تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    یه چند ساعتی سیستمم بدجوری اوضاعش خراب شد و نمی تونستم روش ویندوز بریزم. وقتی اومدم به این تاپیک سر بزنم، تعجب کردم. من خواهش می کنم، بحث هایی که مربوط به این تاپیک نیست رو دیگه ادامه ندید و اجازه بدید راجع به اصل مطلب، پرسش و پاسخ انجام بشه. من می خوام از این بحث ها به نتیجه برسم وگرنه اصلاً سوالی نمی پرسیدم.

حالا بریم سر اصل مطلب که همان درد بدن، تنگی نفس، عفونت ریه و درمان های مربوطه هست.

1-درد قفسه سینه که انگار داره پیشرفت می کنه و مثل سوزن به داخل ریه می ره.
    2-ضعف هم هست و چند روزی هم احساس تنفر از غذا می کنم، مثل حال تهوع.
    3-این قرصی که برای عفونت ریه می خورم رو 11 روزه خوردم، آیا می تونم اون رو بکنم روزی یک عدد یا باید همچنان تا 14 روز، روزی 2 عدد بخورم. نمی دونم شاید این احساس تهوع از غذا برای این قرص باشه.
    آیا این جور حسی داری که حوصله هیچیو نداشته باشی و الکی از زمین و زمان بدت بیاد؟ اگر اینطوره حتماً مشکل عصبیه
    نه اینجوری ولی شده افسرده بشم ولی با هر کلکی شده خودم رو بیرون کشیدم. ولی این موضوع که حال ندارم کاری بکنم شاید به خاطر همین مریضی هاست که یکدفعه ترمز آدم رو می کشه.

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعد هی بگین اینجام درد میکنه اونجام اوف شده قیافم لوچ شده مثل معتادها شدم!!
    می دونید چرا می گم مثل معتادها شدم؟ چون بدنم شبیه معتادها درد می کنه ولی علتش رو نمی دونم. با اینکه خوابم هم کم نیست ولی باز هم بازو، یک طرف گردن، بعضی از نواحی ساق پا، بعضی مواقع که درد شدیدتر می شه یه درد ضعیف داخل انگشتان دست و حتی درد گلو(مثل عفونت) + درد قفسه سینه رو احساس می کنم. برای همین گفتم آخه به من هم می گن بیمار؟!!! به یک ماشین قراضه و اسقاطی بیشتر شبیهم!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

يوگا براي بهبود علائم آسم مفيد است.

پژوهشگر دانشكده پزشكی دانشگاه نيويورك عنوان کرد : ” یک تحقیق جدید نتایج تحقیقات قبلی در رابطه با تاثیر انجام یوگا در کاهش علائم آسم را تایید می کند ” .
    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، پژوهشگران در اين باره خاطرنشان كردند: در يك پژوهش اخير گروهي از داوطلبان كه مبتلا به آسم بودند با كمك تمرينات يوگا تحت درمان قرار گرفتند و بسياري از آنها اعلام كردند كه پس از استفاده از اين شيوه توانستند مصرف برخي از داروهاي خود را كاهش دهند.

شرح اين تحقيق در نشست سالانه طب ورزش كالج آمريكا كه طي هفته جاري برگزار شد، ارائه شده است.

دكتر جوناتان فيلد رييس كلينيك آلرژي و آسم در دانشكده پزشكي دانشگاه نيويورك و مركز پزشكي بلوو در اين باره گفت: نتايج حاصل شده در اين تحقيق چشمگير است اما دور از انتظار نبوده است. در گذشته نيز چندين تحقيق كوچك و پراكنده چنين تاثيري را تاييد كرده است.

شركت كنندگان در تحقيق اخير دو نوبت در روز و به مدت ۱۰ روز تمرينات يوگا را انجام دادند و به دنبال آن اين تمرينات را به سه نوبت در هفته و به مدت ۱۰ هفته ادامه دادند.

تاثير روش دوم در كاهش آسم بسيار قابل ملاحظه تر بوده است. محققان تاكيد كردند كه تحقيقات بيشتر و گسترده‌تر در اين زمينه انجام خواهد گرفت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ورزش یوگا، ورزش گرونی هست؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از وقتی روان پزشکم گفته
    ظاهرا روانپزشکتون روش جدیدی برای تشخیص کم خونی کشف کرده اند .
    کم خونی را فقط و فقط توسط آزمایش خون می توان تشخیص داد ولاغیر شاید شما آزمایش هم داده بودید و پزشکتون از روی آن تشخیص کم خونی گذاشته

پس mri رو برای چه منظوری گفته انجام بدم ؟

اصلا کار اصلی MRI چیه دوست عزیز ؟
    MRI یک روش تصویر برداریه که توسط میدانهای مغناطیسی تصویری دقیق از بافتها و اندامهای درونی (بجز استخوانها ) می گیرد و در جهت تشخیص ضایعات آناتومیک و تومورال و کلا ناهنجاری های بافتهای مختلف مثل مغز و عضلات و تاندونها و ارگانهای داخلی بکار می رود .

چه آزمایشهایی واسه چکاپ کامل بدن میگیرن ؟
    از نظر علمی چکاب کامل به اون معنی که شما فکر می کنید معنی نداره
    پزشک با توجه به علائم شما و احتمالاتی که در ذهن دارد آزمایشات مورد نظر را در خواست می کند .

1-درد قفسه سینه که انگار داره پیشرفت می کنه و مثل سوزن به داخل ریه می ره.
    چیزی ندارم که بگم بررسی کامل تر نیازه

2-ضعف هم هست و چند روزی هم احساس تنفر از غذا می کنم، مثل حال تهوع.
    ضعف بیماری . استرس ها و نگرانی های عصبی و تاثیر آنتی بیوتیک رو ی سیستم گوارش از علل این مورد می تونن باشند .

3-این قرصی که برای عفونت ریه می خورم رو 11 روزه خوردم، آیا می تونم اون رو بکنم روزی یک عدد یا باید همچنان تا 14 روز، روزی 2 عدد بخورم
    کاهش دوز درمانی دارو توصیه نمی شه مگر با صلاحدید پزشکتون

6. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چیزی ندارم که بگم بررسی کامل تر نیازه
    سلام. منظور از بررسی کاملتر چیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. منظور از بررسی کاملتر چیست؟
    شما یکسری علائم دارید ویکسری تشخیص افتراقی که مهم ترین آنها از نظر پزشکتون عفونت ریه بوده ( البته از نظر ایشون ) . حال با انجام درمان برای این تشخیص یعنی شروع آنتی بیوتیک انتظار کاهش علائم شما که یکی از آنها درد قفسه سینه بوده را داشتیم ولی ظاهرا این اتفاق نیافتاده و این از نظر پزشکی بررسی بیشتر را طلب می کند .
    بررسی میتونه شامل معاینه مجدد . عکس مجدد ریه و شاید انجام یک سی تی اسکن باشد. بررسی بیشتر را پزشک معالجتون معین خواهد کرد

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. اگه برای ایشون این درد و خوب نشدنش زیاد مهم نبود و حتی معاینه، عکس مجدد و یا سی تی اسکن رو هم پیشنهاد ندادند، به نظرتون چه کار کنم؟ این درد واقعاً اذیت می کنه به نحوی که شب ها وقتی می خوام از این پهلو به اون پهلو بشم درد زیادی داره. موقع سرف و عطسه هم که دیگه اوضاع مشخصه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. اگه برای ایشون این درد و خوب نشدنش زیاد مهم نبود و حتی معاینه، عکس مجدد و یا سی تی اسکن رو هم پیشنهاد ندادند، به نظرتون چه کار کنم؟ این درد واقعاً اذیت می کنه به نحوی که شب ها وقتی می خوام از این پهلو به اون پهلو بشم درد زیادی داره. موقع سرف و عطسه هم که دیگه اوضاع مشخصه.
    در هر صورت پزشک معالجتون ایشونند و هر طور ایشون صلاح بدونند عمل می کنند ولی شما مختارید که با پزشک دیگری مشورت و یا پیگیری و درمان را به پزشک دیگری بسپارید

12. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کد:
    سلام. آزمایش رو نشون دکترم(متخصص عفونی) دادم و گفتند که نه قند داری، نه چربی و نه عفونت. چون مقادیر، زیاده از نوشتنش خودداری می کنم.
    دکتر morsadr، لطفاً بعد از خوندن این قسمت من رو دعوا نکنید چون دکترم دعوام کردند. 14 روز پیش یک آمپول بتامتازون زدم و قرص های کوتریموکسازول بزرگسالان رو هم هر 12 ساعت، دو تا می خوردم ولی مترونیدازول که باید هر 8 ساعت یک بار می خوردم رو نخوردم و بابت همین موضوع مورد دعوا قرار گرفتم. آخه وقتی در مورد حالاتی که برام در مورد مصرف تئوفیلین به وجود می یومد می گفتم این قرص رو نوشتند و در اطلاعات دارویی هم گفته شده که اغلب برای عفونت های گوارشی تجویز می شه. گفتند که نصفه و نیمه خوردی چرا این کار رو کردی؟ من هم از ایشون ترسیدم.

راستی ، دیگه عکس ننوشتند و آزمایش آسم رو دیدند و گفتند که عفونت شدیده و 2 تا 3 ماه طول می کشه تا خوب بشه و در مورد درد قفسه سینه هم گفتند که چون ریه نمی تونه عملکردش رو درست انجام بده اینجوری شده.

حالا دا روهای جدید:
    1-آمپول بتامتازون تزریق شد
    2-آمپول ویتامینD3 تزریق شد
    3-شربت سالبوتامول(یک قاشق صبح، یک قاشق شب)[منظور از قاشق چیه؟ مرباخوری یا غذاخوری]
    4-شربت برم هگزین(روزی سه قاشق)[منظور از قاشق چیه؟]
    5-شربت زادیتن(کتوتیفن)(شبی یک قاشق)[قاشقش داخلش هست]-این دارو خارجیه، چون خودشون تاکید کردند که خارجی باشه.
    6-کپسول سفیکسیم(روزی دو عدد)
    7-آلپرازولا 0.5(برای آرامش)[شب قبلش نخوابیده بودم و امروز صبح هم با نفس تنگی و حال بد مراجعه کردم و سه ساعت و نیم هم با این حال، انتظار کشیدم، تازه دکتر دعوام کرد، خوب آدم حالش بد می شه دیگه و دستش هم می لرزه و مضطرب می شه و آخرش هم باید این قرص رو بخوره و اگه نخوره باز دعواش می کنن. آخه چرا پزشک ها، مریض های بیچاره رو دعوا می کنن؟!!! به جای دعوا، قشنگ براش توضیح بدن و روشنش کنن! بابا! معده بیچاره اینهمه قرص رو نمی کشه و حالت تهوع و انزجار نسبت به غذا تولید می کنه]
    8-و قرص محترم مترونیدازول(هر 8 ساعت)
    9-دیگه دوا و قرصی نوشته نشده، خدا رو شکر تموم شد. خدا به داد این معده بیچاره برسه از دست این قرص ها.

حالا شما لطف کنید و نظرتون رو بفرمایید. خدایش، دکتر morsadr، لذت نمی برید از اینهمه استقامت و پی گیری و پافشاری برای جنگ و نبرد بر سر بیماری؟!!!
    Last edited by قله بلند; 06-07-2010 at 23:39.

14. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. حالا که تعداد گزینه های آزمایش بالا بود، چند مورد رو که به نظر مهم می آیند ور می نویسم. شما لطف کنید یه توضیح کوتاهی بدهید:
    کد:
    Last edited by قله بلند; 06-07-2010 at 12:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •