تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: نظر شما در مورد Lenovo thinkpad edge E531 چیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز نظر شما هم محترمه .
    ولی برام جالبه شما چطور بدنه ی آلومینیوم-پلاستیک لپ تاپ Lenovo z510 رو می گین "اصلا کیفیت ساخت خوبی نداره" ، در صورتی که بدنش یکی از با کیفیت ترین بدنه ها در بین لپ تاپ های موجود در بازار هست . تمام Review های سایت های مختلف از کیفیت ساخت بدنه و طراحی اون تعریف کردند .

اما به بدنه ساده E531 پلاستیکی! ( درسته ! بدنش کربنی نیست !!!! از نوع خاصی پلاستیک استفاده شده !!!!!!! ) می گین زیبا !!!!!

والا فضول نیستم خوب شاید سادگی رو دوست دارین
    دوست عزیز خدارو شکر من تو بخش IT یه شرکت فنی و مهندسی کارمیکنم و تمام پرسنل شرکت هم از لپ تاپ استفاده میکنن پس من تجربه کار با همه این لپ تاپ هارو از نزدیک دارم
    و در ثانی من نظر شخصی خودمو گفتم و نه تخصصی؟! خودم به شخصه اصلا با مدل z500 , z510 حال نمیکنم اصلا از دست گرفتنشون احساس خوبی به من دست نمیده
    و ثالثا این نظر همکارهای منم بود که البته همشون با این لپ تاپ ها از نزدیک کار میکنن و بعید میدونم z510 از نظر کیفیت ساخت و استحکام به پای e531 برسه شاید تو خیلی از چیزهای دیگه از این لپ تاپ سر باشه ولی قطعا تو این یکی سر نیست و حالا من مطمئن شدم شما این لپ تاپ رو e531 دستتون نگرفتین وگرنه نمیگفتین بدنه پلاستیکی داره

2. این کاربر از valentine7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز خدارو شکر من تو بخش IT یه شرکت فنی و مهندسی کارمیکنم و تمام پرسنل شرکت هم از لپ تاپ استفاده میکنن پس من تجربه کار با همه این لپ تاپ هارو از نزدیک دارم
    و در ثانی من نظر شخصی خودمو گفتم و نه تخصصی؟! خودم به شخصه اصلا با مدل z500 , z510 حال نمیکنم اصلا از دست گرفتنشون احساس خوبی به من دست نمیده
    و ثالثا این نظر همکارهای منم بود که البته همشون با این لپ تاپ ها از نزدیک کار میکنن و بعید میدونم z510 از نظر کیفیت ساخت و استحکام به پای e531 برسه شاید تو خیلی از چیزهای دیگه از این لپ تاپ سر باشه ولی قطعا تو این یکی سر نیست و حالا من مطمئن شدم شما این لپ تاپ رو e531 دستتون نگرفتین وگرنه نمیگفتین بدنه پلاستیکی داره
    دوست عزیز اولا طبق گفته Notebookcheck لپ تاپ E531/e431 از نوعی پلاستیک به نام اختصاری ABS ساخته شده !!!
    من نمی دونم شما به این می گین نظر شخصی یا تخصصی !!!!!!!!!!!!!

خودم به شخصه اصلا با مدل z500 , z510 حال نمیکنم اصلا از دست گرفتنشون احساس خوبی به من دست نمیده
    می شه توضیح بدین شما چطور با دیدن لپ تاپ فهمیدین بدنش پلاستیک نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون بنده که لپ تاپ رو دیدم ، با توضیحات فروشنده که گفت کربنه منم فکر کردم کربنه !

کیفیت یه بحثه استحکام یه بحث دیگه . استفاده از بلند گو های JBL + سیستم تنظیم صدای Dolby v4 ، رم ها با فرکانس 1600 مگاهرتز ، کیبورد با قابلیت Keyboard backlit ، استفاده از آلومینیوم در طراحی بدنه ، تاچ پد بهتر باعث شده تا از نظر کیفی Z510 از E531 سرتر باشه .

لطفا با تعصب با قضیه برخورد نکنین .

در کیفیت ساخت E531 هرگز به Z510 نمی رسه . چون از دو خانواده جدا هستند . Thinkpad ها هرگز به کیفیت معروف نبودند .
    ولی ازنظر استحکام E531 مطمئنا بهتره

سخن آخر : من هم حرف تمام فروشندگان رو می زنم . اگر به دنبال یه لپ تاپ با کیفیت ساخت بالا و یا بازی هستین ، بهتره برین سراغ یه مدل دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در ضمن بیشتر کاربران ترجیه می دند لپ تاپشون از آلومینیوم ساخته شده باشه تا پلاستیک .
    لپ تاپ های گرانقیمت مانند اپل هم بدنه آلومینیومی دارند .
    بدنه پلاستیکی ظاهر ارزان قیمتی رو به لپ تاپ می ده .

خوب برام جای سوال بود چرا دوستمون به بدنه آلومینیوم -پلاستیک می گه بی کیفیت ! ولی بدنه پلاستیکی رو بیشتر می پسنده . می خواستم نظرش رو بدونم و منتظر جواب از valentine7 بودم
    دوست من شما که برسی تخصصی z510 رو خونده باشین باید بهتر از هرکس دیگه ای بدونین که:
    قاب پشت صفحه نمایش و قسمت زیرین دستگاه، از پلاستیک مات ساخته شده اما فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه دست، دارای یک روکش از جنس آلومینیوم برس خورده می‌باشند.
    پس مشاهده میکنید که جنس بیشتر بدنه پلاستیکه و اون قسمتیش که ادعا میکنید آلومینیومه در حقیقت روکش آلومینیوم روی پلاستیکه که پرس شده؟؟؟؟!!
    که وقتی روش دست میکشی حس میکنی آلومینیومیه ولی وقتی بهش ضربه میزنی صدای تق تق پلاستیک میده که من به شخصه تا مدت ها مونده بودم که جنسش پلاستیکه یا آلومنیومه که بعدها فهمیدم تنها روکش آلومینیوم داره؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کیفیت یه بحثه استحکام یه بحث دیگه . استفاده از بلند گو های JBL + سیستم تنظیم صدای Dolby v4 ، رم ها با فرکانس 1600 مگاهرتز ، کیبورد با قابلیت Keyboard backlit ، استفاده از آلومینیوم در طراحی بدنه ، تاچ پد بهتر باعث شده تا از نظر کیفی Z510 از E531 سرتر باشه .

لطفا با تعصب با قضیه برخورد نکنین .

در کیفیت ساخت E531 هرگز به Z510 نمی رسه . چون از دو خانواده جدا هستند . Thinkpad ها هرگز به کیفیت معروف نبودند .
    ولی ازنظر استحکام E531 مطمئنا بهتره
    اتفاقا شما با تعصب به قضیه نگاه میکنین اگه بحث علمی باشه پس نباید تنها برتری های z510 رو ذکر کنید و باید در مقابل برتری های e531 را هم بفرمایید:
    1-مجهز به سنسور اثر انگشت به منظور حفاظت بالا از اطلاعات شما
    2-مجهز به صدای فراگیر
    Dolby® Advanced Audio with Stereo speakers که بلند گوها در زیر لبه جولویی واقع شده اند که این مزیت رو داره که وقتی که فقط میخوایی آهنگ گوش بدی مجبور به باز گذاشتن درب لپ تاپ نیستید
    3- 8GB رم با فرکانس 1600
    4-
    دارای پورت Always on USB 2.0
    5-مجهز به داکت all in one
    6-استحکام بالاتر
    7-باتری 6 سلولی در مقابل باتری 4 سلولی z510
    8- مجز به پورت 3g یعنی سیم کارت میخوره و میشه از اینترنت سیم کارت استفاده کرد
    البته یه مزیتی که z510 نسبت به e531 داره و شما فراموش به ذکر آن شدید استفاده از پردازنده نسل چهارم haswell
    Last edited by valentine7; 19-01-2014 at 14:46. دليل: تکمیل

6. این کاربر از valentine7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اتفاقا شما با تعصب به قضیه نگاه میکنین اگه بحث علمی باشه پس نباید تنها برتری های z510 رو ذکر کنید و باید در مقابل برتری های e531 را هم بفرمایید:
    1-مجهز به سنسور اثر انگشت به منظور حفاظت بالا از اطلاعات شما
    2-مجهز به صدای فراگیر
    Dolby® Advanced Audio with Stereo speakers که بلند گوها در زیر لبه جولویی واقع شده اند که این مزیت رو داره که وقتی که فقط میخوایی آهنگ گوش بدی مجبور به باز گذاشتن درب لپ تاپ نیستید
    3- 8GB رم با فرکانس 1600
    4-
    دارای پورت Always on USB 2.0
    5-مجهز به داکت all in one
    6-استحکام بالا
    والا اینجوری نمی شه . مطمئنا کسی نمی گه ماست ما ترشه !!!!!

تا حالا ندیدم کسی به وجود سنسور اثر انگشت بگه کیفیت ساخت !!!!!!!

در مورد استحکام این مدل صحبت کردم .

سیستم صدای Dolby v2 روی این لپ تاپ هم صرفا جنبه نمایشی داره . کافیه بزارین کنار Z510 تا خودتون متوجه بشین .

تنظیم Power options برای کار کردن لپ تاپ در حالت بسته نیز کار ساده ای است

بهتره این بحث خاتمه پیدا کنه . همون طور که گفتم کسی نمی گه ماست ما ترشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

والا اینجوری نمی شه . مطمئنا کسی نمی گه ماست ما ترشه !!!!!

تا حالا ندیدم کسی به وجود سنسور اثر انگشت بگه کیفیت ساخت !!!!!!!

در مورد استحکام این مدل صحبت کردم .

سیستم صدای Dolby v2 روی این لپ تاپ هم صرفا جنبه نمایشی داره . کافیه بزارین کنار Z510 تا خودتون متوجه بشین .

تنظیم Power options برای کار کردن لپ تاپ در حالت بسته نیز کار ساده ای است

بهتره این بحث خاتمه پیدا کنه . همون طور که گفتم کسی نمی گه ماست ما ترشه .
    دوست من هدف من (حداقل به شخصه) بیان محاسن و معایب هر کدوم از این لپ تاپ هاست تا حداقل راهنمایی کوچیکی باشه واسه دوستانی که قصد تحقیق قبل از خرید دارن و نه اثبات برتری ماست من نسبت به ماست شما؟؟؟
    درسته با تنظیم پاور آپشن میشه کاری کرد که در حالت لید لپتاپ به کار خودش ادامه بده ولی پوشیده شدن بلند گوها توسط مانیتور در حالت لید رو فکر نکنم با پاور آپشن بشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بیایم بیطرفانه به قضیه نگاه کنیم و نقد منصفانه ای داشته باشیم
    من نمیدونم شما چه اصرار بیخودی نسبت به بی کیفیت بودن این مدل دارید درصورتی که اصلا سری thinkpad به استحکام و کیفیت ساخت بالا مشهورند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من هدف من (حداقل به شخصه) بیان محاسن و معایب هر کدوم از این لپ تاپ هاست تا حداقل راهنمایی کوچیکی باشه واسه دوستانی که قصد تحقیق قبل از خرید دارن و نه اثبات برتری ماست من نسبت به ماست شما؟؟؟
    درسته با تنظیم پاور آپشن میشه کاری کرد که در حالت لید لپتاپ به کار خودش ادامه بده ولی پوشیده شدن بلند گوها توسط مانیتور در حالت لید رو فکر نکنم با پاور آپشن بشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بیایم بیطرفانه به قضیه نگاه کنیم و نقد منصفانه ای داشته باشیم
    من نمیدونم شما چه اصرار بیخودی نسبت به بی کیفیت بودن این مدل دارید درصورتی که اصلا سری thinkpad به استحکام و کیفیت ساخت بالا مشهورند
    دوست عزیز اسپیکر های Z510 زیر لپ تاپه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سطح داخلی لپ تاپ کاملا صافه و هیچ گونه شیاری که حتی 1 درصد فکر کنیم اونا بلند گو هستند ، در بین لولا ها و بالا و پایین کیبورد وجود نداره .

از شما که ادعا می کنین Z510 رو در دست گرفتین بعید بود !

البته یه مزیتی که z510 نسبت به e531 داره و شما فراموش به ذکر آن شدید استفاده از پردازنده نسل چهارم haswell
    چی بگم والا !!!!
    کاربران خودتون قضاوت کنین !
    این همه سایت نقد و بررسی ! اگر هم انگلیسیتون خوب نیست یکی از دوستان عزیز تاپیک Z510 رو زده برین مطالعه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفانه در برابر چنین استدلال هایی نمی شه واکنشی نشون داد . بهتره بحث خاتمه پیدا کنه .

امیدوارم دوستان اومده باشند اینجا مشاوره بدند ، نه اینکه خودشون رو گول بزنند .
    Last edited by Public Enemy; 19-01-2014 at 15:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز اسپیکر های Z510 زیر لپ تاپه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سطح داخلی لپ تاپ کاملا صافه و هیچ گونه شیاری که حتی 1 درصد فکر کنیم اونا بلند گو هستند ، در بین لولا ها و بالا و پایین کیبورد وجود نداره .

از شما که ادعا می کنین Z510 رو در دست گرفتین بعید بود !

متاسفانه در برابر چنین استدلال هایی نمی شه واکنشی نشون داد . بهتره بحث خاتمه پیدا کنه .

امیدوارم دوستان اومده باشند اینجا مشاوره بدند ، نه اینکه خودشون رو گول بزنند .
    دوست عزیز حرف شما درسته که بلندگوهای z510 زیر لپ تاپ قرار گرفته ولی اگه دقت کرده باشی من داشتم از محاسن e531 میگفتم نسبت به خیلی لپ تاپ ها که اسپیکرشون بالای صفحه کلید قرار داره این مدل اسپیکرش زیر لپ تاپ قرار گرفته
    مشکل همه ما ایرانی ها اینه که همیشه و همه جا تعصب بیجا داریم و شاید یکی از دلایل اصلی عقب موندگی ما همین تعصبات بیجاست من ختم این بحث رو اعلام میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که به این نتیجه رسیدین که بهتره بحث رو ادامه ندین .

امیدوارم ابتدا در مورد سایر لپ تاپ ها درست تحقیق کنین سپس مشاوره بدین ( به پست قبلیم یه مورد اضافه شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) .

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

چه کل کلی شده اینجا
    دوستِ عزیزِ من خواهشن اگر تجربه کار با لپتاپی رو دارید نظرِ خودتون رو بیان کنید
    با این تفاسیر من فک میکنم Z500( یا Z510 ) رو حتی از نزدیک هم ندیدین.
    Hayyan عزیز من فک میکنم همه در رابطه با بدنه با شما هم عقیده نیستن چرا که:
    ۱- بدنه فلزی براحتی دچار فرورفتگی و ضرب دیدگی میشه
    ۲- بدنه فلزی خیلی راحت چربی و کثیفی رو جذب میکنه
    ۳ـ برا بعضی فضاها بدنه فلزی چندان مناسب نیست
    هر چند که نظر شخصی شما این هست که بدنه فلزی بهتره.
    در ضمن سری ThinkPad کیفیت بالایی داره خواهش میشه تو سرِ لپتاپ نزن
    اما باز با این وجود هر چند که خودم با ویندوز حال میکنم اما ترجیح میدم یه "MacBook Pro 17 داشته باشم.

13. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •