سه باردر مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی بوده است![]()
سه باردر مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی بوده است![]()
اسنکه شخصی هست یا نه بماند!!در مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی بوده است
حساب کنید اگه شخصی رفته ، چه خر پولی هست !!
اینا دارن پول حق من وشما ها رو میچاپن وتیم ملی رو حذف میکنن و الانم دارن عشق وحالشو تو آفریقا میبرن![]()
پس نقش قطبی در حذف ایران بیشتر از دایی بود ...یا اگه دایی می موند شانس رفتن داشتیم! جالب بود!!!![]()
من حرفی نمیزنم چون نتایج این دو مربی همه چیزو نشون میده: دایی در 6 بازی 6 امتیاز گرفت..قطبی در 3 بازی 5 امتیاز.
کمی منطق بد نیست..
در مورد عوامل عدم صعود ایران:
1.علی آبادی و دادکان
2.کفاشیان
3.دایی
من نمیدنم چرا دوستان میخوان دایی روتبرئه کنن !!
قبل از هرچیز انتصاب دایی در سمت مربیگری تیم ملی معیار فنی نداشت و فقط به خاطر لابی انجام گرفت که با رئیس تربیت بدنی وقت ( علی آبادی انجام شد ) .که خود دایی هم به این قضیه اعتراف کرد . دقیقا یادم هست که وقتی قطبی به عنواتن سرمربیگری تیم ملی انتخاب شده بود ، دایی در تماسی با برنامه 90 به قطبی حمله کرد و عنوان کرد هرکی لابیش قویتر وپرزور تر باشه اون مربی تیم ملی میشه و دیدم کاملا حق با دایی بود چون در حالیکه بین 5 گزینه فدراسیون نبود ( جلالی ، قطبی ، قلعه نویی ، مایلی کهن ، ذولفقار نسب ) با لابی وشامی که با رئیس تربیت بدنی خود مربی تیم ملی شد وچنین شد که تیم ملی رو ناک اوت کرد ، همون طوری که به گزارش شبکه RTL انگلیس در جام جهانی 2006 با لابی با داکان فوتبال ایران رو ناک اوت کرده بود !!!!!!!!!
دایی از 15 امتیاز ممکن 6 امتیاز گرفته ، وتیم امارات هم تنها یک امتیاز گرفت اونم از ایران ( البته فراموش نکنیم که مهدی رحمتی ستاره اون بازی بود وچندین موقعیت تک به تک گرفت والبته کریم باقری که گل مساوی رو زد ) والبته از بین 5 تیم ، تیم رو چهارم تحویل داد !!
دایی تیم ملی رو با کودکستان اشتباهی گرفته بود ویه مشت بچه که بازی ملی نداشتن رو برای تورنومنتی به اسم راهیابی به جام جهانی 2010 دعوت کرد که هیچی نکردن ( البته دایی میترسید که بازیکنان خوب تیم ملی که بالای 100 بازی ملی داشتن بهش برسن ، در حالیکه هیچ کدوم از اونا به فکر آمار نیستن ، بف فکر تیم بودن وبارها اینو ثابت کردن )
اما درمقابل این بازیکنان باتجربه تیم ملی بودن که همون 6 امتیاز رو برای دایی گرفتن که دریزر برسی میکنیم .
...... در بازی اول با عربستان که اتفاقا کارشناس داوری هم اعلام کرد که داور اشتباه کرده ویک پنالتی برای عربستان نگرفته ، وبازی فوقالعاده ضعیف تیم ملی ، این نکونام بود که بازی رو در دقایق پایانی مساوی کرد.
...... دربازی با امارات که مسای شد والبته رحمتی ستاره زمین بود این کریم باقری بود که بازی رو مساوی کرد
.......دربازی با کره شمالی این مهدویکیا بود که یک گل زد ویک گل ساخت
.......دربازی با کره جنوبی بازهم این نکونام بود که گل زد وبازی
و...
میبینیم که بچه سوسول هایی که دایی دعوت کرد تیم ملی هیچ کاری نکردن و فقط با کمک دایی ابروی فوتبال ایران رو بردن .
اما میرسیم به اصلی ترین نکته ، یعنی لجبازی دایی با کریمی و قربانی کردن تیم ملی به خاطر لج بازی .
کریمی به نظر کارشناسان بهترین بازیکن پرسپولیس ولیگ بود وتیم پرسپولیس هم بدون کریمی همیشه مشکل داشت ، چیزی که حتی به مربیان نیز انتفاد میشد که چرا این همه تیم به کریمی وابستس . خوب کریمی بهترین بازیکن لیگ به نظر کارشناسان بود و در 6 بازی که کریمی با پرسپولیس نبود ( به علت مصدومیت یا محرمیت ) پرسپلیس از 18 امتیاز ممکن 2 امتیاز گرفت .
لج بازی دایی با کریمی ادامه داشت تا اینکه قبل ازبازی برگشت با عربستان ، تصمیم گرفته شده به خاطر ملت دایی وکریمی رو آشتی بدن ، مامور انجام این کار هم خداد عزیزی بود که این دورو با هم آشتی داد ( در دیداری که در باغ در تهران انجام شد ) ، دایی اعلام کرد چون کریمی در رسانه ها اعلا کرده به تیم ملی برنمیگردم ، برای اینکه مجدا دعوتش کنم ، باید تو رسانه ها اعلام کنه که به تیم ملی برمیگردم ، کریمی در بازی با الشارجه امارات که یک گل و 2 گاس گل داد وبهترین بازیکن زمین نیز انتخاب شد ، بعد از بازی به رسانه ها اعلام کرد که برای کمک به تیم ملی آماده هست و حتی پارو فرتر از این گذاشت ودر تمرین تیم پرسپولیس با لباس تیم ملی تمرین کرد !!! اما چی فایده که دایی با لج بایز وکینه بازی زیر همه چیز زد وکریمی رو برای بازی با عربستان دعوت نکرد.....
البته مردم حق دایی رو تو کف دستش گذاشتن و در اوج فلاکت همراه بازیکنان عربستان به رخت کن رفت و....که همه بهتر میدونید ، ودیدیم کریمی با عزت واحترام به تیم ملی برگشتو دربازی با امارات 3 امتیاز به تنهایی گرفت ، تا مشخص شود علت اصلی ناکامی تیم ملی شخص علی دایی بوده است که به خاطر زخم کهنه تیم ملی رو فدای کینه خودش کرد.
Last edited by manreza71; 11-06-2010 at 10:56.
قابل قیاس نبودن رو خودم فکر کنم گفتم! دقیقا کلمه من هم همین بود!قابل قیاس!علی کریمی و دایی قابل قیاس نیستن ، چون کریمی هافبک هست ودایی مهاجم ، در ضمن کریمی رو با رونالدینیو مقایسه میکنن ، همینطور مارادونا
عزیز من، شما خیلی کورکورانه بحث می کنی.
کریمی رو که با مارادونا و رونالدینیو مقایسه می کنی.(حالا خوبه نگفتی زیدان و پله! در حد مارادونای معتاد هم نیست چه رسد به مارادونای سرحال!)
والا اگر کریمی مارادونا بود می تونست تو جام جهانی کل تیم ملی آنگولا رو لااقل دریبل کنه و یه گل بزنه؟
کلا بی منطقی.
یه کاری می کنی کسی که طرفدار علی کریمی و یه شخص مخالف علی کریمی مثل دایی باشه، از علی کریمی زده بشه...
من خودم میگم علی کریمی بازیکن عالی ایه.
ولی دایی ، خداد، عابدزاده و خیلی های دیگه هم خوبن.
چرا فقط کریمی؟؟؟
شما طرفدار یحیی گل محمدی هم بودی فکر کنم اونو می رفتی با کاناوارو و لیلیان تورام مقایسه می کردی؟!
دیگه هم باهات بحث نمی کنم !
چون:
کلا بی منطقی.
حتما هم در جوابم می گی شما بی منطقی که میگی دیگه باهات بحث نمی کنم !
![]()
1- کریمی رو من با رونالدینیو مقایسه نکردم ، جلالی در برنامه 90 در سال 2004 مقایسه کرد !!!عزیز من، شما خیلی کورکورانه بحث می کنی.
کریمی رو که با مارادونا و رونالدینیو مقایسه می کنی.(حالا خوبه نگفتی زیدان و پله! در حد مارادونای معتاد هم نیست چه رسد به مارادونای سرحال!)
2- کریمی تکنیکیترین بازیکن تاریخ آسیاست و در آسیا با مارادونای آسیا معروف هست ( البته مصاحبه هایی که با کریمی شده واونو لایق سومین بازیکنی جهان دونستن رو اصلا نمیگم ( چون اعصابم بهم میریزه و عصه میخورم وقتی این مطالب زو میخونم ) ، چون کریمی با تنبلی خودش استعدادش رو هدر داد ) به قول فردوسی پور با این استغدادی که کریمی داشت تا عرش باید بالا یرفت ، امت حیف خودش نخواست . همون دایی تو برنامه 90 گفت که کریمی باید تو تیمی مثل بارسلونا یا رئال مادرید بازی میکرده ، یا اندریاس کبکه که کریمی رو لایق کسب توپ طلای جهان دونسته بود و.....
برای رسیدن به این مطالب بهتره ، بازی ایران در برابر رم ایتالیا رو ببینی که کریمی چطور توتی رو انگشت بدهن گذاشت ، اوناع لایی ، دریبل 6 نفره ، 5 نفره و... رو به روم ها زد ، یا بازی با آلمان که گزارشگر آلمانی کریمی رو ستاره زمین نام برد و کریمی فوقالعاده بود و.... یا همین ویدیو مقایسه کریمی ومارادونا ....
پ.ن: مارادونا از سال 1982 که به بارسلونا رفت با کوکائین آشنا شد یعنی وقتی 22 سال داشت !!
البته از یک نکته هم نگذریم که مدیر عامل پرسپولیس در سال 79 با رفتن کریمی به اتلتیکو مادرید اسپانیا مخالفت کرد
دوست من متاسفانه باید بگم شما ، یکم بی مطالعه هستید ، چون کریمی در بازی با انگولا اصلا بازی نکرد !! ضمنا کریمی در 3 ماه ونیم مانده به مسابقات جام جهانی در بازی با هامبورگ به شدت مصدوم شد وپاش رو هم گچ گرفتن !! اینم عکسی از مصدوم شدن کریمیوالا اگر کریمی مارادونا بود می تونست تو جام جهانی کل تیم ملی آنگولا رو لااقل دریبل کنه و یه گل بزنه؟
اینم ویرانی رم ایتالیا با دریبل های کریمی و متحیر ماندن توتی
اینم ویرانی تیم ملی آلمان با دریبل های کریمی ( به قول فردوسی پور که بازی رو گزارش میکنه آلمانها از دربل ردن کریمی متحیر شدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ویدیو مقایسه علی کریمی ومارادونا که بازیکنان حریف رو 6تا 5تا 4 تا دریبل میزنند و ...که بهتره خودتون ببینینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ین عکس مربوط به بازی مقدماتی جام جهانی 2002 ( ایران- ایرلند ) هست ، گزارشگر ایرلندی از دریبل های خارق العاده کریمی به مدافعان تیم ایرلند به وجد آمده بود از ته دل داد میزد ، کریمی یک بازیکن معمولی نیست اویک جادوگر هست ( لقب جادوگر رو از اون وقت به کریمی دادن )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هیچ وقت نگفتم فقط کریمی !! بنده بحث عدم راهیابی تیم ملی به جام جهانی 2010 رو کردم که به خاطر دعوت نشدناز کریمی تیم ملی حذف شد ، و به بجث مربوز هستولی دایی ، خداد، عابدزاده و خیلی های دیگه هم خوبن.
چرا فقط کریمی؟؟؟
اما درمورد بهترین بازیکنان تاریخ ایران
کریمی ، عابدزاده، عزیزی ، مهدویکیا ،باقری، زرینچه ، پنجعلی ، محرمی ، پروین ، پیروانی ، {دایی (تاسال 2002) }
عابدزاده
زرینچه ---- پنجعلی ---- پیروانی ---- محرمی
مهدویکیا ---- باقری ---- پروین
کریمی ---- عزیزی
دایی( بهترین های تاریخ ایران با تزکیب 1-2-3-4 )اینها همگی بهترین بازیکنان تاریخ ایران هستن ، اما بعضی هاشون خودشونو خراب کردن واز چشم مردم انداختن !!
Last edited by manreza71; 11-06-2010 at 12:55.
فرض کنیم ایران میرفت جام جهانی خب که چی؟؟
اتبوس حامل بازیکن های ایرانی می ایسته و بازیکن های ایرانی (با شلوار کردی (برای نشون دادن فرهنگ اصیل ایرانی)) از اتبوس پیاده میشن
یا اینکه میخواین تجربه ایران - پرتقال دوباره تکرار بشه
درصد مالکیت توپ یچیزی تو مایه های 75%-25% بود
خداروشکر که ایران صعود نکرد تا همون یزره ابرویی که قدیمی های فوتبال ایران برامون گزاشتن از بین نره
بقول یک دوستی ایران توی اسیا هم حرفی برای گفتن نداره چه برسه به رویدادی مثل جام جهانی
من یک ایرانی هستم و ارزوم دیدن قهرمانی ایران در جام جهانی هست
اما واقعا ایران فعلا اصلا لیاقت حضور توی مسابقات رو اصلا نداره
دقیقا عزیز
حالا می تونیم امیدوار باشیم به پیشرفت ایران تو رنکینگ فیفا.
میدونید چرا چون قبل جام جهانی ایران رتبه ی حدودا 20 رو داشت ولی موقعی که جام جهانی تموم شد ایران رتبش دورو وره 45 شد . حالا جالب اینجا بود که گینه ی بیسائو که اصلا فوتبالیست نداره امتیازش از ایران بالاتر بود!!!
---------- Post added at 05:55 AM ---------- Previous post was at 05:52 AM ----------
خب حالا که ایران هیچ اتصالی به جام جهانی نداره خواهشا برید 3 4 سال دیگه بیایید.
---------- Post added at 06:00 AM ---------- Previous post was at 05:55 AM ----------
ایران به خاطر نامردی داور ژاپنی حذف شد. اگه یادتون باشه 2 تا پنالتی نگرفت وگرنه 3-1 زده بودیم.
البته مهم نیست چون ایران تو آفریقا ضایمون می کرد. به قول مسئولای تیم ملی بچه هامون گرمشون بود و....![]()
Last edited by Traceur; 13-06-2010 at 05:03.
با مربیگری افشین قطبی خدا رو شکر که نرفتیم جام جهانی
واقعا ما چقدر بدبختیم که به داشتن انالیزور سوم واخراجی تیم کره افتخار میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)