تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوست عزیز اگر من 1000 خط جواب بنویسم مگر کسی مثل ایشون قانع میشه؟
    منم میخوام دقیقا" مثل خودشون بهشون جواب بدم! صریح و کوتاه!

با این طرز فکر گویا شما محفل خانواده را با زندان اشتباه گرفتید!

لطف کنید بدی هاشون رو شما بگید.

گاهی باید فقط لبخند بزنی و رد شوی، بگذار فکر کنند نفهمیدی.

سامویل بکت.

بحث کردن با شما منو از راه خودم باز میداره، وقتی گوشی برای شنیدن نیست، چرا حنجره پاره کنم، یکی میاد میگه برای نظرات شخصیت منبع بیار و بعد میگه بچه بره مدرسه محبتش کم نمیشه، چی بگم آخه بچه ۲ ساله که نیاز به تربیت مادر داره میره مدرسه، منظور من که نوجوانان نیست، همونایی که میرن مردسه اگه تربیت خپبی نداشته باشن، دفتر انضباطی میخپادشون. پس اینقدر با عوض کردن بحث وقت من و خودتون رو تلف نکنید.

امروزه که وظیفه زن و مرد یکی شده و فرقی بین زن و مرد نیست، تنها باید سکوت کرد . کرچه به خاطر اوضاع بد اقتصادی این مملکته که زن و مرد کار میکنن اما من دارم کلی صحبت میکنم هیچ کاری هم به حرفای مهندس مسعود و هیچکی ندارم.

2. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

گاهی باید فقط لبخند بزنی و رد شوی، بگذار فکر کنند نفهمیدی.

سامویل بکت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

گرامی این ادعاهایی که مطرح میکنید رو باز اگر ما منبع و مرجع بخوایم محکوم به احمقیت میشیم بله؟
    کجا امار داده فرزندان زنان شاغل درصد بیشتری معتاد بزهکار و ... هستن در مقابل زنان خانه دار؟
    کجا گفته شده برو سر کار بچتو بسپر به خاله و عمه؟
    کجا گفته برو سر کار به بچت دیگه محبت نکن؟
    متاسفانه تمام ادعاها و حرفاتون اشتباه عمدی شماست نه واقعیت

اگر امار گرفته بشه بدون شک امار نشون خواهد داد فرزندان زنان و مردان بیسواد و خانه دار بطور حتم بسیار بسیار بسیار بیشتر از زنان تحصیل کرده و شاغل هست

اصول اجتماعی و تربیتی مدرن نمیگه برو سرکار بچتو بسپر به عمه و خاله بلکه میگه اون زمان بچه باید در حال اموزش و تعلیم علم و دانش و هنر باشه

زمانی که مادر سرکار هست مساوی هست با زمانی که پدر هم نیست و مساوی هست با زمانی که بچه مدرسه هم میره
    پس با این حرف شما بچه مدرسه هم نباید بره چون از محبت مادر جدا میشه بله؟ پدر هم نباید سرکار بره چون از محبت پدر هم بی نصیب میشه

چون زن هم مثل مرد انسان هست نه یک مرغ یا گوسفند یا یخچال که هیچ نقشی در اجمتاع نتونه بازی کنه
    چون وضعیت معیشتی جامعه با فقط کار کردن مرد اجازه تعمین یک خانواده رو نمیده
    چون وقتی زن کار نکنه مرد مجبوره 4شیفت کار کنه و حالا این میشه که کلا نقش پدر در خانواده فقط تبدیل به نان و گوشت میشه نه نقش پدری
    چون زن هم حق داره برای زندگی و سرنوشت خودش مثل مرد تصمیم بگیره چون بر خلاف عقیده شما زن هم انسان هست و دارای درک و شعور
    و ...

با سر کار رفتن 8ساعته زن و 8ساعته مرد و همینطور مدرسه رفتن 8ساعته بچه نه محبت از بین میره و نه نقش تربیتی مادر و پدر
    بلکه وقتی سواد و علم و اطلاعات کافی برای تربیت و تعلیم بچه نباشه حتی حضور 24ساعتی مادر و پدر بی ارزش هست
    این بار رو موافق نظر جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم.

اگه پاسخی نداری، چرا پست میدی؟
    غربی ها کامپیوتر و اینترنت رو به وجود آوردن کسی منکرش نیست، ولی کاش اینقدر که خوبی هاشون رو میبینید، بدی ها رو هم میدیدید.
    چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟ احتمالا الان یکی میاد میگه استفاده ابزاری از زن... باید بگم انجام دادن وظیفه هیچوقت استفاده ابزاری نیست. پس مرد هم که وظیفه داره کار کنه بهش بگیم استفاده ابزاری از مرد درسته؟
    اصلا چرا باید فرزند دوست رو ترجیح بده بر خانواده، چرا باید معتاد بشه؟ معلومه وقتی مادر از شش صبح تا دوازده شب میره سر کار و فرزند رو به خاله یا هرکسی دیگه هم میسپاره این اتفقات عادیه.
    فرزند بیش از مراقبت نیاز به محبت داره، و خاله یا هرکس دیگه هیچوقت اون محبت مادری رو به فرزند نمیرسونن.
    اما متاسفانه با یکسری حرف هایی که به پشیزی نمیازره خودتونو گول میزنید با یه سری جمله های خنده دار:

زن باید استقلال داشته باشه، زن نباید تابع شوهر باشه و ...
    زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.

علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
    می دونی کجای حرفاتون ایراد داره؟؟اینکه صحبت از کلمه تابع بودن میشه.زن و مرد نسبت به هم احساس مسولیت دارند.اما زمانی که صحبت از تابع میشه یک چیزی شبیه حکومت نظامی میشه.یکی باید دستور بده و بقیه باید اطاعت کنند.!!!!!!.این تفکر شما از اونجا ناشی میشه که چون هزار سال پیش وضعیت سواد و اگاهی مثل الان نبود.و ببخشید وقتی غذا می خوردند امکان داشت اشغال بینی خودشون هم بخورند.بنابراین در جامعه دو هزارسال پیش مردها که سواد درست و حسابی نداشتند و شغل مردها هم یا جنگ بود و یا کارهای سنگین کشاورزی با اون امکانات کم.که حتی زن ها مواقعی برای رسیدگی به مجروحان جنگ و یا در برخی کارهای سبک کشاورزی (که توان اون رو داشتند)فعالیت می کردند.ولی روی هم رفته زن ها فقط تو خونه می موندند.(چون چاره ای نداشتند و این در خانه ماندن صرفا به دلیل تربیت بچه نبود بلکه سطح شغلی اون زمان پایین بود).اما الان اوضاع فرق می کنه.با به وجود اومدن شغل های مختلف خانم ها می تونند در خیلی از شغل ها فعالیت کنند.شما به من بگو ایا زمانی که کودک می خواد بخشی از روز رو در مدرسه باشه ایا نمیتونه بره کار کنه؟؟؟؟!!!!.هر چند که به خاطر وضعیت نابسامان اقتصادی جامعه زن مجبور میشه تمام روز رو کار کنه تا زندگی کم و بیش در جریان باشه.
    زن باید استقلال داشته باشه، زن نباید تابع شوهر باشه و ...
    زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.
    شما یک جوری میگی اینجوری که انگار زن می خواد کار ناجور و زشتی رو بکنه!!!!!!!کسی نگفت که زن شبانه روز دنبال رفیق بازی باشه اما صفاسیتی حق زن هستش.
    علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
    چی بگم والا.شبیه این سوال رو اون دوست عزیز هم کردند.و من نظرم رو دادم.
    زنی که دوست داره کار کنه چرا ازدواج میکنه؟ اگه دوست داره استقلال داشته باشه و از شوهر تبعیت نکنه چرا قبول میکنه زندگی مشترک داشته باشه، وقتی وارد زندگی مشترک میشی دیگه تنها خواسته های تو نیست، باید برای شریکت هم ارزش قایل بشه، فقط خودت نیستی یه خانواده در میونه.
    موضوع اینه که شما نیازهای زن رو فقط گفتن دوست دارم از زبان شوهر و پول هرشبی دادن شوهر می دونی!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

نمیخوام بحث رو دینی کنم، اما در جواب به اتقیا ی عزیز که به ما میگن به اصتلاح دیندار.

سوره ی نسا آیه ی ۳۴ : زنان صالح متواضع اند.

منظور این آیه تواضع در برابر شوهره، نیست؟

احزاب آیه ۳۳ خطاب به زنان پیامبر: در خانه های خود بمانید.

منظور خانه داری نیست؟

خواهش میکنم این پست حذف نشه.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نمیخوام بحث رو دینی کنم، اما در جواب به اتقیا ی عزیز که به ما میگن به اصتلاح دیندار.

منظور خانه داری نیست؟
    اگر خلاف قوانین نیست کاش کل ایه رو قرار میدادید برای هدایت گمراهان!!!

مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و همبه واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ ( حقوق آنها ) باشند از آن رو که خدا هم ( حقوق زنان را ) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان ( در حقوق همسری ) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و ( اگر مطیع نشدند ) از خوابگاه آنان دوری گزینید و ( اگر باز مطیع نشدند ) آنان را به زدن تنبیه کنید ، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید ، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.
    نسأ،34 . الهی قمشه‌ای

واقعا درس زندگی درش نهفته است!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اگر خلاف قوانین نیست کاش کل ایه رو قرار میدادید برای هدایت گمراهان!!!
    مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و همبه واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ ( حقوق آنها ) باشند از آن رو که خدا هم ( حقوق زنان را ) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان ( در حقوق همسری ) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و ( اگر مطیع نشدند ) از خوابگاه آنان دوری گزینید و ( اگر باز مطیع نشدند ) آنان را به زدن تنبیه کنید ، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید ، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.
    نسأ،34 . الهی قمشه‌ای

واقعا درس زندگی درش نهفته است!!!
    ممنون که کل آیه رو گفتید ولی کاش کاملتر میگفتید:

چرا برخی بر برخی دیگر برتری دارند؟ طبق این آیه مردان به دلیل اینکه از اموالشان برای زنان خرج میکنند بر زنان برتری دارند و این برتری بیهوده نیست، زنی که در حقوق همسری نافرمانی میکنه، خدا از همون اول نگفته بزنش، اول موغظه و بعد دوری از خوابگاه که اکثریان زنها در دوره ی ۱ و ۲ حقوق همسری رو ادا میکنند اما در مرحله ی سوم گفته به حکم شرع آنها را بزنید.

حال شما جای اون مرد باشی چه کار میکنی؟ اگه زن حقوق همسریش رو به تو عطا نکنه اصلا برات ارزش قایل نباشه، لطفا صادقانه بگید اون لحظه چه کار میکنید؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شخصا از کلیه دوستان تقاضا میکنم کلا پست های ایشون رو ندید فرض کنید! به نظر میرسه عمدا درصدد هستند تا با بیان اعتقادات فراتر از افراطی دست مایه تمسخر رو ایجاد کنند!
    حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر درصد قابل توجهی از ایرانی ها هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

حال شما جای اون مرد باشی چه کار میکنی؟ اگه زن حقوق همسریش رو به تو عطا نکنه اصلا برات ارزش قایل نباشه، لطفا صادقانه بگید اون لحظه چه کار میکنید؟
    چرا بحث رو به ناکجا اباد می برید؟؟؟تو اینجا گفته اگه زن بره کار کنه برای شوهرش ارزش قایل نیست؟

بحث سر کار کردن و نکردن زن بود........شما هم یه چیزی گفتی ولی حالا که نمیتونید حرفتون رو با دلیل شرح بدین(که چرا زن باید بشیته خونه و نمیتونه در حد معقولی کار کنه)از قران آیه میارید؟؟؟؟

اگه قرار صبح تا شب از قرآن آیه بیارین دیگه چرا با هم بحث می کنیم؟؟؟این بخش انجمن رو از قسمت علوم انسانی تغییر بدین به قسمت دستورات قرانی

حالا خوبه سر در انجمن زده بحث مذهبی ممنوع

.
    Last edited by halflife g; 07-06-2014 at 13:18.

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر میلیونها ایرانی هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

چرا بحث رو به ناکجا اباد می برید؟؟؟تو اینجا گفته اگه زن بره کار کنه برای شوهرش ارزش قایل نیست؟

بحث سر کار کردن و نکردن زن بود........شما هم یه چیزی گفتی ولی حالا که نمیتونید حرفتون رو با دلیل شرح بدین(که چرا زن باید بشیته خونه و نمیتونه در حد معقولی کار کنه)از قران آیه میارید؟؟؟؟

اگه قرار صبح تا شب از قرآن آیه بیارین دیگه چرا با هم بحث می کنیم؟؟؟این بخش انجمن رو از قسمت علوم انسانی تغییر بدین به قسمت دستورات قرانی

.

وظیفه زن تربیت فرزند و خانه داری و وظیفه ی مرد کارکردن حالا شما هر جور میخ‌ای فکر کن، اگر قرار بر ظلمی باشه این به مرده نه زن.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

منظور خانه داری نیست؟

اول اینکه خطاب من از به اصطلاح دین دار شما نبودی جناب مهندس مسعود بود دقت کنی من از پست ایشون نقل قول گرفتم و کل صحبتم با ایشون بود حالا شما خودتون رو با ایشون جمع میبندید به من ارتباطی نداره!

بعد هم شما چطور آیه تفسیر میکنید؟ والا هر روحانی هم به خودش اجازه تفسیر آیه و حدیث نمیده کلی کتاب و درس و بحث و ...بعد میان قرآن تفسیر میکنن!
    اگر قرار باشه اینقدر سطحی نگر باشیم و هرکسی بنابر سلیقه شخصی ایات قران رو تفسیر کنه که واویلاست!
    اون ایه گفته متواضع ، متواضع یعنی اطاعت از همسر؟ اونم فقط این مدلی که از خونه بیرون نره؟

من واقعا حرفی برای گفتن ندارم سکوت رو ترجیح میدم

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر درصد قابل توجهی از ایرانی ها هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

.
    اخه دوست گرامی و عزیز من بعید میدونم همه فکرشون اینقدر سطح پایین باشه که بگن زن سواد فقط ابتدایی داشته باشه!
    اینا میخوان دین رو مسخره کنن
    یک جو مسخره ای راه افتاده یا از اینور بوم دارن میفتن یا اونور بوم!
    ببینید ایات قرآن با ادبیات خاص اونوقت بیان شده! و تفسیر و برداشت از آیاتش بهمین راحتی کار درستی نیست
    اقایونی که ادعای دین و دینداری دارند اگر حرف من اشتباست چرا هرکسی نمیتونه یک کتاب از تفسیر قران بنویسه؟
    بله واقعا یکی بیاد این پست ها رو حذف کنه واقعا از حد گذروندن دیگه

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •