در مورد Doom
این که بعد از هیلو و بایوشاک دو دلیل داره :
1- هیلو که همیشه در این ژانر برام اوله و doom حتما باید بعد از اون قرار بگیره
2- اگر بایوشاک اینفینیتی نبود شاید نظرم عوض میشد ولی اینفینیتی چیزی فرای شوتر رو ارائه داد علت دیر رای دادنم هم بیشتر این بود که تحت تاثیر نو بودن اینفینیتی قرار نگیرم و فکر کردم و به نتیجه رسیدم که بایوشاک چند برابر برتر از Doom خواهد بود.
و چرا قبل از نیمه جان و کال او :
1- COD تاثیر اصلی خودشو در ادامه برام از دست داد ، البته من لذتی که با کال او های نسل پیش بردم هم مد نظر قرار دادم و با کال او های این نسل جمع بندی زدم
دیدم کال او داره برام لذتی تکراری ایجاد میکنه و از اون سمت DOom با توجه به قسمت هایی که ازش بازی کردم مخصوصا قسمت 3 و فکر کردن برای عمق لذتی که از دووم بردم باعث شد تا بره مقام چهارمی
اما چرا بالاتر از نیمه جان قرار گرفته رو با سوال بعدیت که چرا نیمه جان با کال او هم رده میشه یک جا جواب میدم : دی
من همیشه همه جا سعی کردم اون لذتی که از یک بازی میبرم رو ملاک کار خودم قرار بدم بعد به مقام و منزلتش تکیه کنم و رای کارهام با این تفکر اولویت بندی میکنم
یکی از بزرگ ترین نقطه ضعف های doom 3 برای من یک لذت بزرگ در بر داشت اونم نگه نداشتن همزمان چراغ قوه و اسلحه بود.
دووم برا من هورور هم بود و همیشه هورور هر جا بوده منو شیفته خودش میکنه
قضیه اینه که در نیمه جان هم هورور داشتیم اما موضوع اصلی اینه من هیچ وقت نتونستم با سری بازی های نیمه جان ارتباط برقرار کنم
لذتی که من در عناوینی مثل هیلو یا بایوشاک کسب میکنم در نیمه جان ندیدم ، نیمه جان هیچ وقت منو ارزا نکرد ، هیچ وقت با شخصیت اولش ارتباط برقرار نکردم
من برای بازی کردن doom 3 داشتم نفله میشدم و برای لذت بردن بیشتر ازش یک کارت گرافیک مدل 6200 xfx خریدم : دی
و cod رو میارم کنارش قرار میدم چون به شدت لذت بخش بوده برام و وقتی میاد کنار نیمه جان چون در کال او قسمت های شاهکاری مثل MW , MW 2 میبینم
و چون بالاتر از نیمه جان قرارش نمیدم چون طی مدت ها مقداری اون ارزشش پایین اومد و لذتی تکراری برام تداعی میکرد.
از اون سمت نیمه جان رو دوست دارم به خاطر ویکتور اناتوف به خاطر خلق چیزی مثل City 17 که واقعا کارش کم از معجزه نبود به خاطر همون dog ،
اون سکانس پایانی اپیزود دوم که شیون های الکس برای نجات پدرش مگه یادم میره ؟ و....
اما همون طور که بالا گفتم لذت رو با مقام و منزلت یکی میکنم وقتی میگم لذت نمی برم در اون حدی نیست که به درد نخور فرض کنم ، نه اصلا به هیچ وجه
هر موقع هر جا خودش و استدیو سازندش جایزه و مقامی بگیره من تحسینش می کنم و یه حقش بود نثارش میکنم
توضیحات دیگر و زیادی هم دارم که در گفتگوهای بعدی ادامه خواهم داد