خبر فوري: رحمتي و نصرتي با استقلال به توافق رسيدند
سايت گل- علي فتحاللهزاده دو فقره ديگر از بمبهاي معروف خود را منفجر كرد تا استقلال تا اين لحظه موفقترين باشگاه فصل نقلوانتقالات لقب بگيرد.
طبق آخرين اخبار رسيده به سايت گل، محمد نصرتي و مهدي رحمتي دو خريد جديد اين باشگاه هستند كه با استقلال به توافق قطعي رسيده و در آستانه عقد قرارداد هستند. قرارداد مهدي رحمتي دوساله و قرارداد محمد نصرتي با استقلال يكساله خواهد بود و به اين ترتيب آبيها 4سهميه ليگ برتري خود را تا اين لحظه استفاده كردهاند..
عقيلي: سپاهان اولويت اول من است/ اين هفته براي مذاكره به قطر ميروم/ العربي با پيشنهاد مالي موافقت كرد
سايت گل ـ در دو روزه گذشته چند سايت قطري از توافق قطعي هادي عقيلي مدافع تيم ملي ايران با باشگاه العربي قطر خبر دادند.
ميگويند عقيلي حتي با رفتن به قطر قراردادش را امضا كرده ولي خودش با تكذيب اين خبر به خبرنگار سايت گل ميگويد:« من براي مسافرت به شمال رفتم و اينكه ميگويند در قطر بودم صحت ندارد. قرار است اين هفته به قطر بروم و با مسئولان العربي مذاكره كنم.»
او ادامه ميدهد:«مدير برنامههايم مذاكراتي با باشگاه العربي داشت و در مورد مسائل مالي با آنها به توافق رسيد. العربي با پيشنهاد مالي من موافقت كرده ولي در مورد مدت قرارداد و مسائل ديگر، خودم بايد به قطر بروم تا با آنها صحبت كنم. من دوست ندارم با العربي قرارداد بلندمدت ببندم.»
عقيلي در پاسخ به اين سوال كه آيا بايد جداييات از سپاهان را قطعي بدانيم، خاطرنشان ميكند:«خير، اولويت اول من سپاهان است و اگر مسئولان اين باشگاه خواستههاي مرا قبول كردند دوست دارم در اين تيم بمانم. من هنوز هيچ قراردادي با العربي امضا نكردم.»