تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 29 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 282

نام تاپيک: کلیه مباحث NX720

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

من با همین گیرنده دیجیتال x-vision تصویر سه بعدی رو پخش میکنم اونم با HDMI 1.3 هیچ مشکلی هم نداره. HDMI 1.4 فقط واسه فیلم های سه بعدی بلوری اورجینال نیاز میشه! ولی واسه تصاویر سه بعدی دانلودی با حجم زیر 10gig همین 1.3 کفایت می کنه.
    اینکه گفتین WD Media Player سه بعدی رو پخش نمی کنه خیلی عجیبه، آخه منم میخواستم این دستگاه رو بخرم . مطمئنی فیلمت مشکلی نداره؟ از طریق usb خود تلویزیون امتحان کردی؟
    اگه فیلمت فرمتش mkv هست با نرم افزار PS3muxer تو کمتر از 1 دقیقه میتونی اونو به m2ts تبدیل کنی تا به راحتی از طریق خود تلویزیون قابل پخش باشه!

2. 6 کاربر از majidpromix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان NX-720 فرمت mkv رو پخش نمیکنه ؟ آخه یه فیلم 3D گرفتم فرمتش mkv هست چه جوری باید پخشش کنم ؟

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

درود
    دوستان برای امتحان تصویر nx720 من کارهای زیر رو انجام دادم اما نمیدونم چه مشکلی داره
    با کابل HDMI تصویر رو انتقال دادم و با WD HD PLAYER یه مستند 3D رو پخش کردم.اورجینال نبود از همین دانلودی ها.بعد تنظیمات 3D LED رو روشن کردم.هم Side BY Sideرو امتحان کردم هم زیر-رو تصویر بهم میریزه یعنی Side by Side میشه اما عینک رو روشن میکنم و میزنم هیچ تغییری نمی بینم!!
    حالا چکار باید کرد؟نظیمات تخصصی داره؟آخه توی قسمت 3D سه تا گزینه بیشتر نداره. یکی نوع 3D یکی عمق یکی هم مربوط به عینک میشد.تنظیم دیگه ای من ندیدم.حالا موندم با این چکار باید بکنم
    ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    با تشکر
    وقتي تلويزيون تصوير سه بعدي به عنوان مثال پهلو به پهلو رو تشخيص بده دو تصوير با هم ديگه ادغام ميكنه
    بطوريكه اگه با چشمتون نگاه كنيد تصويري تك سايد مشاهده ميكنيد كه مقداري نويز دار و در هم ريخته است اما بعد از اين تغيير مي تونيد بوسيله عينكتون سه بعدي مشاهدش كنيد

خیر Xbox فعلا قابلیت پخش 3D رو نداره . PS3 شاید منظورتونه !
    بله منظورش همون ps3 هست.
    Last edited by hayat; 02-11-2011 at 04:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با همین گیرنده دیجیتال x-vision تصویر سه بعدی رو پخش میکنم اونم با HDMI 1.3 هیچ مشکلی هم نداره. HDMI 1.4 فقط واسه فیلم های سه بعدی بلوری اورجینال نیاز میشه! ولی واسه تصاویر سه بعدی دانلودی با حجم زیر 10gig همین 1.3 کفایت می کنه.
    اینکه گفتین WD Media Player سه بعدی رو پخش نمی کنه خیلی عجیبه، آخه منم میخواستم این دستگاه رو بخرم . مطمئنی فیلمت مشکلی نداره؟ از طریق usb خود تلویزیون امتحان کردی؟
    اگه فیلمت فرمتش mkv هست با نرم افزار PS3muxer تو کمتر از 1 دقیقه میتونی اونو به m2ts تبدیل کنی تا به راحتی از طریق خود تلویزیون قابل پخش باشه!
    نه دوست عزیز من نگفتم WD Player سه بعدی پخش نمیکنه دوستان گفتن.من یه مستند گرفتم با حجم 600 مگ که سه بعدی هست با فرمت MKV.وقتی با WD پخش کردم به نظر خودم که سه بعدی داشت نشون میداد(قرمز و آبی کنار هر جسم بود)اما سه بعدی LED رو روشن کردم تصویر یه جورایی بهم ریخت و وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم.حالا نمیدونم مشکل چی هست؟شاید از فیلم باشه
    با تشکر

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

نه دوست عزیز من نگفتم WD Player سه بعدی پخش نمیکنه دوستان گفتن.من یه مستند گرفتم با حجم 600 مگ که سه بعدی هست با فرمت MKV.وقتی با WD پخش کردم به نظر خودم که سه بعدی داشت نشون میداد(قرمز و آبی کنار هر جسم بود)اما سه بعدی LED رو روشن کردم تصویر یه جورایی بهم ریخت و وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم.حالا نمیدونم مشکل چی هست؟شاید از فیلم باشه
    با تشکر
    دوست عزيز اين فيلمي كه مي گيد سه بعدي قديمي (آناگليف ) بوده و سايد باي سايد نبوده كه تلويزيون بتونه اون رو پردازش كنه....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیر Xbox فعلا قابلیت پخش 3D رو نداره . PS3 شاید منظورتونه !
    xbox هم قابلیت 3d داره بعضی ازبازی هایی که می دانم و دیدم : COD:BO و TopSpin 4 و حتی دمو سونیک جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بچه ها ,من هرچی تنظیمات تصویری tv رو شبیه اون اعدادی که در صفحات قبل نوشته شده تنظیم میکنم نمیتونم یه تصویر شفاف و خیلی با کیفیت در کانالها تماشا کنم لطفا اگه دوستی به تنظیمات یاد شده رسیده که خودش راضی باشه برام بگذاره.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    ایا تی وی nx720 گیرنده دیجیتال رو روی خودش داره؟(چون گزینه اون تو تلویزیون هست پس حتما داره)این سوال رو برای اطمینان پرسیدم برای فعال کردن و یا استفاده از اون باید چیکار کنم تنظیمات خاصی داره ایا کشور خاصی رو در منوی دستگاه باید انتخاب کنم تا فعال شه؟
    ممنون میشم دوستانی که تست کردند جواب بدن

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

استرالیا و برای فعال سازی اون تایپک مجزایی وجود داره اونو پیدا کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •