چطور مگه؟مشکلی پیش میاد؟ من زدم دانلود میکرد ولی کنسل کردم! متاسفانه نمیتونم با کابل Lan وصل کنم به تلویزیون.راه حلی هست؟
چطور مگه؟مشکلی پیش میاد؟ من زدم دانلود میکرد ولی کنسل کردم! متاسفانه نمیتونم با کابل Lan وصل کنم به تلویزیون.راه حلی هست؟
منم دقیقا همین برام ایجاد سوال کرده که چرا از طریق سیستم خود تلویزیون نسخه پایینتر به عنوان آپدیت معرقی میشه در حالی که نسخه جدیدتری وجود داره!
دوست عزیز
اگر سرعت اینترنت شما بالا باشد از طریقه wifi هم می توانید استفاده کنید ولی اگر سرعت پایین باشد ممکن است با تاخیر و یا قطع شود .برای همین گفته می شود که بهتر است با کابل لن این کار را بکنید.
دوست عزیز
ممکن است که سرویسی را که شما از سایت سامسونگ می گیرید هنوز بروز نشده باشد و یا آن سایت موردنظر شما را بسته به ورژن سیستمتان بصورت پلکانی بروز می کند البته در حالت آنلاین ولی در حالت آفلاین معمولا در سایت آخرین ورژن را نمایان می کنند و شما حتی نمی توانید از ورژن های قدیمی آن برای دانگیریت کردن ( برگرداندن به ورژن قدیمی) استفاده کنید که البته آن یک بحث تخصصی و خیلی پیچیدست و فقط متخصصین خاصی می توانند آن کار را انجام دهند.
لازم بذکر است که ورژن جدید معمولا تمامی خصوصیات ورژنهای قدیمی را نیز دارد
داداشم علتش اینه که فیرمویری که تو ایران آپدیت میشه با اونیکه شما بصورت آنلاین میگیری یکی نیست. نه اینکه فرق خاصی داشته باشن، فقط فایلها از یکجا دانلود نمیشن، تلویزیون شما از سرور امارات دانلود نمیکنه که بخواد با اونا یه فیرمویر یکسان رو بگیره. تو گوشیای سامسونگم همینه، برای هر منطقه جدا جدا Release میشه یه موقع میبینی بین پخش شدن ورژن 4.3 اندروید توی مناطق مختلف جهانی حتی چند ماه اختلافه یا حتی واسه ایران شاید هیچ موقع نیاد...
یکی توروخدا راهنمایی کنه، ممکنه آپدیت از طریق USB رو سام سرویس کلا غیر فعال کرده باشه؟
دوست عزیز
بعید میدانم ولی اگر شما از طریق آنلاین آبدیت کرده باشید ممکن است در فریمور شما دستور داده باشند که نصب از طریق usb را از منوی مخفی سیستمتان خاموش و یا غیر فعال کرده باشند. و این عمل سابقه ندارد.
آیا آیتم نصب از usb در بروز رسانی اصلا وجود ندارد و یا اینکه عمل نصب را انجام نمی دهد؟
نه داداشم اصلآ نصب از روی USB توی اون منو نیست. اگه بود و نصب نمیکرد یه چیزی ولی این اصلآ اون گزینه رو نداره. یه گزینه داره به نام Update Now که تا میزنم میره آنلاین چک میکنه، اینترنت رو قطع میکنم ارور میده میگه کانکشنتو چک کن، کلا هیچ چیزی برای آپدیت از روی USB نمیاد که من بزنم. flash من Fat32 فورمت شده، تلویزیون هم شناختتش توی لیست ورودیها هست...
دوستان من با همون wifi آپدیت کردم و خوشبختانه سرعت سرورهاش هم خوبه و راحت و سریع دانلود شد. فرمان صوتی هم در این نسخه فعال شد ولی همچنان به زبان انگلیسی!
من فکر میکردم سام سرویس حرکت جدیدی قراره انجام بده و دستورات فارسی اضافه کنه!
سلام
من فریمور تلویزیونم 1102 هست ولی مرورگرش زبان فارسی نداره
میخواستم ببینم ورژن 1114 که اخرین فریمور هست در مرورگر زبان فارسی داره یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)