حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:56.
مرسی از توضیحات
من قبلا رجسیترش کرده بودم ولی کار نکرده بودم با این
الان که راهش انداختم استاد کار میکنه دستت درد نکنه
ولی 2 تا مسئله
سایتهای قی لت ری رو باز نمیکنه چطوری مثل پراکسی عمل میکنه ؟
2- سایت پی سی ورلد هم باز نمیشه درحالتی که چراغش قرمزه باز میشه ولی وقتی سبز میشه باز نمیشه
توی تنظیمات سایتش هم رفتم و همه رو کم کردم حق با شما بود سرعت بیشتر شده شبیه به مرورگر اپرا عمل میکنه چون که اپرا هم سریعتر شده. با خاصیت اسپیدی که داره.
مرسی برای اون 2 مورد توضیح بدید
من فکر میکنم که این مشکل خیلی مشکوک ...
دقیقا!!!
راستش الان هم من این به فکرم رسید من دیشب تعرفه رو فعال نکردم بدون مشکل بعد از اینکه کینگ گفت اون کد رو وارد کنم جواب داد ورفتم و الان که من شارژم رو با تعرفه فعال کردم دیگه نیمتونم برم! بذار ببینم فردا که تعرفه ام به حال اول برمیگرده میتونم برم یا نه. اگه تونستم برم که واقعا به نتیجه میرسم که این ایرانسل رو نمیشه از کلکا بهش زد!!!
راستش از وقتی تعرفه رو فعال کردم سرعتم خیلی اومده پایین!!!!!! با گوشی قبلا سریع دانلود داشتم الان که تعرفه رو فعال کردم باگوشی یه فایل 6 مگلی رو کلی طول میده!!!
اگر با منی که توی همون پستم هم گفتم Vostro 1500 هست
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:55.
شرمنده که بد قولی میکنم. من تو نت نتونستم پیدا کنم اون برنامه رو. گفتم به یکی واسم برنامه اش رو بفرسته چون سایت خودش شیلتره منم میخوام یکی اینو دانلود کنه بندازه رو یه جا دیگه واسه دانلود. خوب با این سرعت داغون نمیتونم!!
فردا سعی میکنم لینکش رو توی سایت بگذارم!!! تنظیماتش هم هرچی لازم باشه توی اون پست مینویسم!!
البته فعلا فقط ایرانسل جواب میده. همراه اول رو که بذاری باید یه سری چیزاش رو پر کنی!!!
آره منم 2 روز که روزانه فعال کردم خوب بود ولی امروز که ماه رو اکتیو کردم حسابی حالم رو گرفت...
هیچ کسی هیچ پیشنهادی نداره؟![]()
آقا من دوباره تست کردم وبلاخره موفق شدم!
من از تو قسمت Other هرچی میزدم اون ارور رو بهش میرسیدم!! PPP link
من از وقتی شارژ کردم چون کلا آدمی هستم که پول مفت به کسی نمیدم زور زدم تا بلکه موفق بشم.
بلاخره یکی یکی سرور ها رو که کشورهای مختلف هست رو تست کردم بعضی ها وصل میشن ولی تعدادی هستن که رسیو هم دارن! من اینو امتحان کردم . و جواب گرفتم.
الان هم دارم دوباره کار میکنم با همین سیستم. بهترین جا توی خونه امون ته سالنمونه که پنجره قدری داره. و اونجا من تا 25 رسیو دارم.
ولی فاصله ی اونجا تا اتاقم خیلی زیاده. مجبور شدم با لپ تاپ داغونم این تست رو انجام بدم. همه جای خونه حدودا بین 8 تا 17 و خیلی جاها 20 رو دارم ولی فقط اونجا که گفتم 25 شده!!!!
اینم یه راهنمایی.
سرورها رو یکی یکی امتحان کنین.(منظورم توی PC Studio یا PC Suit.
خوب چرا مثل این ناشی ها کار میکنی
یه دونه اداپتور وایرلس بگیر 25 تومنه
لپتاپ رو بزار دم پنجره
وایرلسش رو روشن کن
اداپتورش رو هم به برق بزن
و اینترنت رو از راه شبکه بده به سیستمت
اینجوری بهتر نیست ؟
فقط سیستم هی باید روشن باشه
هی باید روشن باشه
لپتاپت بدبخت میشه !
اونم راه داره که باطریشو بکنی
حال کردی چه فرمولی واست چیدم ؟
یا اینکه اتاقت رو به اون مکان منتقل کنی که اون هم یه روش دیگه است.
به هرحال میشه این شبکه وایرلس رو راه بندازی و کانکشن رو شیر کنی باری PC که زیر دستته.
موفق باشی میلادی دی دی دی دی دی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)