این بازی اساسین فکر کنم از قصد 1کاری کردن که کلا تموم نشه چون نمیشه 1 مرحلرو رد کرد هر کاری بگی کردم نشد که نشد
این بازی اساسین فکر کنم از قصد 1کاری کردن که کلا تموم نشه چون نمیشه 1 مرحلرو رد کرد هر کاری بگی کردم نشد که نشد
من این بازی رو در حالت بسیار سخت تموم کردم.اگه یه عکس از اون مرحله بذاری بهت میگم چون یادم نیومد کجارو گفتی؟
اسکایریم .
واقعا موندم خودم چرا نمیتونم بازی رو تموم کنم . درسته تموم نمیشه اما من تا یه لولی که میرم دوباره بازی رو از اول میارم و با یک کاراکتر جدید میرم . واقعا موندم که چرا نمیتونم برم . بهترین بازی عمرم رو هنوز درست حسابی نرفتم . شدم خودد ویکی بازی اما نتونستم هنوز برم .
بازی Sleeping Dogs:
البته وقت نشده...![]()
من اهل بازی نیستم ولیDarksiders2 رو دوباره تا وسطش میرم یه بار هاردم سوخت و بار دوم هم سیستمم رو با لپتاپ عوض کردم هنوز نتونستم تمومش کنم فکرم نکنم دیگه حوصلش باشه این همه مرحله رو برم
مافیا رو همون سالی که اومد نشد بازی کنم بعدشم باز نشد بازی کنم![]()
![]()
من سه سری اول پرنس رو نتوسنتم تموم کنم و خیلی ناراحتم
دلیلشم اینه میخوام تمام معما ها و ... قسمت های سخت بازی رو بدون کمک رد بکنم که خیلی سخته
البته اخرین باری که بازی کردم سنم کم بود زبانمم هم خوب نبود فکر کنم الان دیگه اماده باشم![]()
همیشه دوست داشتم بازی هاروست مون پلی استیشن یک پایانی هم داشت و من تا مرحله آخر می رفتم اما متاسفانه خود بازی طوری بود که همش تکرار میشد و تمومی نداشت
بازی Prototype...
دو بار هم رفتم ولی تقریبا به ۴/۵ بازی رسیدم...
دیگه حوصلهام نگرفت ادامه بدم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)