عزیز تو رزولشن بالا گرافیک قوی می خواد تا فریم در حد قبولی بده.البته تا انجا که من خوندم شنیدم.
عزیز تو رزولشن بالا گرافیک قوی می خواد تا فریم در حد قبولی بده.البته تا انجا که من خوندم شنیدم.
عزیزان پروبوک 4520 چطوره core i5 حدود 840 هستش
کانفینگ خوبی داره اما بهتر هست از کسایی که دارن بپرسید.
دوستان که جی62 داشتنیا جیg62-a11 دارند تا حالا خراب شده؟شده ببرن برای تعمیر؟
بیشترین مشکل در کدام قسمت بوده؟
ایا به نظرتون 5742zg ایسر بگیرم یا جیg62-a11 HP .دوام سخت افزاری کدوم بیشتر هست؟
سلام
کلا G62 خرابی تقریبا زیادی داره که بیشترش به خاطر طراحی داخلی اون هست. فلت ها خیلی تاب داده شده اند تا به سوکت ها برسند. جا برای قطعات بع اندازه کافی نیست و حرارت بین قطعات رد و بدل میشه. ولی از لحاظ ظاهر و قیمت مناسب هستند. توی سایت Hp حداکثر قیمت 649 دلار رو زده و حداقل قیمت هم 480 دلار هست. ولی تو ایران یه کم بالاتر هستند. به نظر من از نظر طراحی داخلی ایسوس بهتر از HP عمل کرده. فضای کافی گذاشته برای قطعات و شیک بودن رو هم حفظ کرده. به نظر میرسه HP برای لپ تاپ های باریک کمی مشکل داره و از نبود تجربه رنج می بره. پیشگام این لپ تاپ ها اپل هست و مدل TiME LINE ایسر. ولی تجربه دل و اچ پی در این زمینه کم هست.
موفق باشین.
مرسی عزیز.
یعنی گرفتن جی62 با گرافیک بالا ریسک خرابی رو میبره بالا.حالا من امروز میرم برای خرید.شما بودید ایسر5742zg رو میگرفتید یا اچ پی جی62.فقط از لحاظ دوام سخت افزاری و خر کار بودن ککدام رو می خریدید . اینم لینک 2 تاش
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.بنظر شما اگه جی62 با گرافیک انبر بخرم مشکل خرابی کم نمیشه اخه گرافیک بالا باعث تولید گرما میشه اما انبرد نه و در ضمن جای بیشتری برای تحویه هوا در انبرد میمونه.البته این رو از نظر خودم گفتم.خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اقا سلام
با این همه حرف، کسی هست که hp g62 ati 1g داشته باشه و جاییش خراب شده باشه!
اخه من دیگه می خواستم برم بخرم که با این تاپیک روبرو شدم،
اخه من به وسایلم رو نمیدم و دوست ندارم وسیلم ضعیف باشه،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)