تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اااااااااه پسر چه شات خفنی گذاستی

2. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اااااااااه پسر چه شات خفنی گذاستی
    مهم اینه که نمونه کارا مدیریت بشن و با یه کلیک ساده قابل دسترسی باشن و تمام اطلاعات مربوط به اون قسمت هم تو پانل مربوطه توضیح داده بشه.

البته یه راه دیگه هم وجود داره و اونم استفاده از سایتایی هستش که می تونی Resume و Portfolio رو خیلی خوب و شیک و تر و تمیز با تمام جزئیات ارائه بدی و فقط کافیه که لینکشو برا شرکتا بفرستی... مثل سایت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

و بالاخره با تمام مشکلاتی که با جد و هفت جد یونیتی داشتم و هنوزم دارم کار تموم شد. باورم نمیشه که دو ماه و 9 روز طول کشید بازم تشکر ویژه از همه بچه ها و بخصوص احسان بابت راهنماییاشون.
    مونده فقط یخورده متنای portfolio رو سبک سنگین کنم و بعدش ارسال کنم. می خواستم تو mediafire آپلود کنم که یهویی یادم اومد سرعتش محدوده. بعدش یاد حرف احسان افتادم که گفته بود اگه لینکت مستقیم نباشه ممکنه کسی بهش اهمیت نده حالا چه برسه به اینکه بخواد محدود هم باشه.

کسی راهی سراغ داره که بشه 151 مگابایت فایل فشرده شده رو تو سایتی آپلود کرد و لینک دانلودشم مستقیم و بدون محدودیت باشه ؟
    Last edited by Homunculus; 02-09-2013 at 06:40.

6. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پرشین گیگ واقعا یکی از بهترین گزینه های آپلود هست .اما فارسیه نمی دونم بدردت بخوره یا نه؟

8. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

پرشین گیگ واقعا یکی از بهترین گزینه های آپلود هست .اما فارسیه نمی دونم بدردت بخوره یا نه؟
    اینکه پرشن گیگ عالیه شکی توش نیس اما می ترسم با لینکای ایرانی مشکل داشته باشن. همین الان که دارم تایپ می کنم 5 درصد دیگه مونده تو Mediafire آپلود شه. می خوام اولی رو بفرستم واسه همین شرکت دوبی که احسان معرفی کرد ببینم که چی میشه.

چیزی که قبلا توجه نکرده بودم این بودش که تو قسمت About us نوشته:
    Under construction with highly motivated people.

جالبه!

به زودی متن ایمیل رو واسه تون میذارم.

البته یه دمو از کارمم می خوام براتون آپلود کنم ببینم که نظرتون چیه.

مرسی پرویز...

10. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    یرای آپلود این لینک رو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی عالیه لینک مستقیم هم میشه ازش گرفت(جایی مشکل داشتی بگو)

12. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    یرای آپلود این لینک رو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی عالیه لینک مستقیم هم میشه ازش گرفت(جایی مشکل داشتی بگو)
    خیلی عالیه. فک نمی کردم که گوگل همچین امکاناتی داشته باشه. متسفانه خیییییییییییلی سعی کردم که صفحه مو بسازم اما به لطف کشور فوق پیشرفته مون انقدر سرعت گوگل پاییین بودش که هرگز موفق نشدم به اون مرحله برسم. نمی دونم چرا سرعت گوگلو میارن پایین. واقعا خنده داره.
    اما این سایتو scrap کردم که وقتی سرعتش خوب شد ازش استفاده کنم. فعلا به همون mediafire بسنده کردم.
    مرسی محمد جان.

14. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

و اما دوستم اومد کارمو دیدو یه چند تا ایراد بزرگ ازش گرفت. این شد که بازم کلی وقت گذاشتم و واقعا هم ارزششو داشت. کار خییییلی از قبل بهتر شد.

و اما ایمیل ارسالی در تاریخ September 9 2013 - نوزده شهریور 92

To whom it may concern

Hi...

I'm inquiring to know if Ubisoft in Abu Dhabi would recruit talented people throughout the world.

I was born in the world of Atari and from that point on as a pro gamer, experiencing variety of video games in different genres had me taking a giant step further towards the world of video game design. Accordingly, I made a little team with the motto of creativity and innovation. It's been a while since our start point and we've been working so hard to make what we had in mind happen with all those obstacles standing in our way.

Long story short, the attached portfolio contains an autorun package that would explain each and every part nice and clean:

I'm looking forward to receiving your response.

Yours sincerely,
    Saman

سعی کردم بر اساس گفته های احسان و اون موارد کلی که تو ذهنم بود بنویسم. اگه نظر خاصی دارین بگین چون می خوام واسه بقیه شعبه هاشونم بفرستم و بعدش برم سراغ شرکت دیگه. اما دارم یه دمو هم تهیه می کنم تا کارمو ببینین و شاید بهتر بتونین راهنمایی کنین.

مرسی
    Last edited by Homunculus; 10-09-2013 at 00:40.

16. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

Update

خب من به تمام شعبه های Ubifsoft ایمیلمو ارسال کردم و Ubisoft تورنتو سیاستاشونو تو این ایمیل روشن کردن و به نظرم فوکوس کردن رو شرکتای بزرگ آب در هاون کوببیدنه چون بعد از اینکه کارتو قبول کردن تازه باهاس مصاحبه شی:

Hello and thank you for writing to inquire about Ubisoft Toronto. We appreciate your interest in our studio.If you are contacting us with regards to employment, we encourage you to visit our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] where all our active studio vacancies are posted. Please note that we are only able to contact those successful in securing an interview.If you are contacting us to submit a game idea or other creative material, please note that our company policy does not allow us to accept or consider creative ideas, suggestions or materials other than those specifically requested, and these emails will not be read.
    For all other general inquiries, please visit the Ubisoft website at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    . You can also follow us on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for studio news, events and opportunities.Thanks again for your interest in Ubisoft Toronto!- The Ubisoft Toronto Team

می خوام دیگه الکی وقتمو تلف نکنم رو شرکتای کوچیک فوکوس کنم. تو این حین هم می خوام کارمو به چند تا شرکتای ایرانی هم بفرستم اگه چند تا شرکت ایرانی رو هم معرفی کنین بد نیست.

هدف بعدی Telstar به پیشنهاد کی از بچه ها...

مرسی

18. 2 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

i have a great idea for ….

20. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •