هر جایی ویرایشش کنی ... بعضی هاشون که باگ زیاد دارن

ولی بازم میگم فرهنگ خیلی مهمه!!
    وقتی ببینم همکار من هم پول میده واسه اینجور چیزا منم بعد خرید فکر و خیال نمیاد سراغم!

تو خارج هم آدم های زیادی هستن که نرم افزار کرک شده بخرن!!

راجع به حرفت که گفتیم از سیستم دانشگاه استفاده کنیم
    تو مقطع کارشناسی ارشد این آفیس ـه خیلی مهم میشه
    راستش این مورد بیشتر برای دانشجویی خوب هست که دانشگاه نزدیک محل زندگیشون هست
    + خیلی از دانشگاه ها که من دیدم شب ها بستست نمیدونم آیا سیستم هاشون 24/7 قابل استفاده یا خیر!
    نمیدونم دانشگاهی هست با چنین امکانی؟ (اگرم باشه نباید زیاد باش)

دانشجو هایی که خونشون دوره چی؟ اینا که خیلیاشون ، با هزینه های تحصیل و کرایه و ... وضعشون به حد کافی بد است ، که برای خرید لایسنس نرم افزار دیگه چیزی ندارن
    Last edited by Iloveu-ALL; 04-09-2015 at 21:13.

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم که خیلی ذهنمو مشقول کرده
    میخوام نظر شما دوستان رو درموردش بدونم...
    اگه یه نرم افزار رو از اینترنت بخریم..(بازار منظرومه هرچند فرقی نمی کنه) بعد اونو رایگان دراختیار دیگرون قرار بدیم (مثلا توی وبلاگمون قرار بدیم به صورت رایگان)بعدش هرکی دان کنه یه مقدار پول واسمون بیاد...توی ترنبیت اپلود کردم هرکی دان کنه یه مقدار میاد... میخوام بدونم این مشکلی داره؟؟؟با این که قانون کپی رایت تو ایران رعایت نمیشه؟؟؟؟(لطفا با دلیل قانع کننده جواب بدید نظر شخصی تون رو م بگید)مممنون

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم که خیلی ذهنمو مشقول کرده
    میخوام نظر شما دوستان رو درموردش بدونم...
    اگه یه نرم افزار رو از اینترنت بخریم..(بازار منظرومه هرچند فرقی نمی کنه) بعد اونو رایگان دراختیار دیگرون قرار بدیم (مثلا توی وبلاگمون قرار بدیم به صورت رایگان)بعدش هرکی دان کنه یه مقدار پول واسمون بیاد...توی ترنبیت اپلود کردم هرکی دان کنه یه مقدار میاد... میخوام بدونم این مشکلی داره؟؟؟با این که قانون کپی رایت تو ایران رعایت نمیشه؟؟؟؟(لطفا با دلیل قانع کننده جواب بدید نظر شخصی تون رو م بگید)مممنون
    وقتی یک نرم افزار تحت کپی رایت هست و شما اون رو می خرید شما مالک اون نرم افزار نمیشید، بلکه حق استفاده از اون نرم افزار روی تعداد مشخصی کامپیوتر رو خواهد داشت. در لایسنس هایی که شما موقع استفاده می پذیرید (و هیچ کس هیچ وقت نمی خونه) این رو نوشته که حق توضیع دوباره نرم افزار وجود نداره.

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

وقتی یک نرم افزار تحت کپی رایت هست و شما اون رو می خرید شما مالک اون نرم افزار نمیشید، بلکه حق استفاده از اون نرم افزار روی تعداد مشخصی کامپیوتر رو خواهد داشت. در لایسنس هایی که شما موقع استفاده می پذیرید (و هیچ کس هیچ وقت نمی خونه) این رو نوشته که حق توضیع دوباره نرم افزار وجود نداره.
    ممنون از نظرتون حالا من اینو گزاشتم از نظر شرعی مشکل داره؟؟؟؟از چند نفر پرسیدم گفتن اصلا ربطی نداره همه چیز رو باهم قاطی نکن چون توی دین ما درمورد قانون کپی رایت بحث نشده...بازم میگی مشکلی هست؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از نظرتون حالا من اینو گزاشتم از نظر شرعی مشکل داره؟؟؟؟از چند نفر پرسیدم گفتن اصلا ربطی نداره همه چیز رو باهم قاطی نکن چون توی دین ما درمورد قانون کپی رایت بحث نشده...بازم میگی مشکلی هست؟؟
    عزیز شما اگر واقعن دنبال اصول اخلاقی هستین پس بهتره دنبال شرع و اینجور مسائل نباشین . چونکه خیلی از اصول اخلاقی در شرع مورد نظر تعریف نشده و وجود خارجی نداره .
    خودتون به عنوان یک انسان بالغ و عاقل برای خودتون و عملتون تصمیم بگیرید . نتیجه خیلی بهتری هم میده و نیازی نیست به علمـــااا و مرجع تقلید و این صحبت ها رجوع کنین .

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •