تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کاپیتان زانتی: روحیه بالایی داریم

اختصاصی Inter.ir - کاپیتان خاویر زانتی در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی کمی سورپرایز شد وقتی که خبرنگار چینی به او گفت که سیلویو برلوسکونی خواهان آمدن وی به میلان است. این گونه بود که سکوت ابتدایی سالن کنفرانس با توجه به خنده شدید یکی از خبرنگاران ایتالیایی و خنده ی کاپیتان نراتزوری شکسته شد.

"من کاملا سورپرایز شدم، چون قبلا همچین چیزی را نشنیده بودم. اما من فکر می کنم که سیلویو به خوبی می داند که من متعلق به اینتر هستم و جدایی من از اینتر غیر ممکن است." پس از این گاسپرینی برای اطمینان خاطر دادن به هواداران گفت که زانتی تا سال 2025 با اینتر قرارداد دارد پس نگران از دست دادن او نباشید.

وقتی که از کاپیتان در مورد فعالیتهایی که بازیکنان در این هفته در چین داشته اند که شاید باعث حواس پرتی بازیکنان شود سوال شد، اینگونه پاسخ داد: " قطعا ما در این روزها فعالیتهایی را داشته ایم ولی به هیچ وجح باعث حواس پرتی ما نشده اند. همانطور که مربی هم گفت، تمام فکر و ذکر ما بازی کردن است." در این لحظه گاسپرینی گفت که" ما فقط به تعهداتمان عمل کرده ایم و هیچ کدام از کارها جنبه ی دیگری نداشته است به جز یکی از جلسات که دیشب برگزار شد."

پس از اینها، کاپیتان در مورد احساسش قبل از بازی سخن گفت. " من بسیار هیجان زده هستم که برای فینال اینجا هستم و این نیازی به گفتن ندارد. وقتی که به من تلفن شد بلافاصله قبول کردم و به اینجا آمدم. اینتر برای من بسیار مهم است. تنها چیزی که من را ناراحت کرده است مصدومیت ناگاتومو است. واقعا متاسف شدم."

کاپیتان در مورد باخت در دوره ی قبل مقابل لاتزیو در بیجینگ گفت:" متاسفانه در آن روز ما نتوانستیم پیروز شویم، ولی قطعا این بار هر چه در توان داریم را به کار می گیریم تا نتیجه جور دیگری رقم بخورد."

سوال دیگری که از کاپیتان پرسیده شد توسط خبرنگاران چینی این بود که چه چیزی در تیم تغییر کرده استاز وقتی که گاسپرینی جانشین لئوناردو شده است؟ " هر مربی متفاوت است. تنها چیزی که می شود گفت این است که همیشه مربی جدید به مقداری زمان نیاز دارد تا در تیم جدید خود جا بیوفتد، همچنین بازیکنان نیز مقداری زمان می خواهند تا با مربی هماهنگ شوند ولی چیزی که من در طول دو روز گزشته مشاهده کرده ام، اینجا روحیه بسیار خوب و بالایی حاکم است و همه در تلاش هستند تا به چیزی که لیاقتش را داریم برسیم."

سوال دیگری که از خاویر زانتی پرسده شد در مورد رسیدن تعداد بازی هایش به تعداد بازی های برگومی بود. برگومی 758 بازی را برای اینتر انجام داده بود. " این درست است. من بعضی اوقات درباره اش فکر می کنم. من 752 بازی انجام داده ام و 6 بازی دیگر تا رسیدن به رکورد برگومی فاصله دارم. این یک احساس رویایی برای من است، دلیلی برای افتخار، و می خواهم برای مدت زمان بسیار زیادی این مسیر را ادامه بدهم. اینتر همه چیز من است و این دلیلی است که من از خانواده موراتی و تمامی بازیکنانی که در این سالها با من همبازی بودند تشکر می کنم."

به نقل از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تمرین جداگانه استانکوویچ و کوردوبا

اختصاصی Inter.ir - در تمرین امروز عصر اینتر که در استادیوم کارگران شهر پکن برگزار شد، گاسپرینی پس از این که بازیکنان خود را گرم کردند، با آنها در مورد مسائل حفظ توپ کار کرد و تمرینات تاکتیکی را برایشان در نظر گرفت. در آخر هم در زمینی کوچک بازیکنان به صورت دو تیم با هم رقابت کردند.

ایوان کوردوبا و دژان استانکوویچ جدا از سایر بازیکنان به تمرین پرداختند و هر یک بر اساس نیاز های خود تمریناتی را انجام دادند.

اتوو: با گاسپرینی مشکلی پیش نمی آید

اختصاصی Inter.ir - فردا سومین سوپر کاپ اتوو و دومین حضور او در چین خواهد بود. اتوو بسیار آماده به نظر می رسد برای حضور در بازی فردا ولی از حاشیه های بی موردی که روزنامه نگاران برایش درست کرده اند خسته به نظر می رسد.

"هیچ گونه بحث و جدلی با گاسپرینی نداشته ام. تنها صحبتهایی که ما با هم داشته ایم در مورد بحث های تاکتیکی بوده است و این بسیار طبیعی است که مربی و بازیکن در این مورد با هم صحبت کنند. مخصوصا وقتی که تا حالا با هم کار نکرده باشند و در حال حاظر سعی در شناخت یکدیگر داشته باشند. آنها باید بهترین تاکتیک و ترکیب را بر اساس نیازهای تیم پیاده کنند."

اتوو تا کنون 3 بار در سوپر کاپ ایتالیا گل زنی کرده است. یک بار در مقابل لاتزیو در چین و دو بار دیگر در مقابل آث رم در جوزپه مه آتزا. اتوو در حال حاظر به عنوان یکی از گل زن های برتر رقابتها به همراه شوچنکوو دل پیرو شناخته می شود و چه کسی می تواند بگوید که او فردا دوباره گل زنی نخواهد کرد؟

هر دو خبر به نقل از:
    کد:

2. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ادعای نشریه گاتزتا دلو اسپورت؛ وسلی اشنایدر در آستانه پیوستن به منچسترسیتی
    این در حالی است که منچستریونایتد در چند هفته اخیر تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این ملی پوش هلندی انجام داده بود

سایت گل - نشریه ایتالیایی گاتزتا دلو اسپورت ادعا کرد وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، با باشگاه منچسترسیتی به توافق رسیده و امروز در سوپرکاپ ایتالیا آخرین بازی اش را برای نرآتزوری انجام خواهد داد.

این در حالی است که منچستریونایتد در چند هفته اخیر تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این ملی پوش هلندی انجام داده بود اما دستمزد درخواستی اشنایدر (205 هزار پوند در هفته) مورد قبول این باشگاه قرار نگرفت و این مسئله این انتقال را به بن بست کشاند.

البته اشنایدر هفته گذشته در پاسخ به ابراز تمایل باشگاه منچسترسیتی اعلام کرده بود که ترجیح می دهد به الدترافورد برود.

از سوی دیگر، ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، روز گذشته اعلام کرده بود تاکنون با هیچ باشگاهی در مورد انتقال این بازیکن مذاکره نکرده اند و تنها در صورتی با فروش او موافقت خواهند کرد که باشگاه خریدار، پیشنهادی "خیره کننده و غیرقابل رد کردن" ارائه دهد.

گفته می شود سیتی برای خرید اشنایدر 36 میلیون یورو به اینتر پرداخت خواهد کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

4. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میلان 2-1 اینتر؛ سوپرکاپ به روسونری رسید
    این اولین قهرمانی میلان در سوپرکاپ ایتالیا در 7 سال اخیر است

سایت گل - میلانی ها موفق شدند با پیروزی 2-1 مقابل اینتر، برای اولین بار از سال 2004 قهرمان سوپرکاپ ایتالیا شوند.

در این دیدار که در ورزشگاه آشیانه پرنده پکن برگزار شد، اینتری ها را بازی را بهتر آغاز کردند اما اولین موقعیت جدی بازی در دقیقه 6، روی همکاری روبینیو و زلاتان نصیب میلان شد اما ضربه مهاجم برزیلی راهی به چهارچوب اینتر نداشت.

پس از این موقعیت بار دیگر اینتری ها با رهبری اشنایدر، که احتمالا این دیدار آخرین دیدارش برای نرآتزوری بود، بازی را در دست گرفتند اما خط دفاعی میلان به رهبری نستا و تیاگو سیلوا، اجازه نزدیک شدن بازیکنان اینتر به دروازه شان را نمی دادند.

اولین اتفاق مهم بازی، کارت زردی بود که آقای ریتزولی در دقیقه 20 به گنارو گتوزو داد اما با گلی که دو دقیقه بعد وسلی اشنایدر به ثمر رساند، این اتفاق خیلی زود به فراموشی سپرده شد.

خطای گتوزو روی ابی، یک ضربه آزاد را نصیب اینتری ها کرد و اشنایدر با یک ضربه آزاد دیدنی از بالای دیوار دفاعی میلان، توپ را به قعر دروازه رساند.

بعد از گل برتری اینتری ها ادامه داشت و اشنایدر به خوبی جریان بازی را در دست گرفته بود و اجازه نمی داد هافبک میلان به بازی سازی بپردازند.

اما در دقیقه 40 چیزی نمانده بود که زلاتان روی ارسال آباته با ضربه سر دروازه ژولیو سزار را باز کند اما ضربه او به تیر دروازه اینتر برخورد کرد.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید تا میلانی نیمه دوم را با فشار بیشتری آغاز کنند.

در دقیقه 52 سیدورف می توانست روی پاس روبینیو نتیجه را به تساوی بکشاند اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت.

اما چند دقیقه این اتفاق سرانجام رخ داد. همکاری سیدورف و روبینیو، یک موقعیت خوب را نصیب زلاتان کرد و این مهاجم سوئدی در غفلت مدافعان حریف دروازه اینتر را باز کرد و کار را به تساوی کشاند.

بعد از این گل بازی تا اندازه فیزیکی تر شد و حتی داور می تواند تیاگو موتا را به خاطر ضربه ای که به نستا زد، جریمه کند اما بازی ادامه پیدا کرد تا میلانی ها در دقیقه 69 به گل دوم برسند.

پاتو که به جای روبینیو به بازی رفته بود، با یک شوت سرکش ژولیو سزار را مجبور به واکنش کرد اما توپ برگشتی را کوین پرینس بواتنگ به قعر دروازه اینتر فرستاد.

اینتری ها که نتیجه را از دست رفته می دیدند، تلاش زیادی برای زدن گل دوم انجام دادند و سرانجام در ثانیه های پایانی بازی نیز موفق به گلزنی شدند اما پرچم کمک آفساید ساموئل اتوئو را اعلام کرد.

ترکیب دو تیم:

میلان: آبیاتی، نستا، تیاگو سیلوا، آباته، زامبروتا، گتوسو (آمبروسینی 75)، سیدورف، فن بومل، کوین بواتنگ (امانوئلسون 82)، روبینیو (روبینیو 62)، زلاتان

اینتر: ژولیو سزار، چیوو، ساموئل، رانوچیا، تیاگو موتا، ابی (لوک کاستایانوس 82)، استانکوویچ (پاتزینی 74)، زانتی، اتوئو، اشنایدر، ریکاردو آلوارس (مارکو فارائونی 63)

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن:

6. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ابهام گاسپرینی درمورد آینده اسنایدر بعد از شکست درسوپرکاپ ایتالیا
    مربی تیم بازنده از شکست تیمش به شدت ناامید شده است

سایت گل - جیانپیرو گاسپرینی، مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش مجبور است که تا روزهای آتی تکلیف پرونده وسلی اسنایدر را روشن کند

اینتر شنبه شب در سوپرکاپ ایتالیا با نتیجه 1-2 مغلوب میلان شد. این درحالی است که آینده اسنایدر 27ساله این روزها در پس پرده ای از ابهام و در حالی که صحبتهای متعددی درمورد احتمال پیوستن او به منچستریونایتد به گوش می رسید، اکنون به یک باره خبر انتقال او به سیتی روی خبرگزاریهای ایتالیایی قرار گرفته.

درپایان سوپرکاپ ایتالیا، گاسپرینی به خبرنگاران گفت:« من هنوز نمی دانم.اگر پیشرفتی انجام شود، ما در مورد جدایی اسنایدر در روزهای آتی فکر خواهیم کرد.»

مربی اینتر درمورد عملکرد تیمش در دیدار سوپرکاپ که در ورزشگاه لانه پرندگان پکن برگزار شد گفت:« ما در نیمه دوم از نظر دفاعی خوب نبودیم، به ویژه در مقایسه با نیمه اول. خیلی حیف شد؛ چرا که ما بازی را در دست داشتیم و شایستگی این را داشتیم که کنترل بازی را در اختیار داشته باشیم. تنها اگر می دانستیم چطور باید ریتم بازی را در نیمه دوم بهتر کنترل کنیم، شاید نتیجه دیگری رقم می خورد. در کل بازی خوبی بود؛ به ویژه در نیمه اول که با یادآوری آن نیمه بیشتر حسرت می خورم که چرا در این بازی نبردیم.»

گاسپرینی در بخش پایانی صحبتهایش از چینی ها به خاطر استقبال خوبشان تشکر کرد و گفت:« در هر صورت تجربه فوق العاده ای بود ؛ به ویژه به خاطر استقبال گرمی که مردم چین از اینتر و فوتبال ایتالیا داشتند.»

اینتر اولین بازی اش در رقابتهای این فصل سری آ را در روز بیست و هشتم آگوست مقابل لچه برگزار خواهد کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

8. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رفتن وسلی به سیتی تکذیب شد

اختصاصی Inter.ir - پس از خبر تعجب برانگیزی که امروز صبح توسط روزنامه ی گاتزتا دلو اسپورت منتشر شد مبنی بر جدایی اسنایدر و رفتنش به سیتی، امروز مسئولان هر دو باشگاه این خبر را تکذیب کردند. این خبر می تواند تا حدودی مرحمی بر قلب هواداران اینتر باشد.

وسلی اسنایدر که به شدت توسط دو تیم شهر منچستر مورد علاقه واقع شده است، و هر روز خبرهایی مبنی بر رفتن او به گوش می رسد، احتمالا در تیم فعلی خود خواهد ماند چرا که امروز مسئولان سیتی شایعات مبنی بر خرید اسنایدر را رد کردند.

پائولیلو اعلام کرد که وسلی به هیچ تیمی نرفته است و من این را بارها تکرار کرده ام. در این لحظه یکی از مسئولان سیتی نیز اعلام کرده است که قراردادی مابین سیتی و اسنایدر منعقد نشده است.

پائولیلو دوباره گفت که هیچ چیز در مورد هیچ بازیکنی مشخص نیست و باید دید که چه پیش می آید. هفته ی گذشته گاسپرینی گفته بود که منچستر یونایتد به اسنایدر پیشنهاد داده ولی فرگوسن این سخنان را تکذیب کرد.

به نقل از:
    کد:

10. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسنایدر: اینتر به خاطر پول می خواهد من را بفروشد
    در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد پیوستن اسنایدر به منچستریونایتد منتشر شد، هرچند باشگاه منچسترسیتی نیز برای خرید این بازیساز هلندی ابراز تمایل کرده است

سایت گل - وسلی اسنایدر، ستاره هلندی اینتر، اعلام کرد ممکن است در این تابستان سن سیرو را ترک کند زیرا باشگاه اینتر نیاز به پول دارد و حاضر است هر کدام از ستاره هایش را با قیمتی مناسب بفروشد.

در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد پیوستن اسنایدر به منچستریونایتد منتشر شد، هرچند باشگاه منچسترسیتی نیز برای خرید این بازیساز هلندی ابراز تمایل کرده است.

او در گفتگو با نشریه هلندی فوتبال اینتر نشنال گفت:" تنها چیزی که من می دانم این است که منچستریونایتد نیاز به پول دارد و اگر پیشنهاد مناسبی ارائه شود، آنها آماده اند تا من را بفروشند.

او سپس در مورد علاقه مندی دو باشگاه لیگ برتری برای به خدمت گرفتنش صحبت کرد اما تاکید کرد که هنوز مذاکره ای با آنها نداشته است.

" من اطلاع زیادی در مورد علاقه مندی منچستریونایتد و منچسترسیتی ندارم. تا به حال با هیچ یک از این دو باشگاه صحبت نکردم بنابراین نمی تواند چیز زیادی در مورد آینده ام بگویم."
    این ستاره 27 ساله تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارد اما گفته می شود اینتری ها حاضرند او را در ازای پیشنهادی 40 میلیون یورویی بفروشند.

لینک منبع خبر:
    کد:

مارکو برانکا: هیچ تماسی از منچستر برای اشنایدر نداشته ایم
    مدیر فنی اینتر بار دیگر هر گونه شایعه در مورد پیوستن احتمالی اشنایدر به یکی از تیم های شهر منچستر را رد کرد

سایت گل - مارکو برانکا مدیر فنی اینتر بار دیگر اعلام کرد این باشگاه هیچ تماسی از سوی دو باشگاه منچستریونایتد و منچسترسیتی برای جذب وسلی اشنایدر نداشته است.

این خبر بعد از شکست دو بر یک اینتر در سوپرکاپ ایتالیا مقابل میلان منتشر شد. پیش از این نیز روزنامه ایتالیایی گاتزتادلواسپور اعلام کرده بود اشنایدر در آستانه انتقالی 36 میلیون یورویی به منچسترسیتی قرار دارد.

برانکا گفت:" ما هیچ تماسی از سوی مسئولان دو باشگاه یونایتد و سیتی نداشته ایم. در مورد آینده اشنایدر نمی دانم چه باید بگویم چون هنوز هیچ چیز مشخص نیست. اما اکنون می توانم به طور قاطع بگویم که هیچ مذاکره ای تا به حال برای فروش اشنایدر صورت نگرفته است."

"اشنایدر یکی از بهترین بازیکنان فوتبال جهان است و این طبیعی است که باشگاه های بزرگ فوتبال اروپا به دنبال او باشند."

لینک منبع خبر:
    کد:

گاسپرینی: وضعیت اشنایدر باید هفته آینده مشخص می شود
    یونایتدها به دنبال یافتن گزینه ای برای جانشینی پل اسکولز هستند و این ستاره هلندی گزینه اصلی شیاطین سرخ محسوب می شود

سایت گل - جان پیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، اعلام کرد وضعیت وسلی اشنایدر، ستاره هلندی تیمش باید هفته آینده مشخص شود.

یونایتدها به دنبال یافتن گزینه ای برای جانشینی پل اسکولز هستند و این ستاره هلندی گزینه اصلی شیاطین سرخ محسوب می شود.

در حالی که سر الکس فرگوسن بارها از عدم تمایلش برای خرید اشنایدر گفته بود اما دیوید جیل، مدیر اجرایی این باشگاه تایید کرد که یونایتدها تا پیش از پایان فصل نقل و انتقالات یک بازیکن در کلاس جهانی به خدمت خواهد گرفت.

اما به نظر می رسد گاسپرینی از این شرایط چندان راضی نیست و دوست دارد که زودتر وضعیت ماندن یا رفتن اشنایدر مشخص شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد شایعات جدایی اشنایدر،هفته آینده تصمیم گیری خواهیم کرد."

این در حالی است که گفته می شود منچسترسیتی نیز قصد دارد با پیشنهادی 30 میلیون پوندی این ملی پوش هلندی را به خدمت بگیرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

خاویر زانتی: برای هماهنگ شدن با تاکتیک های گاسپرینی به زمان نیاز داریم
    هافبک آرژانتینی اینتر شکست در کوپا ایتالیا را نتیجه هماهنگ نشدن با تاکتیک های سرمربی تیم میداند

سایت گل - خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی اینتر معتقد است برای هماهنگ شدن با سیستم 3-4-3 که گاسپرینی در زمین پیاده می کند نیاز به زمان داریم.

اینتر در دیدار شب گذشته ابتدا با گل وسلی اشنایدر از حریف خود پیش افتاد اما در ادامه زلاتان ایبراهیموویچ و کوین پرینس بواتنگ دو گل برای میلان به ثمر رساندند تا قهرمان سری آ سوپرکاپ را هم فتح کند.

زانتی بعد از شکست اینتر گفت:" ما در نیمه اول بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم اما در ادامه خصوصا در نیمه دوم کمی گیج شده بودیم. چون هنوز با سیستم جدیدی که گاسپرینی در تیم پیاده کرده هماهنگ نشده ایم.امیدوارم بتوانیم با فراموش کردن این شکست در رقابتهای فصل نتایج خوبی بگیریم."

"باید از اشتباهاتمان درس بگیریم و سخت تمرین کنیم تا در طول فصل بتوانیم به جایگاهی که شایسته آن هستیم دست یابیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مصاحبه استانکوویچ بعد از بازی

اختصاصی Inter.ir - "من واقعا اذیت شدم بعد از این که در نیمه دوم اینگونه بازی کردیم. در نیمه ی اول هیچ اشتباهی نداشتیم ولی در نیمه دوم خیلی بد کار کردیم و آنها از اشتباهات ما استفاده کردند و تیم برتر میدان بودند. این مسابقه اهمیت خیلی زیادی نداشت. ما به مدت سه هفته است که با هم هستیم و شما دیدید که در نیمه اول چقدر خوب کار کردیم و کارهای تاکتیکی که انجام دادیم چگونه بودند. در 35 دقیقه اول عالی بودیم. همه چیز را در کنترل خودمان داشتیم. بعد از آن هم حقیقتش آنها موتورشان روشن شد و کار را برای ما خیلی سخت کردند."

