شما هنوز هستین / ؟ هنوز به نتیجه نرسیدین ؟ یکی بگی تکلیف خاطره چیشد این وسط؟ کی بورد؟ کی خورد ؟
شما هنوز هستین / ؟ هنوز به نتیجه نرسیدین ؟ یکی بگی تکلیف خاطره چیشد این وسط؟ کی بورد؟ کی خورد ؟
شما چرا به اسمایلی ای که گزاشتم توجه نمیکنی ؟ : دی
من همیشه سره احساسم هستم F اینا : دی
-
من نمیتونم تاپیکی که اینجاستو حذف کنم
اگه میتونستمم نمیکردم : دی
احسان صاحب انجمنشه![]()
وقتی جوان مملکت اینطوری به ایران میگه وای به حال پاراzیت صدای آمرeکا...
سلام
من به هادی چیزی نمیگم چون الان میگید توهین کردی . نمیدونم چی شده که هرچی میگم جدیدا همه میگن توهین میکنی !
ولی احسان تو دیگه کی هستی بیا اینارو پاک کن خیلی نا جور شده .
من حوصله نکردم همه ی تاپیک رو بخونم... ولی یکمشو خوندم...
تا وقتی که یک بازی درست و درمون ندیم بیرون هیچی نمیشیم! همه می خوایم بازی سرباز فداکار و نمی دونم کال آو دیوتی بسازیم خب هیچی نمیشیم! وقتی یک نفریم با بودجه مثلا ده هزار تومن می خوایم ادای کاری که با 40 میلیارد بیش از 100 نفر انجام دادن رو انجام بدیم؟ خب معلومه پیشرفت نمی کنیم!! الان گیم های معروف خیلی دست و دنکار ایرانی دارن! خب ما که نمی تونیم این کارو کنیم چرا هیچکدوممون یک بازی دو بعدی و خلاقانه نمی سازیم؟ خب تا وقتی که وضعیت اینه هیچ جایی نمی رسیم... همه می گیم این اثر فرق داره... من شاهکار می سازم! ولی باید بدونید بازی کلی بعد و عنصر داره!
پست اول نوشته شده که نمی دونم مدل آماده بده و این حرفا! ولی این حرف اشتباهه! اگه ایده درست باشه ، برنامه نویسی درست باشه خب مدل آماده هم بیارین! چه اشکالی داره؟ پلیر ها نمیان ببینن که این مدل رو خودت ساختی یا نه که! بازی رو به عنوان یک خروجی می بینن... باید کلا خوب باشه... گرافیک ، صدا گذاری ، داستان و گیم پلی... اگه گرافیک نمی تونید کار کنید خب یک ایده ای بیارید تو که نیاز به گرافیست حرفه ای نخواد! درست مثل Super meat Boy که اصلا کار گرافیکی سختی نداشت... مشکلمون انتخاب هامونه! باید بفهمیم که نمی دونم که داستان یک مردی که می خواد انتقام بگیره و بعدش بازی اول شخص باشه و یک تفنگ داشته باشی و همه رو بکشی دیگه کهنه و قدیمی شده!
یکم بجای تکنیسین شدن باید ذهن و خلاقیتمون هم قوی کنیم... یکم کتاب بخونیم....من خودم کتاب ادبیات می خونم و داستان نویسم ، پس داستانی مشکلی ندارم... برای صداگذاری خیلی وقت ها تمرین کردم ساز زدم و قوی کردم توی انتخاب موسیقی ها و افکت ها... توی زمینه گیم پلی هم تک تک گیم هایی که تا به حال ریلیز شده (80 درصدشونو) بازی کردم...گرافیست خیلی عالی نیستم پس یک ایده ای استفاده می کنم که دیگه وسط راه کم نیارم!
این یک مثال بود ...خب اگه آدم قرار باشه بشینه پای کامپیوتر و تنها بازی که بازی کرده کال آو باشه و تنها کتابی که خونده هری پاتر باشه و تنها استفاده ای از پی سی می کنه نت رفتن پی سی ورلد باشه و تنها نرم افزاری که باهاش کار کرده Paint باشه خب معلومه اگه بخواد گیم بسازه به هیچ جایی نمی رسه!!
یک مثالی که میشه زد یکی از دوستام هست... طرف خیلی عاشق درام بود... ولی پول نداشتن! الان اگه ماها بودیم (خودم اینطوری نیستم ولی خب ... ) می گفتیم "هی دست روزگاره دیگه! نمیشه مثل این که! خدا صلاح ندونسته!" ولی طرف باورتون نمیشه با قابلمه درام می زد... الان یکی از بهترین درامیست های ایرانی! باید پشتکار داشته باشیم! با قر زدن که کاری پیش نمیره! اثر هامون طوریه که خودمون هم جرئت نداریم بهشون نگاه کنیم و خجالت می کشیم و اونوقت می خوایم برنده جایزه GOTY گیم اسپات هم بشیم؟ در آخر هم
یاد بگیریم که همه چیز پول نیست! برای این که اثر بهتری بدیم باید خودمون رو بهتر کنیم... برای این که خودمون رو هم بهتر کنیم باید زندگی مونو پاش بگذاریم...
عه نامردا کارتون تموم شد حسابم کردین رفتحیف من که اونهمه رفرنس دادم بهتون
قول میدم این اخریش بود
احسان خذف نکنی ها اینا همش خاطره میشه![]()
نه حذف نميكنم مشگلاي بازي سازا داره به چالش كشيده ميشه ......
هادي دوست داريم خوش اومدي :ايكس
برو بچ فقط اسپم ندين جون من
دو روز نبودم چه بازديدي داشت تاپيك ، جديد بهونست اصل كار اينه كه خالي شين
پاييني غيرتيه
پاييني غيرتي تره
من غيرتم زد بالا
پرويز چيزي به اسم غيرت يافت
تركوند ديگه
زيدت كجا بود ؟ :دي اين شعرو ميشنوي يادش نميوفتي (( خاطره هرجا كه ميري به يادمن باش - اونور دنيا كه ميري به ياد من باش ))
ديدي من نكردم ميخاي بكني خودت بكن
بي ادب گه چيه بازي سازي داره به چالش كشيده ميشه
رضا بيا دسته جمعي با جمعيت راننده گان محترم اوتوبوس منتظرتيم
والا خط اوتوبوس رانيه قزوين هر نيم ساعت دوتا راننده ميفرسته بهتره اينطوري حساب كني هر نيم ساعت كه بياي دو نفر باحات كار دارن
شامپو رو از كجا اومد ؟ ........... بيا راننده ها گريس نسوز دارن خيالت راحت نميسوزه)))))))))))
مسئول فرش بالاييس با مجوز سهامي عام تاسسيس كرده كارشو
رضا جان عزيز دلم بيا خاطره رو تعريف كن اينقد ملتو بي خبر نمونن اما بجا اوتوبوس اصفحان بكنش قزوين ...
ده اخه به اين ميگي چالش ؟ بشين گيمتو بزن دست راستــــت خــستــه شد با چـــــــــــپ بزن
زهر گياه صبر تلخ كي گفت اسپم بدي؟؟؟؟؟
ديگه تو بازي نيستي سوختي داداش
برو بچ براي بار هزارم داريم كار فرهنگي انجام ميديم
قزوين 2500 رشت 5 تومن قم 2500 تومن شيراز 24 تومن بندر لنگه 21 تومن VIP 27 تومن
انصافا سري قبلي هم من بنت نكردم نميدونم ملت چي كار دارن باهاتراننده هاي عزيز دوست دارن
هادي رو وصط ماجرا نيارين درس داره دركش كنين
تو پاشو بيا دباره ترمينال مركز
نوكرم
بعد از به نتيجه رسيدن تا به كي از ارزوهامون جدا ....
و بد از خاطره هاي زيبا ....
نتيجه ميگيريم كه راس كار همه بازي سازا دوتا چيز
پول و حوصله براي پيدا كردن و اديت كردن مدل آماده
حوصله براي پيدا كردن و اديت كردن مدل آماده
اینم در مورد اون زید بازی صدق میکنه:
![]()
به به می بینم که موضوع تاپیک به بوــــــــــــــــق رفته !
حالا که به بوــــــــــــــــق رفته گفتم یه پستی بزنم از بوــــــــــــــــق در بیاد
در مورد پول
به نظر من میشه با دو دیدگاه به ضرورت وجود پول واسه ساخت بازی نگاه کرد : 1. پول باشه Cod میسازیم 2. فرض کنیم پول باشه ( فرض خلف) حالا وارد مرحله دوم میشیم که دانشه خب اینم رد میکنم میرسیم مرحله سه که ساخت ابزار یا استفاده از Engine آمادست خب مرحله سه رو هم رد کردیم میرسیم به مرحله چهارم و غول آخر که چیزی نیست جز"ایده" !! و اینجا مسئله به بوــــــــــــــــق میره !!!!!
منظورم از چهار خط بالا این بود که حتی اگر تمام بودجه ی تصویبی هم واسه بازیسازی بگذارن و همه چیز به خوبی و خوشی پیش بره تو غول آخر بازی میمونیم ! نظر شخصیم : بهتره به جای فکر کردن به دریافت بودجه های سنگین به فکر ایده های" انگری بردزی 500 میلیون دانلودی ! " باشیم....
از دو دیدگاه بالا تقریبا هیچ کدوم منطقی به نظر نمیرسه!
در مورد استفاده از مدل آماده یا ساختش :
نظر شخصیم : اگر قرار باشه به خاطر اینکه با افتخار بگیم بازی رو کامل ساختیم مدل ها رو تمام و کمال خودمون بزنیم ، مطمئنا باید اول به ساخت انجین ایرانی افتخار کنیم!( قضیه دو شرطی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)