بیماری های روانی هیچ وقت کامل درمان نمیشن تنها راهش همینه که خودتون گفتین مصرف مدوام داروهای ضد روانپریشی
بیماری های روانی هیچ وقت کامل درمان نمیشن تنها راهش همینه که خودتون گفتین مصرف مدوام داروهای ضد روانپریشی
سلام
من تا کلاس چهارم دبستان دوست داشتم با بچه ها حرق بزنم و...
بعد وقتی که وارد کلاس پنجم شدم دیدم که از این حالت خارج شدم!!!
یعنی که دوست نداشتم کسی با من حرف بزنه دوست نداشتم با کسی باشم(غیر از فامیل)
تاحالا همین طوری ام.
24 سال سن دارم.
چیکار کنم
با سلام. من دریافتم همه ما ممکنه اعتقاداتی منفی خواسته یا ناخواسته در زندگیمون کسب کرده باشیم که بهمون لطمه میزنن. (مثلا این اعتقاد که آدم فکر میکنه غربانی سرنوشته. یا هیچوقت نمیتونه موفق بشه...)
و کنار گذاشتن این اعتقادات و جایگزین کردن اعتقادات مثبت به ما کمک میکنه. اما چطور؟ چطور میشه اعتقادی مثبت رو جایگزین اعتقاد منفی قبلی کرد؟ بطوری که ملکه ذهن بشه؟ بهترین راه چیه؟
برای مثال من در کتابی خوندم کسانی که کلاسهایی برای آموزشهای مراقبه میرن مثل یوگا نواری ظبط میکنن و گوش میدن تا در ناخودآگاهشون ثبت بشه. بنظر شما این کار موثره؟...
Last edited by Nocturne; 13-09-2011 at 21:13.
مهمترين موضوع تكراره
گفته ميشه اگه ذهن انسان بيشتر از 8 ساعت در روز به يك موضوع فكر كنه مسخ اون موضوع ميشه.
تكرار حرفهاي خوب و احساس خوب داشتن كم كم تاثير واقعي خودشو ميذاره
مستند "راز" شبكه 4 سيما رو نديدين؟ صدبار پخشش كردن!
چند روز باید بیش از 8 ساعت فکر کنیم؟!.. شما تا حالا انجام دادید؟!
هرچند شاید خود من نا خواسته به افکار منفی به این صورت فکر کردم
اما این که آدم با اراده خودش بخواد فکری رو جایگزین کنه بحث من هست..
دیدم. یکی از کتابهایی هم که باعث شد به این فکر (موضوع تاپیک) بیفتم راز بود.مستند "راز" شبكه 4 سيما رو نديدين؟ صدبار پخشش كردن!
:ديچند روز باید بیش از 8 ساعت فکر کنیم؟!.. شما تا حالا انجام دادید؟!
نه مسخ شدن كه خوب نيستش! فقط يه مثال بود
شما فقط كافيه چندين بار در روز به يه جمله خوب يا حس خوب فكر كني همين كافيه
يك فكر حتي اگه با اراده خود آدم در ذهنش كاشته بشه كم كم ذهن باورش ميكنه و حتي اگر حقيقت نداشته باشه اونو حقيقت فرض ميكنه
بدلیل اینکه سالها استرس و افسردگی داشتم رفتم روانپزشک و اون به من اسنترا داد و آلپرازولام و گفت اسنترا رو حداقل یک سال باید مصرف کنی. معلومم نیست یه سال کافیه یا بازم تمدید بشه..
حالا من هنوز مصرف نکردم. از مصرف این دارو ها واهمه دارم. از اینکه همیشه دارو بخورم و بهش وابسته بشم. باید چی کار کنم؟
سلام
قطعا برای شما هم روزهایی پیش میاد که اتفاقات ناخوشایند و حوادث بد در اصطلاح از زمین و زمان میباره.استرس کاری-بحث و جدل با کسی-شنیدن خبر بد- و هزاران هزار مثال اینچنین که آرامش روحی و جسمی آدم و مختل میکنه
به نظرتون بهترین روش کاهش فشارهای عصبی در چنین مواقعی چیه؟خوردن قرص ؟ دوش گرفت با آب سرد؟یا ...
لطفا هر کسی از تجربیاتش در چنین مواقعی بگه
نکته:
لطفا مقاله(مخصوصا اگه طولانی باشه) از جایی کپی پیست نکنید و بیشتر از تجربیات خودتون بگید
ممنون
ای بابا نظری ایده ای![]()
من اختلال پانیک داشتم برا منم الپرازولام نوشت برا من تا حالا خوب بوده غیر از حالت خواب الودگیش ولی واقعا احساس ارام و خوبی دارره ولذت بخشه ول میگن بیش از 5 هفته نباید مصرف شه
چه وضعشه من امروز دعوام شد ، بعد اومدم خونه یهو دیدم دستم پر خون هست ! اصلا احساس نکردم ، چیکار کنم !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)