استانکوویچ یکی از خوبهای اینتر در بازی امروز بود ولی با اشتباه بچه گانه ی مربی اینتر تعویض شد. این موضوع اعتراض زانتی را نیز در پی داشت.

به نقل از:
    کد:

در نیمه اول بهتر بودیم؛ ناراحتم
    گاسپرینی بعد از شکست دو بر یک اینترمیلان در برابر آ.ث میلان در چارچوب سوپر کاپ 2011، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد

اختصاصی Inter.ir - طی کنفرانس خبری بعد از پایان سوپرکاپ ایتالیا و شکست اینتر در برابر میلان ، پرسش های بسیاری در مورد تغییرات تاکتیکی و تعویض های گاسپرینی نزد خبرناگاران وجود داشت که گاسپرینی بدون انکار خاصی پاسخ داد " تعویض آلوارز؟ در آن لحظه کار ما بسیار سخت شده بود و ما نیاز به پاهای تازه ای داشتیم چون ما به سختی برخورده بودیم. به خاطر همین ما زانتی را در خط هافبک قرار دادیم. صحبت های بسیاری راجع به نیمه دوم مطرح شده است ولی سختی کار ما در پایان نیمه اول شروع شد و زمانی که از میلان شایسته تر پیش می رفتیم و میلان را به زحمت انداخته بودیم، کیفیت بازیمان را از دست دادیم."

گاسپرینی ادامه داد: "کارهای دفاعی همانطور که پیش بینی می شد بسیار دشوار بود. مشکل ما تغییر ترکیب نبود، بلکه مشکلی کلی داشتیم. اگر کلیدی برای موفقیت تیم پیدا کرده بودم، در نیمه دوم از آن استفاده می کردم که بازی مانند نیمه اول به خوبی پیش برود."

گاسپرینی گفت: "با این حال، برای من جدای از تاسف برای شکست، این یک نقطه شروع خوب باقی می ماند."

سرمربی اینترمیلان، وقتی سوالات با پافشاری خبرنگاران بیشتر و بیشتر می شد، گفت: "این تیم همیشه یک گروه است. آنها شخصیت، انگیزه و تلاششان را نه تنها در پایان بازی بلکه وقتی که انرژیشان بسیار کم شده بود نیز نشان دادند. ما قبل از آمادن به چین می دانستیم که به استراحت بیشتری نیاز داشتیم و داریم. شاید اگر این بازی یک ماه دیرتر برگزار می شد ما در نیمه دوم به مانند امروز نمی بودیم. به هر حال این نتیجه نباید انگیزه و اشتیاق را از تیم ما دور کند. پتانسیل زیادی برای پیشرفت ما وجود دارد. از آنجا که ما کیفیت و ظرفیت لازم را داریم می توانیم به طور مداوم مثل لحظات خوب امروز بازی کنیم."

در آخر در مورد عملکرد و آینده اتوئو از او سوال شد گاسپرینی پاسخ داد: "از لحاظ اشتیاق و انگیزه او خود را بطور کامل در اختیار تیم قرار می دهد. شاید او در شرایط خوبش به سر نمی برد ولی این می تواند در عملکردش موثر باشد. در پست او (مهاجم مرکزی) ما پاتزینی و میلیتو را نیز داریم. بنابراین از نقطه نظر تهاجمی، ما قطعا در راه های مختلفی با این وضعیت رو به رو خواهیم شد. ولی ما زمان برای اندیشیدن و کار کردن داریم. این مسابقه در ششم آگوست برگزار شد و با مشکلات بدنی که ما داشتیم بسیار دشوار بود. ولی ما در حال حاضر به ساختمان فصلی که پیش رو داریم فکر می کنیم و هیچ مسابقه ای در اوایل آگوست نداریم." دوباره درباره نقل و انتقالات از او پرسیدند: "آیا اسنایدر به من گفته است که می خواهد اینتر را ترک کند؟ او هرگز چنین حرفی نزده است."

اینتر امروز در حالی در ورزشگاه لانه پرنده چین به مصاف میلان رفت که 24 ماه قبل در همین استادیوم با نتیجه مشابه دو بر یک در برابر لاتزیو شکست را پذیرا شده بود. در دیدار امروز نراتزوری ابتدا توسط اسنایدر، از روی یک ضربه ایستگاهی دروازه حریف دیرینه خود را گشود. اما نیمه دوم این دیدار با حملات میلانی ها همراه بود که زلاتان ابراهیمویچ بازیکن، اسبق اینتر، و بوآتنگ موفق شدند با دو گل روسونری را پیروز میدان کنند.

گاسپرینی در پایان این دیدار گفت: "در نیمه دوم ما در خط دفاعی فوتبال خوبی ارائه ندادیم. خصوصا اگر مقایسه کنیم و ببینیم چرا در نیمه اول موفق بودیم. این باخت باعث ناراحتی ما شده است چرا که بازی در دستانمان بود. ما سزاوار پیروزی بودیم اگر که تنها می دانستیم که چگونه در نیمه دوم شروع به کار کنیم و بازی را بهتر کنترل کنیم. به طور کلی خوب بازی کردیم خصوصا در نیمه اول و برای بدست نیاوردن قهرمانی افسوس می خورم."

سرمربی اسبق جنوآ در ادامه بار دیگر در خصوص رفتن اسنایدر که امروز در پست هافبک هجومی قرار گرفته بود این گونه پاسخ داد: "من چیزی نمی دانم. در صورتی که چنین چیزی بخواهد رخ بدهد ما باید به پیشرفت و توسعه تیم در هفته آینده فکر کنیم."

به نقل از:
    کد:

14. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تیاگو موتا: قبول شکست مقابل میلان بسیار سخت بود
    هافبک باشگاه اینتر از شکست شنبه شب مقابل میلان در سوپرکاپ ایتالیا نراحت است و معتقد است اشتباهات زیادی در آن بازی مرتکب شدند

سایت گل - تیاگو موتا هافبک باشگاه اینتر از شکست شنبه شب مقابل میلان در سوپرکاپ ایتالیا همچنان ناراحت است.

اینت در این بازی ابتدا یک بر صفر از حریف خود پیش افتاد اما در ادامه نتوانست برتری خود را حفظ کند و با نتیجه دو بر یک مغلوب همشتری خود شد.

موتا در گفتگو با وب سایت رسمی اینتر گفت:" هضم این شکست بسیار سخت است. ما در این بازی می توانستیم بسیار بهتر بازی کنیم.وقتی در نیمه اول از حریف پیش بودیم می توانستیم بازی را مدیریت کنیم اما متاسفانه اشتباهات زیادی مرتکب شدیم."

"ما در نیمه اول بازی خوبی انجام دادیم. اما در نیمه دوم افت کردیم. میلان کار خاصی نکرد، دو گل آنها روی حادثه به ثمر رسید. گل اول که به طرز عجیبی به ثمر رسید و گل دوم هم روی یک ارسال بلند بود."

لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گره انتقال اسنايدر كورتر شد
    مانچيني: او بازيكن اينتر است!
    سرمربي تيم منچسترسيتي شايعه‌ي علاقه‌ي باشگاه به جذب اسنايدر را رد كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وضعيت ستاره‌ي هلندي باشگاه اينتر همچنان در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و با توجه به اين كه خود اسنايدر ساز جدايي زده اما باشگاه اينتر نظر مثبتي درباره‌ي جدايي او ندارد همچنان سرنوشتش مبهم است.

در حالي كه از باشگاه‌هاي همشهري منچستريونايتد و منچسترسيتي به عنوان مشتريان جذب اسنايدر ياد مي‌شود،‌ تكذيب‌ها يكي پس از ديگري از راه مي‌رسد و اكنون پس از انكار الكس فرگوسن نوبت به روبرتو مانچيني رسيده است كه شايعه‌ي حضور اسنايدر در منچسترسيتي را تكذيب كند.

مانچيني درباره‌ي شايعه‌ي حضور اسنايدر در اين تيم گفت: اين مسائل به هيچ وجه صحت ندارد. اسنايدر بازيكن اينتر است و ما هيچ گونه گفت‌وگويي با او يا باشگاه نداشته‌ايم.

پيش از اين گاتزتا دلواسپورت در گزارشي درباره‌ي وضعيت اسنايدر مدعي شده بود كه باشگاه منچسترسيتي توانسته با ارائه‌ي پيشنهادي به ارزش 36 ميليون يورو رضايت باشگاه اينتر را جلب كرده و با اين باشگاه به توافق اوليه برسد.

ماركو برانكا يكي از مديران باشگاه اينتر درباره‌ي وضعيت اسنايدر عنوان كرد: طبيعي است كه وقتي يكي از بزرگ‌ترين بازيكنان جهان در تيمي حضور داشته باشد هميشه پيشنهادهاي زيادي براي خريد او ارائه مي‌شود. البته هنوز پيشنهادهايي كه رسيده بررسي نشده و وضعيت او معلوم نيست.

پيش از اين جيان پيرو گاسپريني رئيس باشگاه اينتر هم عنوان كرده بود كه اسنايدر با قلبش در اينتر بازي خواهد كرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

17. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

زانتی: بازی رو خوب آغاز کردیم اما پایان خوب نبود

اختصاصی Inter.ir - کاپیتان زانتی نیز مانند سایرین از شکست در دربی ناراحت است. چرا که اینتر بازی را به طور کامل در دست داشت اما در عرض کمتر از نه دقیقه، میلان برنده بازی شد.

در جریان بازی و گل اول میلان، خطایی بر روی یکی از نراتزوری ها صورت گرفت که ریتزولی متوجه آن نشد، شاید خطای بواتنگ روی استانکویچ یکی از آنها بود ولی تصاویر تلویزیونی تماس بین روبینیو و چیوو را نشان دادند. زانتی خاطر نشان کرد: "بله، ما به خطایی که در نزدیکی محوطه جریمه به سود ما گرفته نشد اعتراض کردیم"، ولی او نمی خواهد به این موضوع بپردازد که چه چیزی باید اتفاق می افتاد و یا نباید. زانتی ادامه داد: "الان برای اعتراض خیلی دیر شده است. بهتر است ما به چیزهای مثبتمان متکی شویم و روی نکات منفی تیممان بیشتر کار کنیم."

زانتی در مورد نکات مثبت تیم گفت: "نیمه اول، راه رودررویی با بازی، در دست گرفتن توپ و میدان، سهولت در دقایق ابتدایی که بازی تحت کنترل ما بود." زدن گل اول در مدت کوتاه تصادفی نبود و کاپیتان ادامه داد: "سپس ما کمی گیج شدیم، مخصوصا در نیمه دوم. به هر حال این اتفاق در طول راه تیمی مثل اینتر بد نیست. ما امسال خودمان را برای چیزهای مهم و جدیدی آماده می کنیم و برای سازش با تاکتیک جدید گاسپرینی به کمی وقت نیاز داریم. تماشا و بازبینی اشتباهاتی که مرتکب شده ایم بسیار مهم است تا دوباره آن ها را تکرار نکنیم. برای تصحیح آنها و آماده شدن برای شروع فصل جدید، تمرینات سختی در انتظار ماست و ما زمان و انگیزه لازم برای انجام آن را داریم."

اینترمیلان اولین جام فصل را با شکست در برابر روسونری از دست داد. بازی های سری آ از بیست روز دیگر آغاز خواهند شد.

به نقل از:
    کد:

17 مرد نراتزوری در بازیهای ملی

اختصاصی Inter.ir - هفده بازیکن اینتر توسط تیمهای ملی خود برای انجام بازی های دوستانه در روزهای 9 و 10 آگوست فرا خوانده شدند.

لیست بازیکنان به شرح زیر می باشد:

سزار- لوسیو- مایکون (برزیل در مقابل آلمان)
    موتا- رانوکیا- پاتزینی (ایتالیا در مقابل اسپانیا)
    مونتاری- اوبی (غنا در مقابل نیجریه)
    ماریگا (کنیا در مقابل بوتسواگا)
    اسنایدر (هلند در مقابل انگلیس)
    پاندف (آذربایجان در مقابل مقدونیه)
    کالدیرولا- فارائونی- سانتون (زیر 21 سال ایتالیا در مقابل سوئیس)
    کاستایگنوس (زیر 21 سال هلند در مقابل سوئد)
    آلیبک (زیر 21 سال رومانی در مقابل بلغارستان)

به نقل از:
    کد:
    Last edited by pcforlife; 08-08-2011 at 23:38.

19. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •