رای زلاتان به گواردیولا در رای گیری توپ طلا
این در حالی است که کاپیتان تیم ملی سوئد در تنها فصلی که برای آبی و اناری ها به میدان رفت، رابطه چندان خوبی با سرمربی آبی و اناری ها نداشت
سایت گل- به گزارش نشریه آ. اس، زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم میلان، در انتخاب بهترین مربی سال فیفا به پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، رای داد.
این در حالی است که کاپیتان تیم ملی سوئد در تنها فصلی که برای آبی و اناری ها به میدان رفت، رابطه چندان خوبی با سرمربی آبی و اناری ها نداشت و اخیرا در کتاب زندگی نامه اش به این مربی جوان به سختی تاخته بود.
اما زلاتان اجازه نداد این اختلافات در نظرش تاثیرگذار باشد و گواردیولا را به عنوان نظر اولش انتخاب کرد.
مورینیو و فرگوسن رقبای گواردیولا در انتخابات بهترین مربی سال بودند اما در نظر سرمربی کاتالانی توپ طلای مربی سال 2011 را به دست آورد؛ عنوانی که سال گذشته به مورینیو رسیده بود.
زلاتان همچنین در رای گیری بهترین بازیکن به مسی رای داد و انتخاب های بعدی اش، رونی و اینیستا بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Behnam Jafarzadeh
2012/1/10
گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند/ مورینیو: به پپ تبریک می گویم/ رونالدو و مسی بازهم توپ طلا می برند
وقتی تیمم زیاد گل نمی زند ، می شوم نتیجه گرا و تدافعی . حالا که به رئال مادرید آمده ام و تیمم گلزن ترین تیم است و کفش طلا را می بریم ، مردم از خوشحالی های بعد از گل ناراحت می شوند
سایت گل - ژوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برگشت کوپا برابر مالاگا در لاروسالدا ، سعی کرد که غرور کاذب را در تیمش بکشد :"به نظرم لالیگا نزدیک تر شده است . ما در عرض دو هفته پنج امتیاز از دست دادیم ، سه تا برابر لوانته و دو تا برابر راسینگ . " اودر اشتباه پرسروصدای داوری در داربی کاتالونیا نیز گفت :" به من ارتباطی ندارد ."
اما کریستیانو رونالدو و خوشحالی نکردنش پس از گلی که به گرانادا زد... آقای خاص گفت :" او را خیلی خوب می بینم . به نظرم خوشحالی کردن از دیگر گلها مهمتر بود تا گل پنجم آن بازی در دقیقه 90 . من دیدم که برای چهار گل دیگر که خیلی مهم بودند خوشحالی کرد . کاری که او کرد طبیعی بود . اگر می خواهید از فردی به خاطر خوشحالی نکردن از گلها انتقاد کنید ، از من انتقاد کنید چرا که از هیچ کدام از پنج گل خوشحالی نکردم . برخی می گویند که به این خاطر خوشحالی نکرد که عصبانی بود در حالی که این طور نبود ."
به گزارش مرجع خبری رئال ، او در مورد بازی کوپای فردا برابر مالاگا گفت :" کوپا به اندازه لالیگا مهم نیست ، به خصوص آن که آن را سال گذشته بردیم . اما رقابتی است که تلاش می کنیم که برنده آن باشیم . اگر بازی با مالاگا ، در لحظه سخت تر و مشکل تری از فصل بود ، شاید با تمام پتانسیلمان بازی نمی کردیم . اما این بازی در زمانی برگزار می شود که بازیکنان نیاز به بازی کردن دارند . به همین علت این بازی را همچون یک بازی مهم می دانم . در ترکیبم تغییر زیادی ایجاد نمی کنم . برای مالاگا ، بردهای 1-0 یا 2-1 هم کافی هستند اما ما برای برد بازی خواهیم کرد ، مثل همیشه . "او سپس اعلام کرد که بنزما به مالاگا سفر خواهد کرد چرا که بر مصدومیتش غلبه کرده است :" خیلی بهتر است . باید ببینم که چطور تمرین می کند . حس من این است که به بازی خواهد رسید . "
مورینیو همچنین اعلام کرد که آربلوا به خاطر نیمه اول بازی رفت با مالاگا تنبیه شده است :" جایی خواندم که گفته بودند من آربلوا را تنبیه کرده ام . وقتی که مربی با یک بازیکن به توافق می رسد ، یعنی به او اعتماد کرده است ، اگر اسمش را تنبیه می گذارید ، پس اشتباه می کنید . ما با هم صحبت کردیم . او گفت که در طول تعطیلات ، نزد دندانپزشک رفته است و به همین خاطر او را برای آخر هفته ، مرخص کردیم . برابر مالاگا هم بازی کرد و خوب نبود . سپس با او صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید خیلی خوب تلاش کند تا به بازی برگشت با مالاگا برسد . به هیچ وجه از تنبیه خبری نبود . "
سپس در مورد بردهای پر گل رئال مادرید صحبت کرد :" تیم من ، گل های زیادی می زند و می برد . خوب دفاع می کند و از نظر تاکتیکی ، قدرتمند است . وقتی تیمم زیاد گل نمی زند ، می شوم نتیجه گرا و تدافعی . حالا که به رئال مادرید آمده ام و تیمم گلزن ترین تیم است و کفش طلا را می بریم ، مردم از خوشحالی های بعد از گل ناراحت می شوند . برای چه این همه انتقاد ؟ افرادی که به استادیوم رفته اند در بازیهای اخیر ، گلهای زیادی داده اند . من ترجیح می دادم که تیمم پنج بر صفر می برد تا پنج بر یک اما تیم من ، خوب بازی می کند . کریستیانو به طور متوسط در هر بازی یک گل زده است . نمی دانم که واقعا چه انتظار دیگری دارید . "
در مورد مراسم توپ طلا نیز صحبت کرد و گواردیولا را شایسته بردن عنوان بهترین مربی دانست :" من برای حضور نداشتن در زوریخ توجیه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد . در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست . "
سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند ."
حامد فلاح
2012/1/10
رونالدو: اگر نیمار می خواهد توپ طلا را ببرد و به مسی برسد، باید برزیل را ترک کند
اسطوره فوتبال برزیل در صحبتهایی به نصحیت نیمار پرداخته و معتقد است که حضور در فوتبال اروپا اولین گام برای نزدیک تر شدن به مسی است
سایت گل- رونالدو اسطوره فوتبال برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که اگر نیمار می خواهد به حد و اندازه های لیونل مسی، برنده توپ طلای فیفا در سال 2012 نزدیک شود، باید برزیل را ترک کند و برای اثبات این نکته که بازیکنان رشد کرده در فوتبال اروپا،در بازگشت به برزیل مورد استقبال قرار می گیرند، خودش را مثال زد
نیمار 19 ساله روز دوشنبه و در جریان مراسم اهدای جوایز بهترین های فیفا در سال 2011 جایزه پوشکاش که به بهترین گل سال اختصاص می یابد توانست با پیشی گرفتن از مسی و رونی این جایزه را مال خود کند.گل نیمار به فلومینزه به عنوان برترین گل سال 2011 انتخاب شد
پیش از آغاز مراسم اهدای جوایز، رونالدو یکی از اسطوره های فوتبال برزیل در مورد نیمار صحبت کرد و گفت:« نیمار نه تنها می تواند به مسی برسد، بلکه می تواند از او هم بهتر باشد. مهارتهای او درحدی است که می تواند از برزیل خارج شود.»
رونالدو ادامه داد:« او یک بازیکن مهارت است و ما باید او را صادر کنیم و به او اجازه دهیم تا دنیا را تحت تسلط خودش در بیاورد و باارائه فوتبال به سبک خودش دنیا را مال خود کند. پرستیژ و میزان رقابت در فوتبال اروپا فوق العاده است.»
نیمار اخیرا قراردادش را تا سال 2014 با سانتوس تمدید کرده و رونالدو از این موضوع راضی نیست:« من موافق این کار نیستم ولی هرکسی نظر خودش را دارد و باید به نظر هر فردی احترام گذاشت. می دانم که مردم دوست دارند تا الگوهایشان را از نزدیک زیرنظر داشته باشند ولی برزیلی ها فوتبال اروپا را هم دنبال می کنند.آنها دوست دارند تا بازیهای بارسا و رئال را تماشا کنند.من عملا تمام عمر فوتبالی ام را در خارج از برزیل سر کرده ام و مردم اگر مرا بیشتر از سایر بازیکنان دوست نداشته باشند،کمتر از آنها هم دوست ندارند.»
نیمار اخیرا جایزه بهترین بازیکن آمریکای جنوبی در سال 2011 را مال خود کرد.
By Ghazal Ziari
2012/1/10