delete....
delete....
Last edited by Reza Azimy_RW; 11-11-2011 at 19:15.
خدا به بعضی ها چهره ی زیبا داده اما استعدادهایی که به شما داده رو به اونا ندادهبه قیافه زیبا هم امیدوار نباشین چون گذراست
و جدا به نظر من تو قیافه زشت خوبی هایی هست که تو چهره زیبا نیست (حالا خواستین میگم براتون)
خودشناسی بهترین راه برای رسیدن به مقصده.من نمیدونم چرا بعضی ار آدما میشینن درباره فوتبال دیشب کلی بحث و جدل میکنند اما برای شناخت خودشون لحظه ای فکر نمیکنند
وقتی اون دختر خانوم به شما توجه نمیکنه یعنی شما رو دوست نداره.شما هم خودتون رو کوچیک نکنید.باور کن ما پسرها 100 بار عاشق میشیم.پس الکی ناراحت نباش.اون دوست محترمتون هم چب این رفتار و خیانتاشو میخوره.اگه یه دختر بهش وابسته بشه و از روی اخلاص بهش علاقه داشته باشه اون وقت ضربه روحی بدی میخورهاینکه به رفیقم بفهمونم عاشق دوست دخترشم که مشکلی نیس بهش گفتم
مهم خود دخترس که اونو من نمیتونم رام کنم نه اینکه لقمه بزرگتر از دهنم باشه ولی رفیقم 10 تا دیگه داره
نمیدونم چه رازیه بعضیا مهره مار دارن انگار!!!
البته این رفیق ما داره این وسط سو استفاده هم میکنه از ما که بماند
کاش لااقل فراموش کنم
باید فراموش کنم همین بهترین راهه
خوب شما بعد از اولین شکست عشقیتون برای اینکه جای خالی نفر اول رو پر کنید با چشمان بسته رفتید سراغ یه دختر دیگهمن روحیم خیلی حساسه حتی از دخترا حساس ترم نمیتونم خودمو به بیخیالی بزنم . . . دلمم از گنجیشگ نازکتره از وقتی رفته دارم گریه میکنم . . . بخدا قسم تنها امید و دلخوشیم بود
کمکم کنید رفقا دارم سکته میکنم
دوستی همینه عزیزم.اولش دوست دارم گفتن و بعد از چند وقت شخصیت اصلیتون برای هم رو میشه و میفهمید که از زمین تا آسمون فرق دارید
تو دوستی های دختر و پسر تکرار و دلزدگی بوجود میاد بعد از چند وقت از همدیگه خسته میشن
شما که 20 سالتون هست و شرایط ازدواج رو ندارید نباید ئارد این دوستی ها بشید که جزء ضرر براتون چیز دیگه ای نداره
كاملاً با حرفاي حميد جان در مورد عاشق شدن ما پسرا موافقم . خيلي وقت پيشا عاشق دختر عمم بودم ولي ايشون بدون دليل دوستيمون رو بهم زد( بعد از 6-7 سال ،از بچگي باهم بوديم تا زمان دانشگاه ) و البته از دوستي بالاتر بود و من يكي كه فقط به ازدواج فكر ميكردم، خانم دانشجو كه شدن فيلش ياد هندوستان كرد و همون زمان كه منم دانشجو يه شهر ديگه بودم بارها از اطافيانم ميشنيدم كه با خيلي دوست شده ) .به هر حال رفت . بعد از اون بود كه فهميدم 90% دخترا همين طورين . از اون موقع تا به حال با خيليا ديگه هم دوست بودم ولي ياد گرفتم كه ديگه عاشق كسي نباشم و الان ديگه اخلاق دخترا كم و بيش دستم اومده و مطمئنم اين تجربم واسه بعد ها لازم ميشه .البته اصلاً نامردي در حق كسي نكردم
الانم چند سالي هست با كسي دوست نيستم و از اين قضيه كاملاً راضيم .
زیباترین حرفی که شنیدمولي ياد گرفتم كه ديگه عاشق كسي نبا
عاشقی چیز خوبی نیست البته حس قشنگیه که خدا به بندش ارزونی داده اما نباید روش حسابی باز کرد
برای انتخاب یه دختر خانوم برای زندگی عاشقی چیز خوبی نیست.2 نفر باید همدیگر رو دوت داشته باشند
دوستی دختر و پسر هم که سرانجام نداره.آخرش میشه جدایی و ضربه روحی و شکست عاطفی و از مهمتر ضربه ای که به اعتماد به نفس طرف میخوره غیر قابل جبرانه
چه کسایی رو میشناختم که به خاطر دوستی با جنس مخالف چیزهای زیادی مثل تحصیلات و شغل خوب رو از دست ادند و همه چیزشون رو پای این دوستیهایی که سر و ته نداره و بی وفایی حکم فرماست دادند
عشق فقط عشق به خدا ....
آفرین......عشق فقط عشق به خدا ....
عشق مخصوص خدای یگانه است
دوستان تو رو به خدا قبل از اینکه وارد این رابطه ها بشید کمی از تجربات دیگران استفاده کنید
معمولا پسرها برای اینکه بین دوستان بتوند سری بالا کنند دنبال یه دوست دختر میگردند و دختر خانومها هم برای اینکه به بقیه ثابت کنند که زیبا و جذاب هستند دنبال دوست پسر.....
اما این رابطه ها اگه برای ازدواج و زیر نظر مشاوره و خانواده ها نباشه آخر و عاقبت خوشی نداره
چقدر شنیدم که فلان پسر به خاطر جدایی و نه شنیدن از یه دختر خانوم خودکشی کرده!!!!!!چرا ؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا؟!!!!!
این دوستی های بی تعهد برای جامعه و فرهنگ کثیف اروپا و غربه .ما مسلمانیم و دینی که اریم کاملترینه....
کمی مطالعه کنید تا ببمنید هر چی که تو دین ما وجود داره و بزرگان دین و امامان گفتند برای بهتر زندگی کردم ماست.اگه این روابط خوب بود مطمئن باشید 1000 حدیث برای انجام این کار وجود داشت
از دخترها و بخصوص آقا پسرها خواستارم که اول شرایط حداقلی برای شروع زندگی رو فراهم کنند بهپعدش مطمئن باشد خدا یه دختر خانوم خوب رو تو مسیر زندگیتون قرار میده تا یه عمر در کنارش با آرامش زندگی مپکنید
پس علت این همه "افسرده و داغونم و فلان" و هزاران مقدمه چینی و...دوری از دخترو دوس دوختر و اینچیزا بود؟
همیشه آخر بحثای داغونم و دارم میمیرم به عشق و دوستیابی ختم میشه.شمایی که دردتو میدونی دیگه نگو داغونم بگو میخوام با کسی دوست شم یا شکست عاطفی خوردم چیکار کنم و اینچیزا.
خدایی نکرده کسانی که رو خونشون شهابسنگ میاد یا بمب اتمی میخوره یا شهرش میره زیر آب میگه داغونم دارم میمیرم افسردم
عزیز دل برادر یه چیزی آماده کردم دانلودش کن. می زارمش همین جا.یه قسمت های خاصش رو از فهرستش بخون.
در کل دوست من هیچ وقت خودت رومحتاج نشون نده. وقتی این حوری باشی یکی از نتیجه هاش همینه که می بینی.
اونو بخون بهتره
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------
دوستای عزیز
این جزوه رو من آماده کردم. واسه رابطه با خانم ها و آقایون و در کل ازدواج
اگر به دردتون خورد ی تشکر کافیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشکل افسردگیم روز به روز داره وخیم تر میشه .خودم رو زدم به بیخیالی و دیوونگی اما از درون دارم نابود میشم![]()
عزیزم یه تک پا برو دکتر مطمئن باش خوب میشی. یه سری دارو که بهت بده هم خوش اشتهات میکنه هم دیدت عوض میشه.بعدشم باید بگردی دنبال اون چیزای که ناراحتت می کنه رو بنویسی.
بنویس واسم بفرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)