تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

لومکسی
    1080p رو هم راحت پخش میکنه .
    الان که مجدد تست کردم فیلمهای mkv 720p رو با زیرنویس نشون نمیده ولی رزولیشن پایینتر رو درست نشون میده !
    علت چی میتونه باشه ؟
    لومکسی دستگاه های خیلی خوبی ساخته. نباید چنین مشکلی داشته باشید.

زیرنویستان srt است و همنام با اسم فیلم ها؟

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

لومکسی دستگاه های خیلی خوبی ساخته. نباید چنین مشکلی داشته باشید.

زیرنویستان srt است و همنام با اسم فیلم ها؟
    دستگاهش که عالیه ، تموم فرمتها رو غیر از wmv که منسوخ شده راحت پخش میکنه .
    فقط اون داستان بالا رو داره نمیدونم چرا ؟
    تو سیستم پخش میکنه تو تلویزیون نه البته فرمت 720 p به بالا .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دستگاهش که عالیه ، تموم فرمتها رو غیر از wmv که منسوخ شده راحت پخش میکنه .
    فقط اون داستان بالا رو داره نمیدونم چرا ؟
    تو سیستم پخش میکنه تو تلویزیون نه البته فرمت 720 p به بالا .
    دوست عزیز
    من از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شده
    پس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافت

4. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیزمن از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شدهپس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافت
    نه آقای متین پور. الان داریم راجع به گیرنده لومکسی صحبت میکنیم. نه تلویزیون سونی! سونی که نمیتونه زیرنویس نشان بدهد. حالا هر بلایی هم سرش بیاری، باز هم نشان نمیدهد.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    من از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شده
    پس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافت
    مرسی شما اطلاعاتی راجع به زیر نویس فارسی سونی و یاا منوی مخفیش داری ؟ چون بعید میدونم درست نشون بده !
    نه آقای متین پور. الان داریم راجع به گیرنده لومکسی صحبت میکنیم. نه تلویزیون سونی! سونی که نمیتونه زیرنویس نشان بدهد. حالا هر بلایی هم سرش بیاری، باز هم نشان نمیدهد.
    والا نمیدونم داستان چیه 480 p به پایین رو راحت با زیرنویس نشون میده اما به بالاش دیگه از زیر نویس خبری نیست ! خیلی باهاش ور رفتم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام آقا احسان
    منم EX710 دارم ، و از همه کانورتورها استفاده کردم ولی هرکدام یه جوری مشکل دارند ، لطفا روشی را که شما استفاده کردید بیشتر توضیح بدید.
    متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز میتونی به راحتی با ک ام پلایر مدیا اینفو رو بیارین و بعد از رو مشخصات تنظیم کنید اینطوری هم راحت تره هم شاید فوقش 100 مگ بره
    رو حجم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اقا یکی اینجا یه راه حل اساسی برای زیر نودس سونی پیدا کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان کمک
    فیلم سه بعدی دانلود کردم بت فرمت mp4 اما وقتی میزنم به تلویزیون نه تنها سه بعدی نمیشه بلکه دو تا تصویر جدا از هم تحویلم میده....جیکار کنم؟....تلویزیونم nx720 اسنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام من نزدیک به 13 ساله کاربر محصولات سونی هستم تنها راه برای دیدن فیلم هی دو بعدی تو پلیر های سونی این که اگه فیلم رو برات رایت میکنن (( قبل از رایت )) باید فایل زیر نویس مرچ شده باشه روی فایل تصویری و نکته مهم این که فایل مرچ شده کنارش زیر نویس نباشه یعنی این که تو پوشه فیلم فقط فایل فیلم باشه که زیر نویس روش چسبانده شده در غیر این صورت زیر نویس به صورت خرچنگ غورباغه نشان داده خواهد شد.... در مورد پخش با فلش هم تنها راه باز میکس کردن زیر نویس با فیلم که باید فرمت زیر نویس عوض بشه که مشکلش این هستش که کیفیت فایل زیر نویس پایین میاد... موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •