سلام
از گوشه پایینی سمت چپ از جایی که تصویر شروع میشه نه قاب تا گوشه بالایی سمت راست تا اونجایی که تصویر هستش نه خود قاب
سلام
از گوشه پایینی سمت چپ از جایی که تصویر شروع میشه نه قاب تا گوشه بالایی سمت راست تا اونجایی که تصویر هستش نه خود قاب
تشکر از اطلاع رسانی . کاملا درست بود
من طول قاب TV رو اندازه میگرفتم . یه مدت به این فکر بودم که نکنه تو ایران چینی بازی دراورده باشه و صفحه 42 به جای 46 گذاشته باشن !!![]()
سلام..منم قصد خرید w904 رو دارم تا چند روز اینده.
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
اول این که ایا همراه با tv سینما خانواده هم میدن یا نه ؟
دوم این که من شنیدم 3d
w804 بهتر از w904 هست ایا این صحت داره واقعا ؟
و همچنین اینکه این tv در 2 سری عرضه شده یکی W904a و دیگری W904a for Philippine که در نوع Philippine
MotionFlow تا 840hz هم تصویر میده و مقداری از w904a بهتر هست..من هم قصدم خرید این مدیل for Philippine هست....قیمتی که دیروز گرفتیم 5900 بود با 2 سال گارانتی..ایا کمتر پیدا میشه ؟ ممنون.
w904 سه بعدی عمیق بدون crosstalk داره و کمی البته fliker و حتی برتر هست نسبت به حتی w955.
این tv در تو سری عرضه نشده بلکه نمونه امریکای شمالی و اروپا هست میزان motion flow در ورزن امریکا کمی بالاتر هست اما در عمل هیچ تفاوتی نداره. قیمت هم خوب بهت داده 5900 با گارانتی .
Last edited by magiteq1; 01-05-2014 at 15:34.
البته من به اشتباه گفتم 840 ...for philiphin تا 960 hz
motionflow میده...فکر میکنم مقداری باید تاثیر داشته باشه !!
اصلا پیدا میشه تو ایران ؟ از کجا میشه سوال کرد؟
خیلی جالبه به یکی از نمایندهای سونی زنگ زدم تو خیابان حافظ اصلا نمیدونست چی دارم میگم ؟ میگفت اصلا چنین چیزی ما نداریم و شما اشتباه میکنید منم گفتم فقر اطلاعاتی برای یک نماینده سونی تو این ضمینه اصلا خوب نیست ! بهتر مقداری به روز باشید...واقعا معلوم نیست اینا چجوری شدن نماینده سونی.
Last edited by JVC; 01-05-2014 at 15:17.
عزیز نسخه اروپا و امریکا در بحث motion flow فقط تفاوت اش بر روی کاعذ هست و ولاغیر
فکر نمیکنم هم تو ایران پیدا بشه
یجا خوندم نوشته بودند مشکل این tv تو تصاویر 3 بعدی و تشکیل سایه و 2 تا شدن تصویر هست که با پرش همراه هست..کسی به چنین چیزی برخورد کرده ؟
با سلام ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم
ال ای دی سوئنی مدل دبلیو 670 نمیتونم از طریق وای فای به اینترنت وصل شم دوستان کسی هست بتونه راهنمایم کنه ؟
ممنون میشم
سلام دوستان
یه w670 و یه w904 از بانه خریدم به شبکه وصل میشه با مودم وای فای ولی وقتی میره برای تازه سازی محتوای اینترنت ارور میده لطفا کمک کنید
ممنون میشم لینک مستقیم جدیدترین آپدیت این دو مدل را هم برام بزارید
Last edited by JVC; 19-05-2014 at 00:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)