تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شات های جدید :

یه سوال :
    اگه ازتون(وقتی Mira هستید) بخوان که علیه تیریون تو دادگاه شهادت بدید(تا به خاندانتون کمک کنن) ، این کارو میکنید ؟

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی ممکنه دادگاه تیریون رو هم تو بازی ببینیم ؟
    من اگه بدونم واقعا به خاندانم کمک میکنه این کار رو میکنم . گور بابای تیریون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

گفتن تا اول فصل 5 رو پوشش میده . شاید دوئل رو هم دیدیم : دی
    منم احتمالا بهش خیانت کنم ، با قلبی پر از درد !

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تریلر هم اومد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاریخ عرضه هم مشخص شد ، 24 مارس مصادف با فردا : دی
    کسی فکرشم نمیکرد که با این سرعت اپیزود 3 رو بسازن . GoT اولین بازیشونه که انقدر خوب رو زمان بندی موندن و تاخیر نداشتن .

پ.ن : نه به اون چندماهی که این سبک بازی چیزی نبود ، نه به این یه مدت ! فردا هم GoT میاد و هم Life is Strange . واقعا هم سخته که آدم انتخاب کنه کدومو اول بازی کنه !

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تاپیک مهم نمیشه ؟ : دی
    عالی بود قسمت سوم و به نظرم قوی ترین قسمت تا الآن . داستانا عالی ، کاراکترا عالی و انتخابا خیلی سخت . معمولا انتخابای بازی جوری بودن که میدونستی یه انتخاب خوب وجود داره با یه بد ، که خوبه بهت ضربه میزنه ولی این قسمت سر نصف مواقع واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم !
    از نظر قشنگ بودن داستانا تو این قسمت به نظرم :
    1 . Mira : هیجان و بدبختی از سر و روش میبارید !
      محتوای مخفی: قسمت 3 
    مارجری بهم نشون داد که وفاداری بهش اشتباه محض بوده و باید بهش خیانت میکردم ! آخرشم اون نامه تیریون رو سوزوندم ، میخواستم نگهش دارم ، ولی به این Tom هیچ اعتماد ندارم ، گفتم شاید نسوزونمش بعدا به یکی بگه کار دستم بده .

2 . Gared : اینبار عالی بود کارشون سر داستان Wall و کلی بخشای قشنگ داشت .
    آخرش عالی بود ! مرتب به Britt میگفتم که نمیخوام بکشمت ولی مجبورم میکرد که زخمی ترش کنم . وقتی دیدم که مرگش حتمیه و نمیشه کاریش کرد ، از بالای دیوار پرتش کردم ! به شدت حس Sparta داد !(با وجود حرفایی که میزد میخواستم به قولم به جان عمل کنم ، واسه همین حتی بعد توهینش به پدر و خواهرم بازم گفتم I won't kill a brother ، چون میخواستم تو راه Craster's Keep بکشمش ، ولی خوب نشد)

3 . Ironrath (برای اسپویل نشدن قسمت دوم اسمشو نمیگم !) : اینم عالی بود .
    اون تیکه ی آخر مقابل گریف بی نظیر بود ، بار اول بلند شدم جلوش ، ولی وقتی خواهرمو تهدید کرد تسلیم شدم . اگه آدم مرتب مشت بخوره و وایسه ، گویا خیلی Epic میشه و گریف مثل بچه ها غر میزنه ! در حدی که افراد خودش ازش بدشون میاد . خیلی دوست داشتم این کارو کنم ، ولی به حرف Gwyn عمل کردم ، ترسیدم که اگه جلوش وایسم یا درجا یکیمونو بکشه ، یا در آینده بدبختمون کنه ! اینطوری فکر میکنه خیلی آدم بزرگیه و حماقتش بیشتر میشه ، بعدا میتونم حالشو بگیرم)

4 . Asher : بازم تمرکز روش زیاد نبود . از قسمت قبلی بیشتر روش کار شد ، ولی خوب بازم کم بود .
    مالکولم رو نجات دادم اونجا(فکر میکردم یکیشون میمیره ، گفتم یه عضو دیگه خانواده بمیره مادرشون دیگه دیوونه میشه ! اگه میدونستم به هر حال زنده میمونن بشکا رو نجات میدادم) .
    دنریس هم از همه کاراکترا به نظرم شبیه تر به بازیگر دراومده ! خوشم میاد اون شخصیت جوگیرشو تو همون یه دیالوگش خوب نشون دادن !

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انتخابای این قسمت فوق العاده سخت بود ولی بازی فوق العادست واقعا ادم از وقتی که می ذاره پشیمون نمی شه
    من مواقعی که تصمیمای سخت باید بگیرم بازی رو پاز می کنم فکر می کنم کدوم تصمیمو بگیرم
      محتوای مخفی: ‍انتخاب ها 
    من مالکوم رو نجات دادم چون گفتم به هرحال فامیله دیگه ادم خوبیم هستش
    تو قسمت وال با گارد اون یارو رو هی خواستم نزنمش ولی اصرار می کرد بعد دیدم دیگه درب و داغون شده خواستم از بالای دیوار پرتش کنم پایین پشیمون شدم کلا ولش کردم
    با میرا اونجایی که مارجری گفت دیگه با تیریون حرف نمی زنی گفتم باشه بعد روز عروسی رفتم پیش تیریون مارجری همخوشش نیومد و داره دنبال خدمتکار دیگه می گرده نامه رو هم نسوزوندم گفتم شاید بتونم یه معامله ای باهاش جوش بدم یکم پول واسه خانواده جور کنم
    این قسمت اخرو ولیحس می کنم تصمیم خوبی نگرفتم که کلا با گریف نساختم هر سه دفعه جو گرفتم پاشدم وایسادم ولی تو صحنه بعدش وقتی مادرش بهش گفت این ایستادگیت پیامدهایی خواهد داشت فهمیدم که تصمیم خوبی نگرفتم
    ------------------------------------------------
    نظرتون در مورد خائن چیه؟ به نظرتون کیه؟؟؟ من یکم به مادر رودریک مشکوکم چون ه خاطر ریون ممکنه هرکاری بکنه

10. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

انتخابای این قسمت فوق العاده سخت بود ولی بازی فوق العادست واقعا ادم از وقتی که می ذاره پشیمون نمی شه
    من مواقعی که تصمیمای سخت باید بگیرم بازی رو پاز می کنم فکر می کنم کدوم تصمیمو بگیرم
      محتوای مخفی: ‍انتخاب ها 
    من مالکوم رو نجات دادم چون گفتم به هرحال فامیله دیگه ادم خوبیم هستش
    تو قسمت وال با گارد اون یارو رو هی خواستم نزنمش ولی اصرار می کرد بعد دیدم دیگه درب و داغون شده خواستم از بالای دیوار پرتش کنم پایین پشیمون شدم کلا ولش کردم
    با میرا اونجایی که مارجری گفت دیگه با تیریون حرف نمی زنی گفتم باشه بعد روز عروسی رفتم پیش تیریون مارجری همخوشش نیومد و داره دنبال خدمتکار دیگه می گرده نامه رو هم نسوزوندم گفتم شاید بتونم یه معامله ای باهاش جوش بدم یکم پول واسه خانواده جور کنم
    این قسمت اخرو ولیحس می کنم تصمیم خوبی نگرفتم که کلا با گریف نساختم هر سه دفعه جو گرفتم پاشدم وایسادم ولی تو صحنه بعدش وقتی مادرش بهش گفت این ایستادگیت پیامدهایی خواهد داشت فهمیدم که تصمیم خوبی نگرفتم
    ------------------------------------------------
    نظرتون در مورد خائن چیه؟ به نظرتون کیه؟؟؟ من یکم به مادر رودریک مشکوکم چون ه خاطر ریون ممکنه هرکاری بکنه
    هر کدوم بدی خودشو داره . اگه مثل من رو زمین بمونید ، افرادت بدشون میاد و فقط مادر رودریک و دانکن خوشحال میشن اما نکته مثبتش اینه که وایتهیل اعظم جوگیر نمیشه حمله کنه ! حالت دوم که شما رفتی اما خیلی با اباهته ولی ممکنه بعدش یه حرکتی بزنه بدبخت شیم ! ولی در کل ایکاش ایستادگی میکردم ! رودریک من باهاش همیشه ایستادگی کرده بودم ، ولی بعد حرفای دختر وایتهیل ترسیدم ، این بارم وایستادم ولی به محض اینکه رفت سراغ تالیا گفتم باشه بلند نمیشم .
    درباره خائن من به مادره مشکوکم(بفراموش نشه که قسمت دوم درباره ریون به وایتهیل پیغام داده بود . از همون موقع مشکوک شدم) ، نفر دوم هم Maester میتونه باشه ، چون هم مسئول نامه فرستادنه و هم کلا کاراش خیلی عجیبن و کلا مشکوک میزنه !

بهترین دیالوگ سه قسمت رو Royland گفت : Even broken , he's twice the man you are !
    سر همون انتخاب جلوی گریف خیلی از این ناراحت شدم که با تصمیمم روی Royland رو زمین انداختم ! از همه افرادمون مرد تره !

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امروز همراه TFTB وقت شد اینم بازی کردم . فقط عالی بود اپیزودش . عجب انتخابهایی . سر هر انتخاب دو ساعت میموندم

انتخاب هام لازم نیست بگم . چون دقیقا مثل Arrowtic انتخاب کردم . فقط :

محتوای مخفی: اپیزود 3 

اون نامه رو سوزوندم نه به خاطر پسره بلکه گفتم دیگه از تیریون خبری نیست و اون نامه هم ارزشی نداره دیگه

به نظرتون خائن کی میتونه باشه . من که میگم دانکن قطعا نیست . چون اگه بود که Gwyn در مورد North Grove هم میگفت .
    رویلند هم فکر نکنم باشه . چون اون اخر واسه امتحان کردنش گفتم به گریف حمله کنه که اونم حمله کرد . هر چند موفق نشد ولی هر چی هست وفاداره به نظرم .
    من میگم ممکنه Maester باشه . از همون اول خیلی بهش اعتماد نداشتم .
    ممکن هم هست بخوان به خاطر شبیه کردن داستان بازی با سریال مادره رو به خاطر بچه هاش خائن نشون بدن . همون کاری که کیتلین کرد و جیمی رو فراری داد . و اینکه تنها کسی که این انتخاب رو داشتی که بهش در مورد خائن بگی یا نگی همین مادرش بود . کاش بهش نمیگفتم قضیه رو .

اون بریت رو هم کاش هلش میدادم از رو دیوار . اگه میدونستم ولش کنم میمیره حتما پرتش میکردم پایین . توی قسمت بعد نشون داد که احتمالا گناهکار شناخته میشی و باید فرار کنی . هر چند فکر کنم در هر صورت این اتفاق میفتاد .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

پریروز رسمی اعلام شد که TTG و مارول شروع به همکاری کردن و اولین بازیشون هم 2017 میاد .

16. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: spoiler 
    خصوصیت بازیهای telltale اینه که هر انتخابی بکنید تاثیر چندانی در روند بازی نداره و صرفا فقط چند خط از مکالمات عوض میشن، تجربه ای که من از 3 بازی این شرکت کسب کردم باعث شده که الان در game of thrones انتخاب ها رو بدون استرس و صرفا بر اساس شخصیت خودم بگیرم و جالبه که بعداً وقتی انتخابهای دیگران رو میخوندم میدیدم که نتیجه یکسان می شد. پیشنهاد من به همه اینه که کلا برای دیالوگ ها و حتی انتخاب های سخت اون چیزی رو که دلشون بهشون میگه انجام بدن تا حداقل از لحاظ وجدانی راحت باشند

18. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •