اینها چیزهاییه که بعضی گذشتگان فقط دربارشون داستان ساختن و هیچکس امروزه دربارش صحبت نمیکنه جز یه عده مثل خودت. پس کسی نمیتونه اینها رو به متافیزیک ربط بده البته بازم جز خودت!
خدا قابل اثبات تجربی نیست پس وجود نداره؟؟ البته که از نظر جنابعالی جواب منفیه! از نظر منم عقل جنابعالی چون قابل اثبات تجربی نیست پس وجود نداره.وقتی چیزی قابل اثبات نیست چطور میشه اثباتش کرد؟!
پسرم نمیدونم چند کلاس درس خوندی چون از صحبتات نمیشه فهمید اصلاً درس خونده باشی ولی لازمه بدونی من اندازه ی کل عمرت با آزمایشگاه و تئوریها و درسهای دانشگاهی اون آشنام و کارمه. از اینجهت گفتم تا بدونی دیگه لازم نیست اینقدر بخودت زحمت بدی برای من ازمایشگاه ازمایشگاه و مدرک دانشگاهی مدرک دانشگاهی کنی!چطور اسم علوم ماوراء الطبیعه روی اون قرار داده میشه و مدارک دانشگاهی هم برای اون اختصاص میدن ولی توی ازمایشگاه علمی و از طریق علم قابل اثبات نیست
عجب علوم جالبی!!!! این هم نمونه جدید علمه.
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد....
از کی تا حالا جن شده جزو فلسفه؟؟ از کی تا حالا فلسفه ی دینی هم داشتیم؟؟!! جالبه. قبلاً هم گفتم همیشه از افاضاتت کسب فیض میکنیم و مشعوف میشیماون فلاسفه ای که حرف اول و آخرشون حرف کتب دینیه
فیلسوفی که میگه جن و شیطان و پری و روح وجود دارن ولی نمیتونه به هیچ وجه اثباتش کنه بیشتر شبیه به یک فرد خرافاتیه تا یک فیلسوف.
برای اینکه بعنوان شروعی بر یادگیری فلسفه(که معلوم شد چیزی ازش نمیدونی) باهات صحبت کرده باشم باید بگم که فلسفه و دین از هیچ جهت نسبتی با هم ندارن. دین بر سنت و شریعت تکیه داره در حالیکه فلسفه بر براهین عقلی. حالا هر دو در جاهایی به نتایج واحد ممکنه برسن و بعبارتی با هم تلاقی کنن. همین میتونه باعث شه عوام بیان عبارت مضحک فلسفه ی دینی رو از روی سنگینی معده به هوا پرتاب کنن و دو تا عوامتر هم براشون تشکر بزنن!
ببخشین جوش چی رو؟؟ جوش بیسوادی شما رو؟؟ نه عزیزم مگه بیکارم!شما هم بهتره زیاد جوش نزنی
نکته ی خوبی رو اشاره کردی. چون تا به اینجا فکر نکنم هیچکس در نظراتت نه درکی از دین دیده باشه یا درکی از فلسفه و یا ذره ای از علوم تجربی. پس نتیجه ی منطقی این میشه که رگ تعصب و بیسوادی یه سری ها زده بیرون که تاپیک رو پر از اراجیف کردن! اراجیف من دراوردی مثل: فلسفه ی دینی - خرافات دینی - اثبات با مدرک دانشگاهی!!(که هیچوقت تو عمرشون نداشتن!) - و.....همیشه همین بوده...بحث دین و علم که میاد وسط یک سری ها رگ غیرتشون میزنه بیرون و میان جو تاپیک رو به هم میزنن
وظیفه ی اصلی من روشن کردن اسمون ریسمون کردنهای شما بود که ظاهراً اونقدر داری تقلا میکنی که دیگه عیان شده و نیازی به انجام وظیفه از سوی من نیست. ولی به سهم خودم از اینکه وظیفم رو یاداوری کردی تشکر میکنم.شما با وظیفه اصلیت برس...![]()