تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 120

نام تاپيک: هلند - آرژانتین | مرحله نیمه نهایی | پنجشنبه 00:30 بامداد

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه نکته لازم دونستم بگم اینکه یکی از دوستان که دقیق اسمشو یادم نیست و از طرفداران آلمان بود اومد گفت از دید طرفدارن رقیب ، همیشه حریفان آلمان یا تو روز خوبشون نیستن یا بدشانسن یا آلمان خوش شانسه یا داوری با آلمانه و . . .
    الان من فقط یک گوشه از حس ایشون رو درک کردم! اومدن پست گذاشتن داوری به نفع آرژانتین بود!! انگار مثلأ پنالتی نگرفتن برای هلند! یعنی تو هیچ بازی پیش نمیاد یه اوت اینور اونور بشه؟ یه خطای وسط زمین گرفته نشه؟
    داوری به نفع آرژانتین بود؟؟؟ یا مثلأ گفتن هلند بدشانس بود!!! آره 4 تا توپی که هلند زد به تیرک واقعأ بدشانسی بود!! فکر کنم بعضیا از پشت تلویزیون داشتن بازیو نگاه میکردن اگه اون دو تا توپ دقیقه های آخر وقت اضافه دوم گل شده بود که اصلأ کار به پنالتی نمیکشید!
    ضمن اینکه واقعأ متأسفم که بازیکنی مثل پالاسیو باید تو جام جهانی باشه و بازیکنانی مثل ابراهیمویچ و خیلی های دیگه از خونه بازیارو نگاه کنن

2. 4 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

4. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازیه آرژانتین شاید خیلی زیبا نباشه اما اگه با دید فوتبالی بهش نگاه کنید میبینید هیچ تیمی جلوش نمیتونه عرض اندام کنه !! شما نگاه کنید هر تیمی میاد جلوی آرژانتین اصلا قفل قفل میشه ! بلژیک خیلی خیلی آماده که توی هر بازی بالای 10 تا موقعیت گل داشت توی بازی با آرژانتین حتی 2 تا موقعیت درست حسابی نتونست خلق کنه , هلندی که اینقدر ساده اومد بالا و درسته جلوی کاستاریکا هم رفت پنالتی اما اونهمه تیرک زد و موقعیت داشت ! به اسپانیا 5 تا زد و کلا تکنیک خوب و روونی رو ارائه میداد که همه ی اهالی فوتبال رو مجذوب خودش کرد , اما دیدیم که اومد جلوی آرژانتین و دریغ از یه همکاری ساده و یک موقعیت گل مسلم !
    خب میشه یک لیستی بزای از حریفان قدری که نتونستن جلو آرژانتین بازی خودشون رو ارائه بدن؟
    به اسم ها نگاه کنی مسیر خنده داری برای رسیدن به فینال توسط این تیم قدرتمند و تاکتیکی که حتی جلوی ایران هم با یک گل پیروز شد رو میبینی. فقط یک حریف بزرگ داشت و اونم هلند بود.
    البته طرفدارا آلمان پیش بینی میکننامنتهی من دارم منطقیشو میگم
    کلا همه حرفات بر اساس منطق هست.
    راستی بعد بازی آلمان برزیل هم منتظر آمار هات بودیم که از تعداد شوت های بیشتر برزیل نتیجه بگیری که آلمان لوله بوده و شانسی برده ولی نمی دونم چرا تو برد قاطع دیشب نبودی و ما رو از منطق فخیمت بهرمند نکردی
    واقعا این منطقت من یکی رو درگیر خودش کرده

6. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

واقعا حیف شد

انشالله آلمان بازی رو به سبک هیتلری ببره

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!

چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !

وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند

شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !

و اما بلژیک ..

من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش

تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق

می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام

برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خرده و راحت پیروز شده !!!!!!!!

و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث

میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند !

9. 15 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

انصافا آرژانتین در حد آلمان و این فینال نیست.......

غیر این هلند تاحالا محک جدی نخورده...تازه جلو همین هلند هم زایید تا ببره....

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!

چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !

وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند

شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !

و اما بلژیک ..

من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش

تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق

می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام

برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خرده و راحت پیروز شده !!!!!!!!

و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث

حرف این مارو زدی! دمت گرم.

متاسفانه بعضی دوستان هر جا به ضررشون باشه میگن روز ما نبود و هر جا به نفعشون باشه میگن پیروزی حق ما بود، فکر کنم آرژانتین قهرمان هم بشه میگن شانسی قهرمان شد، آخه عزیز من مگه جام جهانی یه تورنمنت الکیه که هر تیمی شانس داشته باشه قهرمان شه.

اینم اضافه کنم رفتن به فینال و قهرمان شدنه که تو تاریخ میمونه حالا یا با شانس یا با اشتباهات داوری ، بسه دیگه تو رو خدا این همه شانسی شانسی ...

12. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ن نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!

و اما بلژیک ..

برزیل هم با بریل جام کنفدراسیون ها خیلی فرق داشت...... بلژیک هم مطابق انتظار ظاهر نشد!
    کلا آرژانتین با احترام به هواداراش تیمی نبود که بخواد یه فینال رو با آلمان برگذار کنه. اما همیشه فینالیست ها برترین ها نیستند......شایدم قهرمان برترین تیم نباشه!

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

انصافا آرژانتین در حد آلمان و این فینال نیست.......

غیر این هلند تاحالا محک جدی نخورده...تازه جلو همین هلند هم زایید تا ببره....
    آره آرژانتین در حد فینال نیست! از نظر شماها که میگین آرژانتین در حد فینال نیست خیلی دوست دارم بدونم چه تیمی در حد فیناله؟
    اسپانیا ؟ ایتالیا ؟ انگلیس؟ فرانسه؟ الجزایر؟ کاستاریکا؟ یا هلندی که تو 120 دقیقه یه موقعیت درست درمون نداشت؟
    یه پیشنهاد دارم! حالا که آرژانتین در حد فینال نیست میخواید آلمان دو دسته بشن خودشون فینال رو بازی کنن! ها؟ چطوره؟

15. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برزیل هم با بریل جام کنفدراسیون ها خیلی فرق داشت...... بلژیک هم مطابق انتظار ظاهر نشد!
    کلا آرژانتین با احترام به هواداراش تیمی نبود که بخواد یه فینال رو با آلمان برگذار کنه. اما همیشه فینالیست ها برترین ها نیستند......شایدم قهرمان برترین تیم نباشه!

بلژیک با تیمی که در مقدماتی داشت زیاد فرق نداشت !

شما بازی های بلزیک رو کامل دیدید در این جام ؟ بازی با الجزایر شاید هم انتظار داشتند بلزیک 4 تا گل بزنه اما 2-1 پیروز شد و شما بعد ها دیدی همین الجزایر چه تیمی بود و چقدر آلمان رو به چالش کشید ! در بازی با کره

تا قبل از ده نفره شدن بلزیک بهتر بازی می کرد اما بعد از 10 نفره شدن کره عالی بود و حقش بود مساوی بگیره ! در بازی با آمریکا هم بی نظیر بود بلژیک

مثل همان بازی های مقدماتی جام جهانی اما در مقابل آرژانتین

فاجعه بود که این بر می گرده به قدرت آرژانتین !

در مورد مطلب دومی کر فرمودید زیاد موافق شما نیستم ! دلیل شما برای اینکه آرژانتین لایق فینال نبوده چی هست ؟ یعنی شما می فرمایید برزیل و یا هلند لایق تر بودند ؟! همین هلند که تیم خوبی بود

در بازیش با آرژانتین در یک سطح بودند و نمیشه زیاد گفت آرژانتین شایستگی نداشه! به نظر من شاید شاید فرانسه تنها تیمی باشه که شما بتونی این اعتبار بهش بدی چون تیم خیلی خوبی داشت !

17. 7 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •