Diablo III
Modern Warfare 3 / Battlefield 3
Diablo III
Modern Warfare 3 / Battlefield 3
MW3
دلیلش هم قبلا گفتم کلا از هر لحاظ Mw بالاتر از BF بود . چقدر دوستان این یه سوال مد نظرشون هست
Prince of Persia 2008 یا Prince Of Persia : The Forgotten Sands ؟
Prince Of Persia : The Forgotten Sands
باز از شاهزاده سال 2008 خیلی بهتره.
-----------------------------
یک چالش واقعی:
پیت یا ساموس آران..؟
ساموس آران به این دلیل که پیتی رو که میگی اصلا بازیه Kid Icarus رو انجام ندادم که بخوام انتخاب کنم
Spider-Man Shattered Dimensions یا The Amazing Spider-Man ؟
به نظر من Shattered Dimensions خیلی بهتر بود،البته از بیشتر جهات مخصوصا داستان و شخصیت پردازی اون 3,4 تا مرد عنکبوتی،یه جورایی منو یاد سریال Fringe و دنیاهای موازی مینداخت،شاید به خاطر همین واسم جالب تر بود...................
XboX 1 or Dream Cast
اینو من الان از مسعود پرسیدم گفت صد در صد Xbox
منم رو حرف اون حرف نمیزنم
Snake یا Dante ؟
اینا یکیش شوتره یکی اکشن ادونچربنابراین انتخاب فقط میتونه دلیل شخصی داشته باشه نه دلیل منطقی چون نمیشه مقایسشون کرد . من فارکرای 3 رو بیشتر میپسندم . اساسینز دیگه داره دلمو میزنه اما فارکرای یه بازیه نو و جدید بود
Mortal Kombat یا Street Fighter ؟کلا سری بازیهاشونو میگم ...
مرتال کمبت به خاطر انیمیشن های خیلی واقعی برا اون زمان، جادو و چیزهای عجیب و جالبMortal Kombat یا Street Fighter ؟کلا سری بازیهاشونو میگم .
+
داستان یا گیم پلی؟
* منظور از داستان همه چیز مربوط به داستان میشه یعنی روایت و ...
فارکرای هم بعضی از سایتا جز اکشن ادونچر حساب میکنن ... چون ماجراجویی داره.اینا یکیش شوتره یکی اکشن ادونچربنابراین انتخاب فقط میتونه دلیل شخصی داشته باشه نه دلیل منطقی چون نمیشه مقایسشون کرد . من فارکرای 3 رو بیشتر میپسندم . اساسینز دیگه داره دلمو میزنه اما فارکرای یه بازیه نو و جدید بود
اساسین فان نیس به نظرم خسته کننده میشه ولی فارکرای واقعا فانه
خب به نظرم گیم پلی ارجعیت داره. چون بدون فهمیدن داستان هم میشه از بازی لذت برد.داستان یا گیم پلی؟
* منظور از داستان همه چیز مربوط به داستان میشه یعنی روایت و ...
ولی داستان لذت بازی رو چندین برابر میکنه.
گرافیک یا گیم پلی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)