تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 461 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مرسی...خبر خوبی بود
    امیدوارم حقیقت داشته باشه.
    کم کم داشتم راضی میشدم برای فیفا برم یک کنسول بگیرم که این خبر خیالمون رو تا حدودی راحت کرد
    Tanx EA
    آره خبر خیلی خوبیه

امـــــا . . .

امیدوارم که سیستم خیلی بالایی نخواد که به جایی که اون پولی رو که برا وسوسه شدنمون برا خرید یه کنسول قرار دادیم رو برا ارتقاء سیستممون خرج کنیم.

امیدوارم .

سپاسگذارم.
    Last edited by Armin 7; 26-05-2011 at 10:23.

2. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

خیلی خبر خوبی بود
    واقعا خوشحال شدم
    pc باز ها از 2010 کنسول پریدن به 2012 یه هو..... و این خیلی لذت بخشــــه

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

FIFA 12 IMPACT ENGINE TRAILER

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یکی رو که برد تو اغما

تو سایت fifasoccerblog.com نسخه 720p موجود است .

5. 6 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و همچین حسین عزیز که خیلی زحمت میکشه
    بلاخره نسخه پی سی هم با کنسولی یکی شد و مارو خوشحال کرد
    اگر ببین خوب و بدون مشکل بیاد بریم برای خرید سی دی کی بازی تا راحت دسته جمعی تو سرور های EA انلاین بازی کنیم نظرتون چی ؟

ممنون حسین جان
    ولی به نظرم شورت بازیکنان خیلی خشک ایستاده
    زیاد طبیعی به نظر نمیرسه
    بیشتر مثل یک استوانه میمونه...انگار قالب گیری شده!
    آره همینطوره بهزاد . ایکاش لباس و شورت بازیکنان رو مثل بازیهای بسکتبال nba یا 2k طراحی میکردن .
    امیدوارم بودم تو این نسخه به لباس ها فیزک اضافه کنن مثل بازی Mafia 2 تا با هر تغییر بدن و استیل و محیط تغییر شکل بده تا جزئیات طبیعی تر میشه
    ولی خوب به احتمال بخاطر بالا رفتن توان بازی و سنگین تر شدن هنوز زود امیدوارم در نسخه قبل ببینم ولی این من حتما یرم تو فروم EA عنوان میکنم

یا حق

7. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی حسین این موتور جدید روی دروازه بان ها کار نکرده.مثلا همون پست که در تاپیک فیفا 11 دادی،نوشته بود در شرایط مختلف هر دروازه بانی حرکتی منحصر و ابداعی انجام میده.
    دقیقا متوجه منظورت نمیشم جواد جان .

کد:
    من یکی رو که برد تو اغما

عالیه . ممنون از ویدئو . هر چند کوتاهه اما به خوبی همه چیزو میشه توش دید . من فکر نمیکردم این موتور کارش اینقدر عالی باشه .
    توی این ویدئو کاملا مشخصه که شبیه موتور یوفوریا پردازش اتفاقات درون زمین در زمان برخورد بازیکنان به هم از پیش تعریف شده نیست و حرکاتو از قبل ضبط نکردن بنابراین تنوع حرکتی بسیار زیادیو میتونیم توی بازی شاهد باشیم . بعبارتی میشه گفت این موتور on the fly هست یعنی حالت بدن بازیکنان متناسب با نوع برخورد شکل میگیره و برخوردها بصورت ریل تایم پردازش میشه نه بصورت از قبل تعریف شده .
    این یک نکته , نکته دوم اینکه من دقت کردم دیگه شاهد تداخل دست و پای بازیکنا توی هم نیستیم . تا الان توی هیچ نسخه بازی فوتبالی نکست و کارنت این حالت نداشتیم چیزی که خیلی وقتا آزار دهنده بود و خیلی وقتا توی نتیجه بازی تاثیر میذاشت مثلا توپ بعد از برخورد به نوک انگشت دروازه بان از انگشتای داروازه بان رد میشد و وارد دروازه میشد یا مثلا یک بازیکن با شوت محکم توپو از ساق بازیکن حریف عبور میداد در صورتیکه اینجا دیگه چنین چیزیو نمیبینیم یعنی سیستم collision detection در قابلیتهای این موتور وجود داره .

9. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کد:
    من یکی رو که برد تو اغما

آقا لطفا لینک دانلودش رو هم بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من اگه کمی روی تماشاچی ها هم کار کنن خوب میشه.
    مثلا وقتیتیمی خوب نتیجه نمیگره مثل ایران خودمون جمعیت کمی بیاین یا مثلا شعار بر ضد مربی(البته زیر 18 سال).
    راستی حسین این موتور جدید روی دروازه بان ها کار نکرده.مثلا همون پست که در تاپیک فیفا 11 دادی،نوشته بود در شرایط مختلف هر دروازه بانی حرکتی منحصر و ابداعی انجام میده.
    مگه ایران هم تو فیفا 12 هست؟!!
    راستی قرار بود یه لیگ از بین ایران یا عربستان اضافه کنن کدوم اضافه میشه؟دفعه قبل سئوال کردم دوستان دلیل میاوردن که اگه لیگ ایران نباشه بهتره. دلیلشو نمیخوام بدونم فقط میخوام بدونم لیگ ایران هست یا نه؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یک سری موارد در مورد نحوه عملکرد Impact Engine
    در نسخه جدید شاهد برخورد هایی با بیش از یک نقطه تماس خواهیم بود که باعث می شود برخوردها طبیعی تر و باور پذیرتر شوند. در صورتی که در نسخه قبلی در عمل برخوردها به صورت نقطه ای صورت می گرفتند ولی در زیر لعابی از جلوه های بصری!
    تاثیر گذاری بیشتر مومنتم در برخوردها به گونه ای که ممکن است شاهد این باشیم که در یک برخورد رو در رو و شدید یا همون شاخ به شاخ بازیکن در اثر برخورد در هوا پشتک بزند : دی البته به صورت کاملا غیر ارادی. یا اینکه در برخورد از کنار بازیکن حول محور حود بچرخد : دی

13. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

آقا لطفا لینک دانلودش رو هم بزارید
    دوست عزیز اگه Internet download manager 6 به بالا رو نصب کنید خودش در بالا تمام ویدئو های انلاین گزینه دانلود رو میاره البته مرورگر بهتره که اپرا نباشه

15. این کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

کد:
    تو سایت یورو گیمر یک اطلاعات جدید منتشر شد که اکثرش رو می دونستیم بعلاوه این چندتا که ...

However, the Impact Engine will only power the PS3 and Xbox 360 versions of the game. FIFA 12 will also be released on PC, Wii, PS2, 3DS, PSP and the iOS trinity of platforms.
    گویا فقط نسخه های کنسولی imact engine دارند ، یعنی باز هم نسخه pc فرق داره

Elsewhere, the Career mode will expand to tell "real-world storylines" that involve player morale, on-pitch form and league position.
    اینم در مورد بخش جدیدی که تو career mode گسترش یافته به نام real-world storylines که شامل روحیه بازیکنان ، حالتشون در زمین بازی و موقعیت جدولیشون مرتبط است

There's a "brand new", customisable menu system tailored towards your choice of arena player, Virtual Pro and favourite club.
    این هم گویا اشاره به سیستم منوی قابل تغییر در مورد بازیکن ارنا و بخش Virtual Pro و تیم محبوب می باشد.

Matches gain a "real-world broadcast look and feel", "dramatically improved lighting", "more authentic crowds" and a new default camera angle.
    سعی کردن که بازی ها رو با افزایش رویایی نور پردازی و تماشاگر ها قابل قبول تر و دوربین پیش فرض جدید با زاویه ای جدید بیشتر شبیه دنیای واقعی کنند.

راستی این مطلب رو هم توfifasoccerblog دیده بودم که گویا ...
    Replacing the old ‘heat-seeking missile’ system is a ‘contain’ system. Using the contain button, you will be able to lock into the attacker, but it will not press them. When containing you can move with some freedom – by pushing the analogue stick towards the attacker you will get closer to them and when pulling it away will make him track at a further distance. You cannot while ‘containing’ actually get close enough to make the tackle

برای جایگزینی سیستم قدیمی پرس کردن از سیستم جدیدی به نام contain استفاده شده که به وسیله انالوگ باید به حریف با شرایط ازادی بیشتر نزدیک شوید و در یک حالت خاص و شرایط خاص وقتی که در موقعیت مناسب در نزدیکی حریف قرار گرفتید تکل بزنید یا برای گرفتن توپ اقدام کنید گویا کلا سیستم با فشار دادن دکمه پرس و توپ گرفتن حذف شد.

It should hopefully make tackling at a sprint much harder, but also make containing easier
    تکل زدن در حالت سرعت هم خیلی سخت شده ولی در حالت containing اسون تر .

17. 11 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •