ببخشید ولی بنگاه گفت چند درصد هم ارزش افزوده میاد روش.البته یادم نیست گفت 5 درصد یا 3 درصد. درسته؟؟؟
ببخشید ولی بنگاه گفت چند درصد هم ارزش افزوده میاد روش.البته یادم نیست گفت 5 درصد یا 3 درصد. درسته؟؟؟
وزارت بازرگانی - شماره 42/1351 - تاریخ 1379/4/12
حداکثر نرخ خدمات کارمزد دریافتی واحد های صنفی مشاورین املاک تهران مصوب جلسه مورخ 1379/4/7 و اصلاحیه جلسه مورخ 1380/8/8 کمسیون هیات عالی نظارت
- برای معاملات املاک تا 30 میلیون تومان از هر طرف معامله نیم درصد مبلغ مورد معامله.
- برای معاملات املاک از 30 میلیون تومان تا 50 میلیون تومان ، برای تا 30 میلیون تومان اول نیم درصد و برای مازاد آن نسبت به مبلغ مازاد از هر طرف معامله 75 صدم درصد.
- برای معاملات املاک از 50 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان ، برای تا 30 میلیون اول نیم درصد و مازاد آن تا 50 میلیون تومان 75 صدم درصد و برای مازاد آن نیم درصد از هر طرف معامله.
- برای معاملات املاک بیش از 100 میلیون تومان ، برای تا 100 میلیون تومان آن طبق بند های 1 و 2 و 3 مصوبه مذکور و برای مازاد آن میزان 25 صدم درصد بعنوان کارمزد از هر طرف معامله اخذ گردد.
- بابت کارمزد اجاره ، یک چهارم اجاره ماهیانه از هر طرف معامله.
- در معاملات رهن ، کارمزد دریافتی بر مبنای یک چهارم میزان اجاره بهای ماهیانه از هر طرف معامله اخذ گردد. / 25 ب
دبیرخانه هیات عالی نظارت
نكته اينجاست كه بنگاه ها دقيق طبق اين عمل نميكنن و البته شما هم ميتونيد با چونه زدن پول خيلي كمتري بديد كه مبلغ ارزش افزوده توش گم باشه :دي من تو ماه گذشته 2 بار اجاره نامه نوشتم و بنگاهي به من چيزي در مورد ارزش افزوده نگفت و از مبلغي هم كه اينجا ذكر شده (يك چهارم از هر طرف) كمتر دادم
حق بنگاه محفوظ يعني چي؟؟
ببخشید کسی در مورد اپارتمان های فروشی جنب اتوبان ازادگان اطلاعی دارد؟نوشته 22 میلیون وام دارد با کارمزد 4 درصد.
اتوبان ازادگان جنوب به شمال...حدودا 10 کیلومتر بالاتر از باغ پرندگان ...نرسیده به شهرک چشمه
کسی انجا خانه خریده؟ خرید انجا باصرفه هست؟از قیمت ها کسی اطلاعی دارد؟
بله این جدای از کمیسیون هست که 5% میباشد
بستگی داره اینو کی بهت گفته باشه یا اینکه کجا نوشته باشه؟
اگه قبل از قرارداد بهت بگه منظروش اینه که میخواد ازت بیشتر کمیسیون بگیره ولی بعد قرارداد بگه یعنی میخواد حق واقعیش رو بگیره.
نفری 225 هزار تومان
Last edited by Ezel; 05-01-2013 at 11:53. دليل: ادغام پست های پشت سر هم
با سلام من تصمیم دارم یک زمین بدون سند تفکیکی بخرم (400 متر از یک زمین بزرگ صنعتی که مادر سند دارد) لطفا اگه کسی متونه راهنمایی کنه مراحل کار اداری و شهرداری و استعلام های مربوطه و روش و مراحل پرداخت پول به چه صورت باید باشد.با خریدار از طریق بنگاه املاک اسنا نشدم باید چکار کنم؟با تشکر
سلام
من میخواستم یک واحد از ساختمانی که سند مشاع داره رو پیش خرید کنم. سوالم اینکه مشکل وجود ندار با توجه به اینکه سند کل ساختمان مشاع هست؟ مالک اصلی در حال گرفتن سند هست از طریق ماده 147 و مورد اعتماده
با 3.5 میلیارد چه کار کنیم که هم ریسکش کم باشه(ارزشش کم نشه) هم بیشترین سود رو بده؟
مغازه بخریم؟یکی بزرگ؟یا چند تا کوچیک؟
آپارتمان؟چند متری؟کدوم منطقه احتمال رشدش بیشتره؟نوساز یا 10ـ15 ساله؟
یا اصلا ملک تو آمریکا بخریم و اجاره بدیم؟چه شهری؟
سلام دوستن تورو خدا راهنمایی کنید هر جا میرم کسی جواب نمیده فردا دارم میرم مشهد میخوام یه واحد ایارتمان بخرم در بلوار بهمن جاده کلات نمیدونم خوبه یه نه خیلی دو دلم لطفا اگه خوب نیست بگید اپارتمان هنوز اماده نیست زمستون تحویل داده میشه 50 نقد میخواد مابقیشم 25 میلیون اقساط .
گفتن بلوار بهمن پشت پمپ بنزینه عکسم از موقعیتش میزارم خیلی به کمتون احتیاج دارم مشهدیای عزیز کمک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از امریکا که من اطلاع ندارم به نظر من بهترین حالت خرید مستقلات نوساز یا در حد هست مثلا یک 4 طبقه سمت غرب تهران به صورت یکجا
چون 100% اپارتمان گرون خواهد شد و با خرید یکجا نگرانی کمتری از افت قیمت در دراز مدت برای استهلاک خواهید داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)