شات های جدید :
یه سوال :
اگه ازتون(وقتی Mira هستید) بخوان که علیه تیریون تو دادگاه شهادت بدید(تا به خاندانتون کمک کنن) ، این کارو میکنید ؟
شات های جدید :
یه سوال :
اگه ازتون(وقتی Mira هستید) بخوان که علیه تیریون تو دادگاه شهادت بدید(تا به خاندانتون کمک کنن) ، این کارو میکنید ؟
یعنی ممکنه دادگاه تیریون رو هم تو بازی ببینیم ؟
من اگه بدونم واقعا به خاندانم کمک میکنه این کار رو میکنم . گور بابای تیریون![]()
گفتن تا اول فصل 5 رو پوشش میده . شاید دوئل رو هم دیدیم : دی
منم احتمالا بهش خیانت کنم ، با قلبی پر از درد !
تریلر هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ عرضه هم مشخص شد ، 24 مارس مصادف با فردا : دی
کسی فکرشم نمیکرد که با این سرعت اپیزود 3 رو بسازن . GoT اولین بازیشونه که انقدر خوب رو زمان بندی موندن و تاخیر نداشتن .
پ.ن : نه به اون چندماهی که این سبک بازی چیزی نبود ، نه به این یه مدت ! فردا هم GoT میاد و هم Life is Strange . واقعا هم سخته که آدم انتخاب کنه کدومو اول بازی کنه !
تاپیک مهم نمیشه ؟ : دی
عالی بود قسمت سوم و به نظرم قوی ترین قسمت تا الآن . داستانا عالی ، کاراکترا عالی و انتخابا خیلی سخت . معمولا انتخابای بازی جوری بودن که میدونستی یه انتخاب خوب وجود داره با یه بد ، که خوبه بهت ضربه میزنه ولی این قسمت سر نصف مواقع واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم !
از نظر قشنگ بودن داستانا تو این قسمت به نظرم :
1 . Mira : هیجان و بدبختی از سر و روش میبارید !
محتوای مخفی: قسمت 3
2 . Gared : اینبار عالی بود کارشون سر داستان Wall و کلی بخشای قشنگ داشت .
3 . Ironrath (برای اسپویل نشدن قسمت دوم اسمشو نمیگم !) : اینم عالی بود .
4 . Asher : بازم تمرکز روش زیاد نبود . از قسمت قبلی بیشتر روش کار شد ، ولی خوب بازم کم بود .
انتخابای این قسمت فوق العاده سخت بود ولی بازی فوق العادست واقعا ادم از وقتی که می ذاره پشیمون نمی شه
من مواقعی که تصمیمای سخت باید بگیرم بازی رو پاز می کنم فکر می کنم کدوم تصمیمو بگیرم
محتوای مخفی: انتخاب ها
بهترین دیالوگ سه قسمت رو Royland گفت : Even broken , he's twice the man you are !
سر همون انتخاب جلوی گریف خیلی از این ناراحت شدم که با تصمیمم روی Royland رو زمین انداختم ! از همه افرادمون مرد تره !
امروز همراه TFTB وقت شد اینم بازی کردم . فقط عالی بود اپیزودش . عجب انتخابهایی . سر هر انتخاب دو ساعت میموندم
انتخاب هام لازم نیست بگم . چون دقیقا مثل Arrowtic انتخاب کردم . فقط :
محتوای مخفی: اپیزود 3
پریروز رسمی اعلام شد که TTG و مارول شروع به همکاری کردن و اولین بازیشون هم 2017 میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)