تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 113

نام تاپيک: چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

دیروز یه مطلبی نوشتم توی انجمن " آداب معاشرت "
    اولین بار بود اونجا مطلب می نوشتم . . . .
    یه سوالی پرسیده بودند منم نظرمو نوشتم . چند دقیقه بعد این پیغام رو دریافت کردم :

از آدمی که اصلا نمیشناسم .
    شما جای من بودید ، چیکار می کردید ؟
    با تشکر . . . .
    اگه من بودم اول باهاش صحبت میکردم و اگه مطمئن میشدم واقعا هدفش تمسخر بوده ، عکس رو بدون ویرایش اینجا میذاشتم که بقیه هم بشناسن ( البته من یکم میشناسمش و فکر میکنم هدفشون شوخی بوده ). ولی از مدیرای انجمن میخواستم بهش اخطار بدن.
    کسی در اولین مکالمه اینقدر جدی شوخی نمیکنه !

2. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیروز یه مطلبی نوشتم توی انجمن " آداب معاشرت "
    اولین بار بود اونجا مطلب می نوشتم . . . .
    یه سوالی پرسیده بودند منم نظرمو نوشتم . چند دقیقه بعد این پیغام رو دریافت کردم :

از آدمی که اصلا نمیشناسم .
    شما جای من بودید ، چیکار می کردید ؟
    با تشکر . . . .
    در پیام خصوصی گزینه ای برای ارسال "گزارش تخلف" وجود داره از اون استفاده کنید، وقتی فکر میکنید پیامی توهین آمیز دریافت کردید اونرو بزنید متن پیام ارسال میشه و مورد رسیدگی واقع میشه، بسته به نیاز، کاربر یا تذکر میگیره یا از انجمن محروم میشه. و فقط در این حد وگرنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(عکس رو از پستتون ادیت کردم، قرار ما این بود که:

توجه :

کنایه زدن به اشخاص حقیقی و حقوقی کشوری و یا کاربران این سایت به هیچ وجه مد نظر این تاپیک نمیباشد.

فقط مواردی کلی مطرح شود بدون نام بردن مستقیم یا غیرمستقیم از فردی.
    نه این تاپیک و نه هیچکدوم از تاپیکهای بررسی دنیای مجازی انجمن علوم انسانی جای اعلام مستقیم مشکلات کاربران با هم نیست.)

4. 13 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یک عده ای در شهر اصفهان، با هر دلیلی راه افتادن به روی دخترای مردم اسید پاشیدن !!!

الان چند روزه بسیاری از پسرهای اصفهان با موتور میرن طرف دخترا، یک بطری آب رو میگیرن طرف دخترا تا اونا فکر کنن اسیده و وحشت کنن و بعد پسرا هرهر بخندن!!!

دخترانی که در این مملکت با انواع و اقسام محدودیت ها و توهین ها و تحقیرها زندگی میکنن، پس از رخ دادن چنین اتفاقات سیاهی، این اتفاقات رو به شوخی و تمسخر بگیریم و باهاش بخندیم واقعا نوبره !!

یکی از نشانه های بیشعوری بدون درمان، مسخره کردن و شوخی کردن با لکه های ننگین ناهنجاری های اجتماعی است.

متاسفانه لغت بیشعورهای خود بامزه پندار رو باید به خیلی ها نسبت بدم.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک عده ای در شهر اصفهان، با هر دلیلی راه افتادن به روی دخترای مردم اسید پاشیدن !!!

الان چند روزه بسیاری از پسرهای اصفهان با موتور میرن طرف دخترا، یک بطری آب رو میگیرن طرف دخترا تا اونا فکر کنن اسیده و وحشت کنن و بعد پسرا هرهر بخندن!!!

متاسفانه لغت بیشعورهای خود بامزه پندار رو باید به خیلی ها نسبت بدم.
    امروز خودم یک موردش رو شاهد بودم متاسفانه . . . .
    البته به نظر من عجیب نیست !
    آدم هایی هستند که میرن توی پیج بازیکن محبوب خودشون ، بعد به گندش می کشن . . .
    آدم هایی که واسه ایل و تبار همدیگه جوک درست می کنند . . .
    آدمایی که توی سه سوت تیم ملی کشورشون رو ضایع می کنند . . . .
    اینها به همه چیز میخندند و هیچ حد و مرزی واسه لودگی قائل نیستند . تعدادشون هم متاسفانه خیلی خیلی زیاده . . . .
    Last edited by PLAΨMID; 22-10-2014 at 20:17.

7. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نپندارید که این رفتار های اسید پاشی از آسمون باریدن و یا بهمون تحمیل شده آب پاش بشیم ... خودمونیم آقا ... خودمونیم .
    این رفتار ها میوه ی جامعه ی ما هستن ، میوه ای که تخمش با دروغ و اختلاص و تقلب و زور کاشته شده و با سکوت آبیاری میشه نتیجه اش میشه همینی که میبینید ، تک تک جزئیاتی که در این رفتار ها مشاهده میکنید قابل پیشبینی بودند و پیشبینی شده بودند .

محتوای مخفی: حیف 
    داعش ادعای حمله به ایران را نموده است. اگر این امر محقق گردد و داعش پس از کشتار فراوان ایران را تسخیر نماید، در سالیان اتی ما ایرانیان فرقه
    ای نو از اسلام داعشی به وجود خواهیم آورد. از فرماندهان خونخوار داعش قهرمانان ملی مذهبی خواهیم ساخت. هر داعشی که بمیرد و کشته شود او را در قبری زرین نهاده و پرستش خواهیم نمود. هر سال برای کشتگان داعش عزاداری مفصلی برگزار خواهیم کرد. احیانا اسامی کودکان ما نیز داعشی خواهد بود: غلام داعش، کلب الداعش، داعش السادات، و.... کسانی که در اثر تجاوز داعشیان به زنان ایرانی متولد میگردند لقب آقا و سرور( سید) خواهند گرفت. بسیاری از ایرانیان پیدا خواهند شد که در وصف داعش شعر بگویند و آنان را ثنا گویند. و در نهایت یکی از داعشیان غیب شده و به ته چاهی فرو میرود و ما ایرانیان قرنها به انتظار ظهور وی خواهیم نشست

Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 22-10-2014 at 22:14.

9. 9 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

جای تاسف داره . توی کمتر کشوری این موارد مشاهده میشه . از افغانستان هم عقب تریم .
    که چی بشه ؟ یه عده عقده ای توی جامعه واسه خودشون تفریح درست کردن... تاسف میخورم ، دل خانواده های قربانی خون شده ،
    خیلی از این موارد مشاهده شده و به نظرم همه شون بر میگرده به خانواده و تربیت نادرست ، متاسفانه پدر مادر ها هیچ توجهی به تربیت فرزندان نمیکنن .

پدری که بچه اش توی مدرسه کتک کاری راه میندازه به خودش افتخار میکنه ، و رفتارهای زشت فرزندش رو نشانه ی مردانگی اون میدونه . کاش پدر مادر ها برای یک بار هم که شده برای فرزند دلبندشون وقت بذارن .
    یه زمانی توی کشور ژاپن تف کردن جریمه نقدی داشت ، و ما هم به جای یاد گیری ، فرهنگ شون رو به باد تمسخر گرفتیم

11. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه عزیز به تربیت مرتبط نیست . اصل قضیه اونجاست که برای مبارزه با بدحجابی به صورت علنی فتوا داده میشه که باید در این مبارزه خون ریخته بشه !
    مبارزان جان در کف هم که همیشه هی و حاضر برای این وحشی گری ها .

این وسط هم زنان و دختران هستن که بیخود و بی جهت قربانی تفکرات سادیسمی یک سری افراد میشن .

13. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز به تربیت مرتبط نیست . اصل قضیه اونجاست که برای مبارزه با بدحجابی به صورت علنی فتوا داده میشه که باید در این مبارزه خون ریخته بشه !

این وسط هم زنان و دختران هستن که بیخود و بی جهت قربانی تفکرات سادیسمی یک سری افراد میشن .
    سلام من نمی دونم در مورد این قضیه اسید پاشی چه کسی مقصر هست اما می گفتن یه سری بسیجی بودن و ... کلا شایعه پراکنی زیاد شده این روزا...
    میشه منبع خبر این پستتون رو هم بگزارید یا پخ کنید
    ممنون

15. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

علت این اسید پاشی بی حجابی نبوده، همونطور که پلیس اصفهان خودش توضیح داده. اتفاقا من هم ساکن اصفهان هستم و شهر شاهین شهر.
    همین دیشب یه نفر رو تو شهر ما اسید پاشیدن و دیگه علتش رو نمیدونم چی بوده.

عده ای معتقدن داعشه که میخواد امنیت ایران رو از بین ببره. عده ای میگن بسیجی هستند و عده ای هم معتقدند که افرادی روانی و البته بی شعور و بی دل این کار رو انجام میدن.
    اگه این کار هدف خاصی داشته باشه، به طور حتم اون هدف بزرگ مبارزه ی خونین با بیحجابی نیست و هدف های بزرگتری در راستای اون دنبال میشن که متاسفانه قربانی ها هم زنان و دختران جوان یعنی آسیب پذیرترین قشر جامعه است.
    اگه قرار باشه هدف خاصی در این کار دنبال بشه، بهترین راه همین اسید پاشی اون هم روی دختران زیبا و جوان هستش که طراح این اعمال هم
    به خوبی این رو فهمیده.

17. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

عده ای معتقدن داعشه که میخواد امنیت ایران رو از بین ببره. عده ای میگن بسیجی هستند و عده ای هم معتقدند که افرادی روانی و البته بی شعور و بی دل این کار رو انجام میدن.
    اگه این کار هدف خاصی داشته باشه، به طور حتم اون هدف بزرگ مبارزه ی خونین با بیحجابی نیست و هدف های بزرگتری در راستای اون دنبال میشن که متاسفانه قربانی ها هم زنان و دختران جوان یعنی آسیب پذیرترین قشر جامعه است.
    اگه قرار باشه هدف خاصی در این کار دنبال بشه، بهترین راه همین اسید پاشی اون هم روی دختران زیبا و جوان هستش که طراح این اعمال هم
    به خوبی این رو فهمیده.
    بیشعوری همانند یک ویروس پخش و در صورت نبود امکانات پیشگیری و قرنطینه به سرعت فراگیر میشود.

آن چیزی که ما امروز باید نگرانش باشیم، آن نیست که چه کسی ویروس اول را پخش کرد !! (داعش و بسیح و منافق و... هیچ فرقی با هم ندارن)
    آن است که چرا چنین رفتارهای در جامعه ما از سوی مردم عادی هم دنبال میشه و براشون جذابه.

چرا جامعه ما با اشتیاق فیلم های سر بریدن انسان هارو دانلود و پخش میکنن؟
    چرا جامعه ما با اشتیاق فیلم تجاوز به دختران و فیلم خصوصی مردم رو پخش و از تماشای اون لذت میبرن؟
    چرا جامعه ما روی دخترها آب میریزه تا از وحشت اسید به خودشون بپیچن؟

تهدید برای ایران نه داعش است، نه افراطیون، نه دشمن های خارجی.
    بزرگترین تهدید برای این کشور مردم بی شعور و البته غیور ایران اسلامی هستند !!

19. 10 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •