حامد جان من که گفتم.....بتاش رو که تست کردیم آشغال بود......در کل من نمیدونم دو تا شرکت جداگانه تو این دو سه سال بازی رو ساختن(یه شرکت سینگل و یه شرکت هم مولتی(که dice بوده)) ولی آخرش چرا اینطور شده.............. ؟![]()
حامد جان من که گفتم.....بتاش رو که تست کردیم آشغال بود......در کل من نمیدونم دو تا شرکت جداگانه تو این دو سه سال بازی رو ساختن(یه شرکت سینگل و یه شرکت هم مولتی(که dice بوده)) ولی آخرش چرا اینطور شده.............. ؟![]()
اصلا حس ميكنم اين بازي رو الكي دادن چون ميدونستن مدال طرفدار داره همينجوري ساختن كه خرج كم داشته باشه اما به خاطر علاقه مردم به مدال افتخار فروش زيادي داشته باشه . چون اصلا در حد يه بازي از طرف EA و DICE تو اين نسل نيست .
تموم شد اينم.واقعا نميدونم چي بگم.داستان بازي براي يه بازي اول شوتر اول شخص خيلي خوب بود و اگه روي بازي واقعا بهتر كار ميشد 100% از بهترين بازي هاي سبكش ميشد.در كل خيلي از باگ ها رو آدم ميديد شاخ در مياورد.به قول اين دوستمون halflife g
يعني اين بازي رو قبل از عرضه تستي چيزي نكردن؟!
بهترين امتياز براي اين بازي 7 هستش.![]()
Last edited by Leon-117; 16-10-2010 at 20:42.
یه تیکه دیگه هم پیدا کردم
با dusty مرحله مخفی کاری داشتیم رد میشدیم یه افغانیه پشتش به ما بود .. من چاقو زدم بهش نمرد dusty ضد ..مرد![]()
سلام دوستان من بازي رو متاسفانه يا خوشبختانه هنوز نگرفتم(آخر ماهه و منم بي پول).يه سوال داشتم به نظرتون ارزش داره بگيرم يا نه؟
آخه همه دوستان هي ميگن باگ داره اونم باگ ضايع!! نه قابل تحمل!
نه دیگه ارزش خریدن رو داره دوستان یکم کم لطفی می فرماین
---------- Post added at 04:48 AM ---------- Previous post was at 04:45 AM ----------
نورپردازیه خورشید و بخصوص ماهش من رو به شدت یاد الن ویک میندازه من که الان حدود 4 ساعته بازی کردم چیزی به اسم باگ ندیدم! نمیدونم شاید شانس اووردم!
ولی یه سه کوچولو دیدم البته باگ نیست
توی مراحل مخفی کاری که یارت از طریق گوشی اونم باصدای خیلی یواش باهات حرف میزنه اگه خودت مهمات داشته باشی ولی از دوستت مهمات بخوای با یه صدای بلندی جوابت رو میده که اگه دشمن خواب هم باشه بیدار میشه!البته خدا رو شکر اون لحظه به غیر از شما همه کر میشن!![]()
Last edited by samad_sr; 17-10-2010 at 03:13.
آقا واسه من يه سوال پيش اومده . كسايي كه لايو بازي كردن حتما ديدن كه گرافيك MP خيلي بيشتر از SP هست . چرا ؟؟
اصلا قابل مقايسه نيستن باهم ...
سازنده mp و sp با هم تفاوت داره. در نتیجه موتور بازی ها هم با هم تفاوت داره.
همونطور که دوستمون گفتن کلا موتور گرافیکی نسحه مولتی با بخش تکنفره فرق داره......... .
تو e3 امسال هم فقط بخش چند نفره به نمایش دراومد و به هیچ عنوان از بخش داستانی چیزی پخش نشد.... .
راستی:
یک پچ برای بازی در راهه که باگهای بازی رو تا حدود زیادی رفع می کنه(البته به گفته سازندگان)...... .
سلام یه سوال داشتم خدمتتون
من اول بازی چرا یه سوال درباره حرکت اسلحه میپرسه منyesاشتباهی حالا میخوام عوض کنم که اونطوری نباشه چه کنم؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)